Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μπορούμε να λέμε όχι; Αν ναι, πώς;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος gaby, στις 20 Ιουλίου 2011.

1. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Απάντηση: Μπορούμε να λέμε όχι; Αν ναι, πώς;

Αυτό έγραψα κι εγώ με δικά μου λόγια μερικές γραμμές πιο πάνω, μάλλον σου διέφυγε.
    Προσωπικά καμία συμφωνία δεν έκανα τότε, αλλά και έκανα και κάνω ξεκάθαρες τις σκέψεις και τα συναισθήματα μου χωρίς να νιώθω πως επειδή είμαι σκλάβα Του και Τον εμπιστεύομαι, δεν μπορεί να συμβεί κάποια στιγμή σε κάτι που θα Απαιτήσει να έχω αντιρρήσεις που να πηγάζουν από πρακτικές δυσκολίες που να μην γνωρίζει ή να μην έλαβε υπόψη.

Μπα?
    Γνωρίζοντας τον άλλο ένα μήνα (και λέω μήνα και όχι μερικές μέρες μια και όλοι ξέρουμε ποιες μπήκαν τη μία μέρα και δήλωσαν άσχετες και μετά από 2 μέρες αιώνια και βαθιά υποταγμένες) είναι δυνατό να συναινέσω στα πάντα που ακόμα δεν ξέρω καν τι από την αρχή?
    Πιθανόν αυτό να δουλεύει καλά με τις "υ" που αναφέρω στην παρένθεση και πάνε με τη δωδεκάδα, αλλά για άτομα που ενδιαφέρονται όχι απλά για μια θέση στον τοίχο με τα τρόπαια, αλλά για μια ουσιαστική Ds σχέση, έτσι με την καλησπέρα συναίνεση για τα πάντα δεν δίνουν.
    Κι όσοι δίνουν ας τα λούζονται μετά όπως τους αξίζει και τέτοιους Κ που έχουν την ψευδαίσθηση πως επειδή είμαι αυτή που είμαι κι εκείνοι δηλώνουν ότι δηλώνουν, θα κάτσω εγώ να δώσω συναίνεση για τα πάντα από την αρχή, ούτε ζωγραφιστούς δεν θα ήθελα να δω, πόσο μάλλον να ΚΑΤΑΔΕΧΤΩ (ναι σωστά άκουσες), να δηλώσω την όποια μου συναίνεση.

Και αν ο Κ από μόνος του διατηρεί την ασύμμετρη σχέση, τότε μάλλον είναι σε σχέση ο ίδιος με τον εαυτούλη του και για μερικούς με έντονα εκφρασμένη ναρκισσιστική προσωπικότητα, είναι αρκετό. Η υ και οι υ είναι απλά για επιβεβαίωση.

2. dora_salonica

dora_salonica Contributor

Re: Απάντηση: Μπορούμε να λέμε όχι; Αν ναι, πώς;

Πάρα πολύ οξυδερκές το σχόλιό σου. Συμφωνώ.

Η ασύμμετρη σχέση πρόκειται περί σχέσης. Απαιτεί δύο όντα. Και αν ο Μεγάλος είναι πολύ απασχολημένος να σιάχνει τη χωρίστρα του (αν έχει) και δεν βλέπει το δεύτερο μέλος της σχέσης, πάπαλα ασύμμετρη σχέση έχει. Κάνει τραμπάλα μόνος του, στην παιδική χαρά του αυνανισμού του. Ας σκουπιστεί με λίγα χαρτομάντηλα κι ας πάει παραπέρα.

3. GRD

GRD Great Red Dragon

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπορούμε να λέμε όχι; Αν ναι, πώς;

Μπορείς... αλλά αυτό είναι άσχετο με το γενικό που λες και συμφωνώ προσωπικά... (αν σε νιάζει)...

Αλλα πιο βασικά... όχι εγώ δεν ξέρω... ποιές είναι; Να αποφύγω αν είναι...  

Χαχαχα! Καλά τα λέτε "κορίτσια"... αλλά το ίδιο ισχύει (μη πω και χειρότερα) με τις αγάμητες (κατά κανόνα) μιξο-υποτακτικές... οπότε...; απλά ας προσέχαμε/ν κλπ;

Πάντως μία χαρά τον παίζω και όταν έχω σχέση, δε χρειάζεται να μου πει κάποια όχι και να με διαολοστείλει... αλήθεια     Πλάκα κάνουμε - φυσικά...

Ανδρ(ε)ας

4. dora_salonica

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπορούμε να λέμε όχι; Αν ναι, πώς;

Υπάρχουν αγάμητες υποτακτικές; I doubt that... 

Οι μιξο-υποτακτικές είναι αυτές που δηλώνουν ότι το θέλουν και ότι το ονειρεύονται και μόλις ζητήσεις να τις συναντήσεις εξαφανίζονται; Ή αυτές που προσέρχονται μεν, με ένα κάρο προϋποθέσεις δε;

Γιατί να μην τον παίξεις; Το σχόλιο αναφέρεται στον ναρκισσισμό, όχι στο παίξιμο.

5. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Αγαπητέ underherfeet, κατ΄ αρχάς sorry για την παρέμβαση, κατά δεύτερον θα το αντιστρέψω αυτό που γράφεις σύμφωνα με τα δικά μου γούστα... 

Αν η Μόνικα Μπελούτσι, που είναι κούκλα και μπορεί να έχει στα πόδια της όποιον παιδαρά ήθελε είχε γίνει σκλάβα μου, θα είχε γίνει γιατί πραγματικά το έχει και όχι γιατί δεν βρίσκει να πηδηχτεί, οπότε δύσκολα θα έλεγε όχι σε κάποιο όριο που θα προσπαθούσα να της ξεπεράσω, γιατί απλά, το να βυθίζεις πιο βαθειά στην απόλυτη παραδωσή της μια πραγματική σκλάβα και όχι μια δήθεν είναι υπέρτατη ηδονή γι΄ αυτήν.

Τώρα αν είχε γίνει σκλάβα μου η Μέρκελ (λέμε τώρα γιατί δεν είμαι τόσο ανώμαλος... για να έχω τέτοια εμφανησιακά γούστα... ) κατά 90% θα δήλωνε σκλάβα απλά για να δει χαρά στα σκέλια της και όχι γιατί το έχει σαν σκλάβα, οπότε τα όχι από μέρους της στις εντολές μου θα έπεφταν σύννεφο, όχι γιατί δεν θα ήθελε να εκτελέσει τις εντολές μου, αλλά απλά γιατί δεν θα μπορούσε επειδή δεν έχει καμία σχέση με το σπορ...

Την καλησπέρα μου!

Last edited: 23 Ιουλίου 2011
  6. Seduction

Seduction Regular Member

Ποιός υποστήριξε το αντίθετο;!!!

Xωρίς μπα. Ημουν ξεκάθαρος.
    Εγραψα 1. για συναίνεση που δυναμώνει και ενισχύεται με την εμπιστοσύνη από την κατάλληλη στάση του Κ... και άρα απαιτεί τον χρόνο της για να επέλθει.
    2. για ενήλικες με νόηση. Κανένας Κ με μυαλό στο κεφάλι του δεν ζητά συναίνεση στα πάντα με το "καλημέρα", όπως και καμία υ με λογική δεν την παραδίδει από την "πρώτη μέρα".
    Η Κυριαρχία και η υποταγή δεν είναι έννοιες που υπάρχουν και βιώνονται με την δήλωση τους.

Σε μια σχέση, υπάρχει κοινή πορεία. Πορεία που αφορά και τα δύο μέρη της. ΟΜΩΣ σε αυτό το ταξίδι, όταν η σχέση είναι ασύμμετρη, ο καθένας έχει τον ρόλο του. Και την θέση του οδηγού στην περίπτωση που συζητάμε, την κατέχει μόνο ο Κ. Ξεκάθαρο, αδιαπραγμάτευτο και αδιαμφισβήτητο.

Υ.Γ. Οπως υπάρχουν περιπτώσεις που από ένα one night stand, ζευγάρια οδηγήθηκαν ακόμα και σε γάμο, έτσι και εδώ υπάρχουν περιπτώσεις που ξεκίνησαν ως τρόποια και κατέληξαν σε ουσιαστική D/s σχέση.
    Αντιθέτως, αρκετά άτομα ξεκίνησαν για κάτι σοβαρό (?) και σύντομα ο θησαυρός έγινε άνθρακας. Τελικά μάλλον αυτοί ζούσαν σε ψευδαίσθηση. Δεν έχουμε διαβάσει λίγα παρόμοια εδώ μέσα. Να μην αναφερθώ.

Ας φύγουμε από τετριμένα.

7. GRD

GRD Great Red Dragon

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπορούμε να λέμε όχι; Αν ναι, πώς;

Χαχαχα! Blunt... As Always  

Μιξο-υποτακτική: Η γυνή που συνήθως λόγω κακού παρουσιαστικού, έλλειψης "θυλικότητας" (στο μυαλό και στο σώμα) και γενικής παράδοσης ολικής παλαιότερα σε γύρους, πίτσες (όχι βιλγάρικες), εκμέκ, έμμενταλ, βόδια, πατάτες, γκούντις κλπ κλπ... παραδίδεται τώρα στα -άντα-κάτι της ολοκληρωτικά... μη σου πω... και τα 100 κιλά μοσχάρας (εγκεφαλικά και σωματικά) στον πρώτο που θα τα πάρει... φυσικά όμως δε το κάνει και τόσο από τον κώλο, δεν ξέρει αν αντέχει το ραβδί και αν θέλει τελικά... αλλά θα δοκίμαζε παρτούζα -αν και τώρα τι λέμε... κλπ κλπ... μέχρι να κερδίσει αυτό που θέλει... μία απλή σχέση που θα είχε και με τον δίπλα της αν ήξερε να του τη πέσει με χαμόγελο και γλύκα...

Αυταααά... όσο για το παίξιμο... χα! Μάλλον έχεις δίκιο.... γιατί δεν "έχω έρθει"... με καμία απο εδώ μέσα... σε 2 χρόνια που είμαι εδώ. Μάλλον ο μοναδικός είμαι... ναι;  

Ανδρ(ε)ας

ΥΓ: Λόγω των παραπάνω (ξέχασα να πω) αλλά και άλλων πραγμάτων και αρχών... εγώ προσωπικά έχω αφήσει πολλές αγάμητες... τώρα αν μετά πέρασε κάποιος...    

8. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

@Seduction κανείς δεν αμφισβήτησε πως το ρόλο του οδηγού τον έχει ο Κ. Αλλά δεν βρήκα με ποια λογική αυτό σχετίζεται καν με αυτό που έγραψες πιο πάνω.
    "Δεν διατηρεί την ασυμμετρία στην σχέση η υ αλλά ο Κ."
    Όταν μιλάμε για σχέση τίποτα δεν επιτυγχάνεται μόνο από τον ένα.

Και μπορεί να υπάρξει μια περίοδος που ο Κ να μην διατηρεί τίποτα...σημαίνει αυτό πως ξαφνικά η σχέση γίνεται μη ασύμμετρη?
    Τι θα κάνει η σκλάβα θα αρχίσει να πετά διαταγές?
    Ο καθένας έχει τη θέση του και δεν είναι ο ένας σημαντικότερος του άλλου για τη σχέση.

Πέραν τούτου όλο το υστερόγραφο σου το βρίσκω απόλυτα άκυρο σε σχέση με αυτό που έγραψα εγώ.
    Τι σχέση έχει το αν αρχίζει μια αλληλεπίδραση ως one night stand ή όχι.
    Μιλούσα για υπακοή/υποταγή και πως αυτή κερδίζεται μέσα στο χρόνο και όχι από τη μια μέρα στην άλλη...
    Αν εγώ ήμουν Κ και μια άσχετη δήλωνε στις 2 μέρες υποταγμένη απόλυτα και βαθιά ιδιοκτησία, ειλικρινά θα προβληματιζόμουν αναφορικά με την ψυχική υγεία της, πέραν του ότι σίγουρα δεν θα έπαιρνα τοις μετρητοίς ότι μου έλεγε, κατανοώντας πως καυλωμένη υπακοή δεν είναι παρά αυτό και δεν επεκτείνεται πέρα απ΄αυτό.
    Όσοι είναι ανίκανοι να κερδίσουν αλλιώς την υπακοή, κρατάνε την άλλη καυλωμένη, της δίνουν εντολές να διατηρεί αυτή την κατάσταση συνέχεια κι εκεί απολαμβάνουν πως και καλά η άλλη είναι σκλάβα..
    Καλή ώρα όπως έκαναν μερικές "κυριες" παλιά με τους φετιχιστές τους, που ήθελαν να μοστράρουν ως σκλάβους τους...

9. GRD

GRD Great Red Dragon

Μερικοί το προτιμούν έτσι ξέρεις... βοηθά στο να γαμήσουν νεοφερμένες και να πάνε παρακάτω... χρόνια τώρα... οπότε μήπως να μην ασχολούμαστε πλέον; Άλλωστε χαζές πάντα θα υπάρχουν... ας το μάθουν με τον δύσκολο τρόπο... έχω αποφασίσει τελικά... να μην το παίξω "ρομπέν του μουνιού"...  

Ανδρ(ε)ας

10. dora_salonica

Όχι όσο θα το ήθελα. Κατανοείς ότι εκνευρίζομαι ιδιαίτερα όταν σε ένα από τα καλύτερα νήματα που έχουν μπει ποτέ στο φόρουμ (και ευχαριστώ τη νηματοθέτιδα), σε μία τόσο ενδιαφέρουσα συζήτηση, με τόσο οξυδερκείς τοποθετήσεις, παρεισφρύουν μέλη με νουθεσίες αμφιβόλου σκοπού, και έχουν και το θράσος να κάνουν πικρόχολα σχόλια για όσους εξ ημών κάνουμε έντιμες προσπάθειες να φτιάξουμε ουσιαστικές σχέσεις.

Ε, όλο και κάποιος θα πέρασε...ο Κύριος "όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω"...με την καρότσα. 

Πολύ σωστά. Συμφωνώ απόλυτα με τις τοποθετήσεις σου, στο σύνολό τους. Και βέβαια είναι ναρκισσιστική και αυνανιστική η ματαιόδοξη στάση στην οποία αναφέρεσαι. Πώς θα κυριαρχήσεις βρε σε αυτό που δεν γνωρίζεις, σε αυτό με το οποίο δεν ασχολείσαι παρά μόνο για να πεις, "τί φοράς;" ή "δώσε μου την εικόνα σου και φύγε;" Μα είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Έτσι γίνονται οι ασύμμετρες σχέσεις; Θέλει επένδυση χρόνου, ενέργειας, ευφυίας, φαντασίας, θέλει κόπο...Αντίθετα με την ξεπέτα. Πόσο λίγοι όμως το κατανοούν αυτό...Γι αυτό βλέπουμε γύρω μας τόσους ψευδο-Κυριαρχικούς και τόσα κοριτσόπουλα που σύντομα κατανοούν ότι αντί για σχέση ασύμμετρη, βρέθηκαν στη λαϊκή του BDSM, όπου σφάχτηκαν και μαχαιρώθηκαν, με το κιλό...

11. GRD

GRD Great Red Dragon

LoL... Δε θα σας κάνω quote στο σύνολό σας... για να σας
    δείξω πόσο συμφωνώ με το κάθε τι... αλλά νομίζω ότι φαίνεται ότι συμφωνώ με αυτές που έχουν ζήσει πράγματα και διαφωνώ με αυτούς που τα ξεφτιλίζουν/εκφυλίζουν κλπ.

Παρ' αυτά... για να μην μείνω μόνο απο τη μεριά σας και με πούνε "ελαφρύ", "περβεράκι" κ.α. ... να σας πω ότι δε χρειάζεται και τοοοόσο ψάξιμο... συνήθως... βγαίνει "μόνο του" όταν υπάρχει η "χημεία"... και λίγος χρόνος... βεβαίως, βεβαίως...

Ανδρ(ε)ας

12. Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπορούμε να λέμε όχι; Αν ναι, πώς;

Αν καταλαβα καλα (αν οχι η καθε διορθωση ειναι δεκτη) :Εγω που ειμαι σαραντα αν ημουν 103 κιλα η οποιαδηποτε αρνηση μου θα ηταν αδικαιολογητη....

Αντιστοιχως αντιστροφα τωρα που ειμαι 63 κιλα τα ''οχι'' μου αποκτουν αυτοματα ''αλλοθι''...?

Απο καποια συμφραζομενα : Eνας εμφανισιακα ΄΄τελειος'' Κ ''νομιμοποιειται'' να δινει οποιαδηποτε εντολη και να απαιτει να εκτελεστει παντα, απο τις υποτακτικες-σκλαβες που ειχαν την τυχη να συναντησουν τον Εναν και Μοναδικο... Τελευταια φορα που ''ειδα'' τελειο ανδρα ηταν σε Αρλεκιν...

Βεβαια μπορει να κυκλοφορουν και στο forum...

Προσωπικη μου αποψη ειναι ''ΠΑΡΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ''
    Και κοιτα βαθια στη ψυχη Του/της.