Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Να την απελευθερωσω τη σκλαβα μου ή όχι????

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Apetitikos, στις 24 Μαϊου 2009.

1. Georgia

Georgia Owned Contributor

Re: Απάντηση: Να την απελευθερωσω τη σκλαβα μου ή όχι????

Έχει το δικαίωμα να σταματήσει κάποια στιγμή να περνάει καλά?

2. Sofia

Sofia Regular Member

μηπως ομως το ζηταει για να του δωσει να καταλαβει πωσ δε θελει πραγματικα να φυγει αλλα να παντρευτουν και να προχωρησουν μαζι?

δεξερω τουσ λογουσ που δε μπορει να την παντρευτεισ αλλα ισωσ να θεωρει πωσ μπορουν να καταριφθουν...

3. Apetitikos

Apetitikos Regular Member

Απάντηση: Να την απελευθερωσω τη σκλαβα μου ή όχι????

ειμαι παντρεμενος!!!!

4. Durcet

Durcet In Loving Memory

Τι διαβάζουν πάλι τα ωραία μου μάτια; Είναι δυνατόν να κρατήσεις κάποιον κοντά σου με το ζόρι; Τι θα πει δεν υφίσταται release; Δηλαδή, αν για κάποιο λόγο (αλλαγή συμπεριφοράς εκ μέρους του Κυρίαρχου, αλλαγή στα θέλω της σκλάβας, η σχέση μοιάζει να 'χει γίνει ρουτίνα, κλπ.) η σκλάβα πει πως δε μπορεί να μείνει στη σχέση, τι μπορεί να κάνει ο Κυρίαρχος; Να εφαρμόσει τη μέθοδο "Κωσταλέξι" προκειμένου να κρατήσει την άλλη κοντά του; Να ασκήσει ψυχολογική ή σωματική βία; Ας σοβαρευτούμε επιτέλους! Οι M/s σχέσεις, πέρα από την όποια διαφορά δυναμικού, δεν έχουν καμία διαφορά από τις υπόλοιπες. Όταν ο ένας από τους δύο πιστεύει πως ήρθε το τέλος της, είτε το θέλει είτε όχι ο άλλος, η σχέση τελειώνει.

5. Elysium

Elysium Contributor

Apetitikos κάνε καλύτερα αυτό που σου λέει η κοπέλα. Αυτά είναι σοβαρά ζητήματα.

Φαντάζεσαι τι θα γίνει σε λίγο καιρό αν αρνηθείς να της πεις τέρμα και αυτή προσωρινά το δεχθεί;
    Ποιος θα γίνει σκλάβος ποιανού δεν ξέρω…

6. gaby

gaby Guest

@ Durcet,
    τα ωραία σου μάτια διαβάζουν σωστά, δεν είναι υποχρεωμένος ο Κυρίαρχος να παραχωρήσει release επειδή του ζητήθηκε από τη σκλάβα. Το release είναι στην απόλυτη ευχέρεια του Κυρίαρχου, τύποις. Μπορεί και να το δώσει χωρίς να έχει κάποιο λόγο και μπορεί εξίσου να το αρνηθεί.

@ Apetitikos,
    νομίζω ότι εσείς γνωρίζετε τις παραμέτρους, εσείς θα κρίνετε. Αν μπορεί η σκλάβα σας να πραγματοποιήσει τα όσα ονειρεύεται και αν είστε βέβαιος ότι σε τρεις το πολύ εβδομάδες δεν θα γυρίσει σ εσάς τρέχοντας, τότε, γνωρίζετε τί πρέπει να κάνετε ...  

@ Durcet στο ποστ #20,
    δεν είπα να μην την αφήσει με κανένα τρόπο, είπα ότι δικαιούται ο Κυρίαρχος να σκεφτεί όλα τα ενδεχόμενα πριν αποφασίσει, ακόμα και το να μην παραχωρήσει το release.

Last edited by a moderator: 24 Μαϊου 2009
  7. MindMaster

MindMaster Contributor

To ζητούμενο είναι να μη χάνεται η αξιοπρέπεια. Και το να κρατάει κάποιος κάποιον άλλο σε μιά σχέση με το ζόρι, όπως κι αν μεταμφιεσθεί αυτό, αξιοπρεπές δεν είναι.

Η συνταγογράφηση του DocHeart γιά το ουίσκυ, ήταν η καλύτερη δυνατή απάντηση...

8. Durcet

Durcet In Loving Memory

Τύποις ίσως. Ουσιαστικά, όμως;  

9. thaleia

thaleia Contributor

προσεξε παλληκαρι μου γιατι οταν δεν πινεις για τι κεφι σου αλλα για να πνιξεις τον πονο σου τοτε σε πινει δεν το πινεις

ΙΔΟΥ

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  10. thelma

thelma Regular Member

Εγω εχω μια απορια. Αν δεν την απελευθερωσεις εσυ, θα κατσει εκεινη απο τη στιγμη που πλεον τα ζητουμενα της ειναι διαφορετικα?

11. Ride a Woman

Ride a Woman Regular Member

To μονο που μπορω να σκεφτω ειναι τι θα εκανα εγω στην θεση σου.
    Ειμαι βεβαιος οτι τα της εδινα την συγκαταθεση μου να απελευθερωθει,αυστηρα και ΜΟΝΟ αν εβρισκε η ιδια την αντικαταστρια της....!!!!!Δικια της ειναι η αλλαγη ''πλευσης'' συμφωνα με τα λεγομενα σου,δικια της πρεπει να ειναι και η προελευση μιας αμοιβαιας και ικανοποιητικης λυσης και για τις 2 πλευρες....!!!!
    Και ειμαι σιγουρος οτι μετα απο λιγο καιρο δεν θα με ποναγε καθολου.......ειδικα αν ημουν και παντρεμενος.....!!!! 

12. Georgia

Georgia Owned Contributor

Ορίστε η λύση, αμέσως πια να πανικοβληθείτε όλοι σας!!!!

Οπότε, αν κάποια θελήσει να γίνει σκλάβα, αφού πρώτα απαρνηθεί το δικαίωμα του release, το επόμενο βήμα είναι να βρει μια άλλη σκλάβα για καβάτζα, σε περίπτωση που (άκουσον-άκουσον) θελήσει να διακόψει την σχέση..