Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μπορείτε να περιγράψετε τον ιδανικό Κύριό σας;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Amanteus, στις 31 Μαρτίου 2010.

1. Amanteus

Amanteus Regular Member

Απάντηση: Μπορείτε να περιγράψετε τον ιδανικό Κύριό σας;

Αγαπητή dora_salonica ,

Σε ευχαριστώ για την συμμετοχή σου την οποία την θεωρώ αρκετά πρωτότυπη και δημιουργική.

Να είσαι πάντα καλά.

Με εκτίμηση,

Amanteus

2. Απάντηση: Μπορείτε να περιγράψετε τον ιδανικό Κύριό σας;

Εμ βρε Θάλεια μου, τι περίμενες δηλαδή???

Είναι απερίγραπτος!και είναι ο κύριος μου  

3. Amanteus

Amanteus Regular Member

Αγαπητέ innerneed,

Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου.

Απλή, ουσιαστική και αληθινή.

Να είσαι πάντα καλά.

Με εκτίμηση,

Amanteus

4. Markisios_Nte_Sant

Markisios_Nte_Sant Regular Member

Η ευκαιρία κάθε owned σκλάβας...απλά να περιγράψει τον τωρινό της Κύριο.
    Ας τολμήσει να περιγράψει άλλον..Θα πέσει παντόφλα σπίτι!

5. Amanteus

Amanteus Regular Member

Έξυπνο σχόλιο Markisios_Nte_Sant,

Θα μπορούσα να προσθέσω ακόμα ότι και για τις "Ελεύθερες Σκλάβες" είναι μια ευκαιρία να σκεφτούν και να γράψουν το πως φαντάζονται τον ιδανικό τους "Κύριο".

Που ξέρεις τι μπορεί να συμβεί σε αυτή την ζωή και σε αυτό το site.

Με εκτίμηση,

Amanteus

6. gaby

gaby Guest

Amanteus,

έτσι από απορία, ποιό το νόημα;

Δεν μπορώ να περιγράψω τον ιδανικό Κύριο για μένα, ούτε με βασανιστήρια δεν θα μπορούσα. Γιατί; Ρίξε ματιούλα στην υπογραφή μου. Γιατί όταν πάω να σκεφτώ τον "ιδανικό Κύριο" η ψυχή μου γεμίζει από αυτούς που αγάπησα ή που αγαπώ. Οι εικόνες χάνονται, τα επίθετα εξαφανίζονται και γίνομαι ολόκληρη μια μάζα από συναίσθημα. Τί με νοιάζει αν ο γείτονας θα ήταν ιδανικός, εγώ θέλω τον ηδονικό που αγάπησα και με αγάπησε.

Λες, αν είχα μία στάνταρ εικόνα του πώς είναι ο Κύριος Ιδανικός, θα ήταν καλύτερα;

Καλώς όρισες με την ευκαιρία  

7. Amanteus

Amanteus Regular Member

Αγαπητή tender lilly ,

Σε ευχαριστώ που διάβασες το θέμα μου και αισθάνθηκες την ανάγκη να απαντήσεις.

Είναι αλήθεια ότι το θέμα που διαπραγματεύεται εδώ δεν είναι και από τα πιο εύκολα. Έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό με την αυτογνωσία. Καταλαβαίνω την δυσκολία που όλοι αντιμετωπίζουμε στο να απαντήσουμε σε τέτοιου είδους ερωτήσεις.

Για να γίνω λίγο πιο πρακτικός και να μπορέσω να σε βοηθήσω βασιζόμενος στα γραφόμενά σου, θα πρέπει να σου προτείνω να σκεφτείς τι ήταν/είναι αυτά που σε γέμιζαν/ουν με κάθε ένα από τους αγαπημένους σου. Κατέγραψε τα σε ένα κομμάτι χαρτί. Μετά προσπάθησε να θυμηθείς τι παραπάνω ήταν αυτό που επιθυμούσες παραπάνω από αυτούς και δεν το είχες. Όταν η λίστα τελειώσει προσπάθησε να ομαδοποιήσεις τα χαρακτηριστικά που έχεις καταγράψει. Έτσι θα μπορέσεις να δεις γενικά τα χαρακτηριστικά που υπήρχαν/ουν και τα χαρακτηριστικά που θα ήθελες να υπάρχουν. Άμα τα γράψεις όλα πιθανόν να αποτελούν τα χαρακτηριστικά που περιγράφουν τον ιδανικό «Κύριο» σου.

Αυτός μπορεί να είναι ένας πολύ απλός και πρακτικός τρόπος για να απαντήσεις. Δεν είναι ο επιστημονικά ενδεδειγμένος, αλλά μπορεί να σε βοηθήσει να απαντήσεις εφόσον εξακολουθείς να ενδιαφέρεσαι να μοιραστείς μαζί μας τις απόψεις σου.

Σου εύχομαι καλή προσπάθεια.

Περιμένοντας την απάντησή σου.

Με εκτίμηση,

Amanteus

8. thelma

thelma Regular Member

Ο ιδανικος κυριος ειναι το ιδιο με τον ιδανικο αντρα που ψαχνει καθε γυναικα, για να του περασει το στεφανι. Οι σεξουαλικες προτιμησεις ειναι λεπτομερεια. Αμα συμπιπτει κι αυτο, ειναι ονειρο. Αν οχι, σιγα μην αφησεις να σου φυγει το κελεπουρι.

9. elfcat

elfcat . Contributor

...σαν κοριτσίστικο άλμπουμ...

10. Emma

Emma Contributor

Αν θέλω να απαντήσω όντως ουσιαστικά, δεν μπορώ να περιγράψω τον ιδανικό οποιοδήποτε. Για δύο λόγους:
    1. Το "ιδανικό" αλλάζει χαρακτηριστικά ανά περιόδους της ζωής μου
    2. Αποφεύγω να φαντάζομαι το κάθε τι ιδανικό και προτιμώ, αντ' αυτού, να εκτιμώ τον κάθε παρτενέρ ξεχωριστά/συγκεκριμένα, με όλα τα στοιχεία του, είτε είναι της αρεσκείας μου είτε όχι.
    Αυτά θεωρητικά.

Πρακτικά, ιδανικός είναι ο πρώην μου. Λειτουργεί πλέον σαν μέτρο σύγκρισης και κανείς, ως τώρα, δεν τον φτάνει σε τίποτα. Είτε σε αυτά που όντως είχε, είτε σε εκείνα που εγώ έπεισα τον εαυτό μου ότι είχε, για να μου δικαιολογώ το γιατί έμενα μαζί του.

Το "πρακτικά" καθιστά εμφανές γιατί το "θεωρητικά" είναι πιο ουσιαστικό σαν απάντηση.

Υ.Γ. Υποθέτω ότι είναι δεκτές και απαντήσεις όχι για Κυρίους, έτσι;

11. gaby

gaby Guest

Τώρα καταλαβαίνω... αυτογνωσία λοιπόν. Αν γίνει σωστά, ίσως.

Έχω περηφανευτεί για πολλά πράγματα, για την αυτογνωσία μου όχι, θα θεωρήσω ότι κάτι έκανα όταν θα πάψω να επαναλαμβάνω τα λάθη μου. Πάντως, όταν άνοιγα το συναφές τί Τους ζητάμε; πριν από τέσσερα χρόνια δηλαδή, είχα ακόμα λιγότερη αυτογνωσία συν μπόλικη αναίδεια. Και όμως, τότε μπορούσα άνετα να περιγράψω τον Ιδανικό για μένα, όπως εγώ νόμιζα, άσχετα αν δεν το έκανα.

Εκεί, στο νήμα εκείνο, υπάρχουν κάνα δυο καλά προσχέδια "Ιδανικών" και κάτω κάτω ένα λινκ με το "τί Ζητάνε", επίσης εξαιρετικά χρήσιμο, για να μην πω διαχρονικό νήμα, ας πήρε λίγες απαντήσεις, μου φαίνεται όμως πως ήταν εκείνες που χρειάζονταν  

Όπως και να το κάνουμε, έχει μια λογική. Αν κανείς πραγματικά ξέρει τί καπνό φουμάρει, ξέρει και ποιό είναι το ιδανικό για τον ίδιο και μόνο, οπότε τότε μπορεί να δει με αγάπη αλλιώτικη τον μη ιδανικό που προκύπτει στην πορεία.

12. Σε γενικές γραμμές θα συμφωνήσω με την Emma,

Το ιδανικό βρίσκεται στο "τώρα".