Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μπορεί να υπάρξει φιλία με "πρώην"? :)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος SlaveRose, στις 11 Ιουνίου 2011.

1. Όταν δεν υπάρχουν εγωισμό και ζήλιες και βέβαια μπορεί ν υπάρξει... Στο τέλος.. Άνθρωποι είμαστε...

2. garfield83

garfield83 Regular Member

Ούτε καν ποτέ.. Πάντα θα βλέπεις την /τον άλλη/ο και θα την/τον σκέφτεσαι γυμνή /ο.. Επίσης τα περισσότερα ζευγάρια δεν χώρισαν επειδή δεν έκαναν καλό σεξ αλλά επειδή δεν μπορούσαν να είναι και καλοί φίλοι.. Οπότε πως μέτα θα είναι καλοί φίλοι?! Μόνο το σεξ θα έχουν και να θυμούνται και να κάνουν όταν βρεθούν...

3. gtpapadop

gtpapadop https://www.youtube.com/watch?v=M_kTSBqQkME

είναι πολύ δύσκολο να βλέπεις φιλικά πρώην, πολύ πολύ δύσκολο

4. mariosxl

mariosxl Beautiful World Premium Member

ΓΙΑ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΤΡΩΝ (ΌΧΙ ΒDSM WORLD)

Σχέσεις Καθαρά Σεξουαλικής Φύσης Μεγάλης Χρονικής Διάρκειας

Στηρίζονται στο σεξ, την καλή επικοινωνία και σε ειλικρινείς ξεκάθαρες δηλώσεις από την πολύ αρχή :
    "Μαρία, μου είπες ότι θες σοβαρή σχέση και το κατάλαβα αυτό αλλά εγώ όλη μέρα δουλεύω και διαβάζω και δεν έχω χρόνο, θέλω μόνο να σε πηδάω δε θα σου πω ψέματα "
    "Ελένη, το ξέρω ότι δεν γίνεται να έχουμε μια σοβαρή σχέση με μέλλον γιατί είσαι πολύ μεγαλύτερη μου, αλλά εγώ δε θέλω να έχω σοβαρή σχέση γιατί για x λόγους δε μου βγαίνει σε αυτή τη φάση της ζωής μου, θέλω όμως να έχω σεξουαλική ζωή και αυτό είναι που ζητώ από σένα και όσο κρατήσει"
    "Χαρά, μόλις βγήκα από μια μεγάλη σχέση και δεν έχω όρεξη να ξαναμπώ στα βαθιά, μου αρέσεις πάρα πολύ σαν κοπέλα αλλά το μόνο που θέλω από σένα είναι να περνάμε καλά"
    "Ανδριάνα, σου αρέσουν οι άντρες και οι γυναίκες, θες να βγαίνουμε σε swing club, θες ποτά - ξενύχτια, δε θες κάτι σοβαρό, οκ, περνάμε καλά και όσο κρατήσει"
    "Άννα, μου αρέσεις πάρα πολύ σαν κοπέλα αλλά εγώ σε 8 μήνες φεύγω από Αθήνα και δε θέλω σχέση από απόσταση, αν θες μπορώ να προσφέρω μόνο μια σχέση με ημερομηνία λήξης που να περνάμε καλά, θα σε προσέχω όσο μπορώ και εσύ εμένα"
    Μια κοπέλα που της είπες την αλήθεια και ικανοποιούσε το κορμί σου για πολύ καιρό και ήθελε να το κάνει όσο πιο καλά γίνεται, τη σέβεσαι, της στέλνεις χρόνια πολλά σε γιορτές γενέθλια, τη στηρίζεις ψυχολογικά αν χρειαστεί.
    Σε αυτές τις σχέσεις παραμένει συνήθως επικοινωνία και φιλία.

Σχέσεις Καθαρά Σεξουαλικής Φύσης Μικρής Χρονικής Διάρκειας

Κάτι δεν πήγε καλά από την πολύ αρχή. Κάποιος είπε ψέματα, κάποιος δεν αντέχει κατάσταση only sex, το σεξ δεν ήταν καλό, σε ξενέρωσε τελικά ο χαρακτήρας του άλλου.
    Σε αυτές τις σχέσεις η πιθανότητα για μελλοντική επικοινωνία και φιλία είναι μηδαμινή.

One Night Stand

Το αλατοπίπερο όταν υπάρχει μια ζωή όλο υποχρεώσεις και προβλήματα. Συνήθως ευχάριστες αναμνήσεις. Και οι δύο ήθελαν απλά ένα γερό ξεκαύλωμα. Επικοινωνία και φιλία δύσκολα παραμένουν.

Κανονικές Σχέσεις Μεγάλης Χρονικής Διάρκειας (NOT JUST SEX)

1η περίπτωση :

Την πρόσεχες και σε πρόσεχε, περάσατε πολλά μαζί, μια πραγματική αμφίδρομη σχέση η οποία όμως με την πάροδο του χρόνου έχασε τη φωτιά της, τη χημεία της και το πάθος της. Το σεξ έσβησε και καταλήξατε τελικά πιο πολύ σαν φίλοι πάρα σαν ζευγάρι. Ο σεβασμός παραμένει καθώς μεγαλώσατε μαζί για πολύ καιρό κατά τον οποίο ο ένας στήριζε την πρόοδο του άλλου. Σε αυτές τις σχέσεις συνήθως παραμένει η επικοινωνία και η φιλία.

2η περίπτωση :

Κάποιος δεν πρόσεχε τον άλλο, κάποιος ήταν εγωιστής, κάποιος δεχόταν καιρό τα άσχημα του άλλου γιατί πίστευε θα αλλάξει, κάποιος κοίταζε μόνο τις φιλοδοξίες του και την καριέρα του. Υπήρχαν γκρίνια, καυγάδες, ζήλεια, απιστία, βία, αδιαφορία . Η σχέση έπρεπε να είχε λήξει νωρίτερα αλλά δυστυχώς δεν έγινε. Φιλία και επικοινωνία πέφτουν στον γκρεμό.

Κανονικές Σχέσεις Μικρής Χρονικής Διάρκειας (NOT JUST SEX)

Από την αρχή ο ένας ή και οι δύο κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά. Ψέματα, απιστία, ανοιχτοί λογαριασμοί με πρώην, κακό σεξ, κακή επικοινωνία. Κανείς δε θέλει να χάνει τζάμπα χρόνο. Η ζωή είναι φτιαγμένη από χρόνο (χάνεις χρόνο χάνεις ζωή). Επικοινωνία και φιλία δεν παραμένουν.

Σχέσεις Οποιασδήποτε Μορφής Κατά την Οποία Αποκτήθηκαν Παιδιά

Μπορεί να μην υπάρχει φιλία αλλά πρέπει να παραμένει η καλή επικοινωνία και συνεργασία και αμοιβαία στήριξη για το σωστό μεγάλωμα των παιδιών.