Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μπορεί ένα Κ να μετατρέψει ένα vanilla, σε υ απλά επειδή έτσι θέλει;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος mpaxari, στις 2 Οκτωβρίου 2020.

  1. Enthralling kernel G

    Enthralling kernel G Regular Member

    Όπου βρεθούμε και για ότι μας πασάρουν
     
  2. Discerning

    Discerning Contributor

    Φυσικά! Αλλά καλό είναι να θυμόμαστε πως βραχύς αιών.
     
  3. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Ε, εντάξει μαστρο-σενταξιον, δεν είναι όλοι Αρσενικά Παντελονατα σαν κι εσένα. Καποιοι πρέπει να κανουν και λίγη ξήγα πρώτα να 'ούμε.
     
  4. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    @Libertine SD θα σας καλούσα να πάτε λίγο πιο πίσω στη συζήτηση. Προσωπικά στον ορισμό μου ως βανιλα είπα: τα άτομα που γνωρίζουν και έχουν απορρίψει αυτού του είδους σεξ και σχέσεις. Ο @Discerning κατέταξε στα βανιλα και αυτά που έχουν πλήρη άγνοια. Όταν λοιπόν θεωρείς πως ένα άτομο έχει πλήρη άγνοια, δεν μπορείς ταυτόχρονα να θεωρείς πως έχει έστω μερική γνώση δια άλλων οδών (εκτός αν έχεις τρικυμία εν κρανίο, τουλάχιστον).
    Όσον αφορά τις συνδέσεις θα δώσω ένα παράδειγμα για να το λήξω (ελπίζω). Όταν ένα Κ (με προηγούμενη Κ/υ σχέση) λέει <<θα κάνεις ότι σου λέω>> το μυαλό του πηγαίνει στη προηγούμενη υ ή σχέση του. Όταν ένα άτομο σε άγνοια ακούει αυτή τη φράση, η πιο πιθανή σύνδεση που θα κάνει στον εγκέφαλο του είναι "και η μαμά μου έκανε ότι της έλεγε ο μπαμπάς μου" αλλά αυτό ήταν σε ορισμένους τομείς και δεν ήταν σίγουρα Κ/υ σχέση. Ο ένας μιλάει για αναρρίχηση στο Έβερεστ και ο άλλος για μια βόλτα με τα πόδια στην Πάρνηθα. Μόνο κοινό στοιχείο η λέξη βουνό.
    Όσον αφορά τους νόμους, αν και δεν είναι του παρόντος νήματος θα απαντήσω.
    Όταν είσαι υποταγμένος συνεπάγεται πως θα είσαι και υπάκουος. Όταν είσαι υπάκουος δεν συνεπάγεται πως είσαι και υποταγμένος. Μπορεί απλά να εξυπηρετείς δικά σου συμφέροντα.
    Καθημερινά σχεδόν όλοι μας παρανομούμε. Αν καθημερινά ένα υ γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του τις εντολές του Κ, θεωρείτε αυτό το υ υποταγμένο; Απλά και μόνο επειδή του λέει κάθε βράδυ ή του είχε πει κάποτε <<ορκίζομαι Κ μου θα σε υπηρετώ>>; Εγώ αυτό το θεωρώ παρωδία Κ/υ σχέσης, όχι Κ/υ σχέση.
    Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
     
  5. Discerning

    Discerning Contributor

    Δική σου μετάφραση. Εσφαλμένη και πάλι.

    ! Να σου υπενθυμίσω πως το forum, απευθύνεται αυστηρά σε ενήλικους. Δεν λειτουργούν έτσι οι Κ.
     
  6. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

     
  7. Discerning

    Discerning Contributor

    @Mr__despicable

    Εάν τα άτομα (οι γυναίκες εν προκειμένω) που δεν το έχουν γνωρίσει, (το BDSM) στη λογική σου σημαίνει:

    και μάλιστα

    τότε επιστρέφουμε στο

     
  8. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Αχ μπρατιδιο ! Το βίωμα να ξες τουλάχιστον για μένα είναι πάνω από όλα. Είναι ότι πιο αληθινό έχουμε και για αυτό είναι απόλυτα σεβαστό για όλους.
    Όμως το βίωμα δεν αποτελεί ικανή συνθήκη να στηρίξει μια ολόκληρη άποψη σε μια "φιλοσοφική' κουβέντα. Είναι βίωμα και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζεται.
    Από κει και πέρα νομίζω ότι περιπλέκεις και άλλα πράγματα στις παραπάνω γραμμές πέρα από το βασικό ερώτημα και κάπου αυτά παρεκλίνουν της βασικής απάντησης.
    Το τι υλικό κρύβει ο καθένας μέσα του και τι ανάγκες έχει για να βιώσει την πληροτητα και να είναι ευτυχισμένος δεν το γνωρίζουμε. Πολλές φορές ούτε ο ίδιος δεν το γνωριζει το τι κουβαλάει. Άλλες το υποψιάζεται και νιώθει ενοχές ή δυσκολεύεται να το διαχειριστει.
    Από την άλλη η δική μου ένσταση αφορούσε την τσουλοσύνη γιατί αυτή ανέφερες. Η τσουλοσύνη ανθίζει τόσο εντος όσο και εκτός βδσμικού πλαισίου. Ωστόσο αν μιλήσουμε πιο ολοκληρωμένα για υ ή s προσωπικότητες τότε αυτές όταν βρισκονται σε βανίλα περιβάλλον πως θα ανθίσουν;
    Κατά την άποψη μου μόνο αυτός που έχει την ικανότητα να δει κάποια χαρακτηριστικά σε μια υ ή δε μια εν δυνάμει υ μπορει να την οδηγήσει κάπου. Αν βλέπει μια βανίλα και απλά θέλει να κάνει το κομμάτι του δεν εχει νοημα. Αν βλέπει μια βανιλα που κρυβει μεσα της.εναν κοσμο ολοκληρο και η ιδια το αγνοει η την πιεζει αυτο και δεν μπορει να το διαχειριστεί;
    Κι εγώ έχω πει τρελό κάποιον που μου μιλησε για βδσμ. Και εμενα μεχουν αποκαλεσει ανωμαλη , ε και;
     
  9. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Μερικοί (κάτι λίγοι) και τα λένε καλά και τα κάνουν καλά. Δεν μασάμε να παίρνουμε την ανεπάρκεια ή τον δόλο του καθενός ως δεδομένο.

    Κάποιοι μπορεί να μην θέλουν τα ξεκαθαρισματα γιατί δεν μπορούν να τα υποστηρίξουν μετά, οπότε σου λέει, όσο λιγότερο μιλάω, τόσα περισσότερα μπορώ να κρύβω.
     
    Last edited: 10 Οκτωβρίου 2020
  10. Discerning

    Discerning Contributor

    Παγκόσμια ημέρα ψυχικής υγείας σήμερα.

    Τhe REAL enemy, Uniformity

     
     
  11. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    τελικά είμαστε τρελοί εμείς οι ανώμαλοι... 23 σελίδες για να απαντηθεί το αυτονόητο... και εξηγούμαι: δεν ξέρω αν μπορεί ένας Κ να μετατρέψει μια vanilla σε υπό, δεν είμαι Κ και στο χώρο μπήκα με μια -α- επίγνωση... ξέρω όμως πολύ καλά ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν υπάρχει περίπτωση να βάλουν κάτι στο μυαλό τους και να μην το καταφέρουν...

    τόσο απλά
     
  12. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Αιρετική να υποθέσω;