Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Νάρκισσοι-σχέσεις, πως μπλέξατε μαζί τους, πως να ξεμπλέξετε, αν θέλετε!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος brenda, στις 23 Ιουλίου 2017.

  1. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Harry potter φάση!
    Αν επι δεκα έτη καταφέρνει να είναι μυστηριώδης η ρουτίνα θα πρέπει να είναι πολύ θυμωμένη μαζί του.  
     
  2. Aspoume

    Aspoume Δεν μπορώ να στείλω dm

    Δεν μπορούσα ποτέ να καταλάβω ούτε τον τρόπο σκέψης του, ούτε τι έχει στο μυαλό του...
     
  3. Aspoume

    Aspoume Δεν μπορώ να στείλω dm

    Δεν ξέρω αν σας φαίνεται αστείο.. Αλλά συμβαίνει
     
  4. espimain

    espimain Contributor

    Το αρχικό σας μήνυμα αλλά και οι απαντήσεις σας γεννάνε ερωτήματα.
     
  5. rea..

    rea.. Contributor

    Από τα λίγα που μας δίνετε, θα βάλω μια άλλη οπτική στο τραπέζι με κάθε επιφύλαξη, απλά να υπάρχει.
    10+ με παρουσία σε βαθμό εθισμού και ακόμα να έχει ισχύ πάνω σας, ίσως σημαίνει ότι κάτι "σωστά" εχει κάνει. Αν σας ξαναπαγιδευσει ως μαριονέτα του ίσως να είναι και κάτι όμορφο που το χρειάζεστε, αν ελευθερωθηκατε οριστικά ίσως να ηταν κάτι όμορφο που τελείωσε και πάμε για αλλα όμορφα. Ο συναισθηματισμος μας συχνά ερμηνεύει βιαστικά τα πράγματα.
    Το μονο σιγουρο που βλέπω ειναι οτι κάνατε καλά που φύγατε από έναν Έλεγχο που σας πληγώνει και σας βλάπτει, εφόσον αυτό νιωσατε, αυτό έχει σημασία. Όλα τα άλλα στον χρόνο τους..
     
  6. SunDestr

    SunDestr Premium Member

    Έχω την αίσθηση πως δε μιλάει για κάτι όμορφο,αν όπως λέτε "το χρειάζεται" αυτό είναι περισσότερο λόγω του εθισμού και της εξάρτησης από αυτή τη σχέση.
    Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα βέβαια αν μας μιλάει για μια κατάσταση Κ/Υ ή για μια σχέση που εμπεριέχει τέτοια στοιχεία χωρίς να είναι καθαρά τέτοιου είδους σχέση.
    Σε κάθε περίπτωση το εύκολο είναι να γυρίσει ξανά σε αυτή τη σχέση,έχει μάθει πώς να γυρίζει αλλά δεν έχει ιδέα τι να κάνει για να φύγει και κυρίως πως να κρατήσει οριστικά μια απόφαση εξόδου κάνοντας παράλληλα σχέδια για μια νέα ζωή,πολλοί βλέπουν το λάθος,ξέρουν το λάθος και όμως επιλέγουν να γυρίζουν και να παραμένουν σε άσχημες καταστάσεις εσαεί γιατί φοβούνται το άγνωστο,η σχέση όσο και να είναι άσχημη έχει μια σταθερά δυναμική τουλάχιστον μέχρι να γίνει έως και επικίνδυνη για την υγεία του ατόμου.
    Το θέμα της κοπέλας είναι ΚΑΙ το "μετά" από αυτή την σχέση,μέχρι να επεξεργαστεί τα συναισθήματα της και να ξεδιπλώσει όλες τις πτυχές τους (μάλλον με βοήθεια ειδικού όχι απλού ψυχολόγου) θα χρειαστεί πολύ χρόνο,υπάρχουν ειδικοι πάνω στις συγκεκριμένες διαταραχές,κάποιοι είναι αρκετά γνωστοί μέσω των πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης,εκεί θα βρει την υποστήριξη που χρειάζεται πραγματικά και τις απαντήσεις που ψάχνει,εδώ μέσα θα λέω εγώ τα δικά μου και ο καθένας τα δικά του χωρίς να μας κοστίζει τίποτα.
    Επειδή όμως τις κοπέλας μάλλον τις κοστίζει θα πρότεινα ξεκάθαρα να απευθυνθεί εκεί που πραγματικά θα την βοηθήσουν.
     
    Last edited: 15 Οκτωβρίου 2024 at 03:49
  7. Seras Victoria

    Seras Victoria "Play stupid games, win stupid prizes" Contributor

    Προσωπική μου γνώμη είναι ότι οι σχέσεις Κ/υ είναι απολαυστικές για το υ μέλος όταν το ίδιο γουστάρει ΠΟΛΥ την κατάσταση υποταγής, όταν γουστάρει ΠΟΛΥ να ανήκει σε κάποιον και αυτός ο κάποιος να αποφασίζει για τα πάντα, είναι ακριβώς αυτή η προτεραιότητα στο τι γουστάρουν σε μια σχέση και όλα τα άλλα συγκριτικά ωχριούν μπροστά της. Αν έστω και μια άλλου είδους ανάγκη είναι πιο σημαντική από αυτό τότε είναι πολύ πιθανόν ότι θα δυστυχήσουν σε μια τέτοια σχέση.
     
    Last edited: 16 Οκτωβρίου 2024 at 12:39