Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μπορεί να υπάρξει φιλία με "πρώην"? :)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος SlaveRose, στις 11 Ιουνίου 2011.

1. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Because context matters.

Γιατί η συζήτηση δε γίνεται στην πλατεία του χωριού αλλά σε forum με θεματική το BDSM.

Από εκεί και πέρα καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι καταλαβαίνει.

2. Brt

Brt #ολαπολυ

Ναι σωστά. Στο D/s ειδικά, για εμένα πάντα, υπάρχει και ευγνωμοσύνη και αναμνήσεις. Δεν νιώθω την ανάγκη, όμως, να διατηρώ επαφές. Υπάρχει, δεν υπάρχει άλλη δυναμική. Και ήταν για εμένα, μέσα στην διαδικασία αποδεσμευσης. Αυτόνομη στον χώρο. Κλείνει ένας κύκλος, κρατώ τα καλά, όπως είπα δεν απαξιώνω, και προχωρώ.  

3. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Δεν υπάρχει σωστή ή λάθος απάντηση, ο καθένας είναι ελεύθερος να πράξει όπως νομίζει.

4. με μία γρήγορη ματιά βλέποντας τα θέματα στην συγκεκριμένη ενότητά είδα ότι πολλά αφορούν την ζωή γενικότερα και όχι τον χώρο ...! (Στο συγκεκριμένο φόρουμ έχουνε ποσταρει μέχρι και συνταγές μαγειρικής ! !) Δεν είναι κακό! Ολα μέσα στην ζωή είναι!

5. Brt

Brt #ολαπολυ

Ελεύθερος; Σε D/s; context matters   σε πειράζω, νομίζω καταλαβαίνω πως το λες.

6. gazza

gazza Regular Member

Κατηγορηματικα ΟΧΙ

Last edited: 17 Ιουνίου 2020
  7. bumblebee

bumblebee Contributor

Ασφαλως. Και το συνιστώ σε ολους. Για 3 λόγους.

1 Για να την έχετε στη καβατζα στο μέλλον αν καταλαβει το τωρινό τι κουμάσια ειστε. Και τι παπά πουλήσατε.

2 Για λοιπές εργασίες. Νοικοκυριό, αγγαρειες κάνα φαι, σημαντικά πραγματα και αυτά.

3 Για να ικανοποιήσετε την αίσθηση μπαίνω βγαίνω οπότε γουσταρω  

Παίξτε μπαλιτσα  

8. Just_Me

Just_Me Contributor

Ειλικρινέστατη ρεαλιστική αντίληψη των πραγμάτων  

9. Master_A

Master_A New Member

10. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Υπάρχει και η άλλη όψη όμως. Την οποία προσωπικά προτιμώ να κοιτώ: τι ήταν εκείνο/εκείνα τα χαρακτηριστικά του που με τράβηξαν σε αυτόν; Που τον έκαναν γοητευτικό, ερωτεύσιμο, θελκτικό κλπ;

Διασκεδάζω με κάτι διασκεδαστικό, γελάω (όπως προαναφέρθηκε) με κάτι αστείο ή γελοίο. Σε κάθε περίπτωση, γελάω με κάτι που (θεωρώ ότι) κάνει τον άλλο να υποφέρει ή τον ζημιώνει έστω; Χμ... Εχθρικό κάπως, όχι;  

Θεωρητικά... Ακριβώς  
    Από το μηδέν δεν γεννάται τίποτα.
    Τώρα αν εγώ δεν ήθελα/μπορούσα να το δω... Για κάποιο λόγο δεν... Έτσι δεν είναι;  
    Ανθρώπινο σαφώς! Το έχουμε πάθει όλοι κι όχι μια φορά. Αυτό δεν αναιρεί την ευθύνη μας, ούτε τη συνειδητή επιλογή.
    Ούτε όμως διαγράφει τελείως τον άλλο σαν άνθρωπο νομίζω.

11. Που ακριβώς έχει κάποιος ευθύνη σε όλα αυτά? Στο α? Φταίω αν με απατήσει? Στο γ? Αν μετά τον χωρισμό με εκβιάζει? Στο δ? Αν ανακαλύψω ψέματα μετά την λήξη της σχέσης?

12. RAIN

RAIN nefelibata

@margarita_nikolayevna
    Και βέβαια υπάρχει η άλλη όψη. Και καλά μπορεί να περάσαμε και δεδομένων των συνθηκών κάτι πήραμε από την οποιαδήποτε σχέση. Δεν είμαι ισοπεδωτικη. Αυτό που λέω είναι ότι καλύτερα να βλέπουμε και τις δύο όψεις και όχι να κρύβομαστε δικαιολογώντας τις μαλακισμενες μας επιλογές πίσω από την προσωπική μας μονο ευθύνη.