Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μυρωδιές

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Θρυαλλίς, στις 9 Μαρτίου 2016.

1. dina

dina Σκλαβα της Brt Contributor

Το χωμα λιγο πριν την πρωτη βροχη του φθινοπωρου.
    Το πετρελαιο απο το ντεποζιτο του καλοριφερ(το συγκεκριμενο θα μπορουσα να το βαλω και στο νημα ''το πιο περιεργο πραγμα που σας εχει καυλωσει'').

2. ssmaster

ssmaster Regular Member

Η μυρωδιά ενός δίχρονου κινητήρα που δουλευει λαδι προσμιξης castrol TTRS με γεύση φραουλα

3. !!!!!!

4. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Η μυρωδιά όταν πάω οδοντίατρο. Όσο με φοβίζει τόσο μ'αρέσει.

5. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Από ερωτικής απόψεως εμένα μου αρέσει πάρα πολύ η μυρωδιά του ιδρώτα του σεξουαλικού συντρόφου, δεν μου έχει τύχει ούτε μια φορά να μη μου αρέσει.
    Επίσης μου αρέσει πάρα πολύ η μυρωδιά που αφήνει στο δέρμα του στήθους το κατούρημα Του.
    Τρίτη μυρωδιά: αυτή η μυρωδιά που μένει πάνω στο δέρμα μου και είναι ένα μείγμα από "το δέρμα Του και μου, τα σάλια Του και μου, τα υγρά Του και μου", μου μυρίζει κάτι απολύτως μοναδικό και πάρα πάρα πολύ οικείο.
    Στη συγκεκριμένη φάση που έχω γίνει λίγο βιονικό και η όσφρηση μου έχει οξυνθεί, τις λατρεύω ακόμη περισσότερο  

Γενικά είμαι τρελός βενζινάκιας, πάντα ανοικτό παράθυρο στο βενζινάδικο, μου αρέσει η μυρωδιά του βερνικιού για ξύλα, η μυρωδιά από το ρετσίνι και αυτή η πολύ περίεργη και ιδιαίτερη μυρωδιά του κουτάβου μου, που μου προκαλεί αυτομάτως αίσθημα χαλάρωσης!!!!  

6. ocean girl

ocean girl ...Γευσιγνώστης προσωπικοτήτων...

Η μυρωδιά του σώματός τ@... Το ναρκωτικό μου..

Η μυρωδιά της κρέπας καθώς ψήνεται..

Η μυρωδιά της θάλασσας..

Η μυρωδιά του σβησμένου κεριού..

Η μυρωδιά του βιβλίου..

7. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

8. Ermioni

Ermioni Regular Member

Αν και είμαι καπνίστρια (λένε για τους καπνίζοντες ότι δεν έχουν ''δυνατή'' οσφρητική ικανότητα), έχω τρελό θέμα με τις μυρωδιές...Φυσικά η αγαπημένη μου και πρώτη στη λίστα προτιμήσεων είναι η μυρωδιά του κορμιού του άλλου...και ειδικά όταν έχει ενωθεί με τη δική μου... 
    Ακολουθούν:
    χειμωνιάτικα...

καλοκαιρινά...

και για όλες τις εποχές...

τα συνιστώ ανεπιφύλακτα...   

9. conner

conner Contributor

τα δικά μου

10. conner

conner Contributor

Για το ξύρισμα πάντα κρέμα με πινέλο

11. Ermioni

Ermioni Regular Member

χαχαχαχαχα...θα πάω να τα μυρίσω και θα σου πω...

12. Τώρα και σε σαμπουάν, για να σας απολαμβάνει εκείνος και ντυμένη...