Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ξέρεις τι μου λείπει...;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος CyrillG, στις 10 Οκτωβρίου 2013.

1. Amelie

Amelie Guest

@ellianna ,@sokolata & @vussinada
    Μου λείπει, και δεν το επέλεξε ούτε Εκείνος ούτε και εγώ!
    Αλλά ένας ηλιθιος που πέρασε με κόκκινο...
    Και δεν αλλάζει αυτό όσο και αν μου λείπει.....

Last edited by a moderator: 13 Αυγούστου 2016
  2. ellianna

ellianna Regular Member

Δεν μπορω καν να φανταστώ τι περνάς ή πόσο δύσκολο είναι...

3. halkidikiotis

halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

Λυπάμαι.

4. vussinada

vussinada ελεγχόμενη Contributor

5. zwg

zwg Regular Member

μου λείπει το bdsm η λαγνεία και ένα καλό bdsm party  

6. Με τσακισες τωρα..... λυπάμαι ειλικρινά..

7. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Αν και δεν έχει κανένα νόημα, να μου λείπει ότι πια πέρασε.
    Είναι στιγμές που μου λείπουν πράγματα και η ανάμνηση ότι τα έζησα, δεν μου αρκεί.
    Κι ας ξέρω ότι μπροστά μου, θα συναντήσω άλλα ίσως και ομορφότερα.
    Το λοιπόν, μου λείπει η θάλασσα στο Πόρτο Κατσίκι και στα Σύβοτα, να ξεχνιέμαι μέσα της, μέχρι να βασιλέψει ο ήλιος.
    Μου λείπουν τα πέτρινα σκαλάκια σε κείνο το σπίτι "φάντασμα", να ξαπλώνω πάνω τους τη νύχτα με το τσιγάρο αναμμένο και να μην σκέφτομαι τίποτε.
    Δεν μου λείπουν άνθρωπες, δεν μου λείπει πια η νιότη μου που πέρασε, δεν μου λείπουν τα όνειρα που μείναν απραγματοποίητα ή που είχα μες στις παλάμες και δεν θέλησα να σφίξω.
    Δεν μου λείπουν κορμιά, δεν μου λείπει το σεχ, δεν μου λείπουν φαντασιώσεις, δεν μου λείπουν αγκαλιές, δεν μου λείπουν συναισθήματα.
    Όπως έλεγε κι ο μάγκας στην παλιά ταινιά, έχω ήδη θρέψει πέοντα και καρδιά, όσο μπορούσα κι όσο ήθελα.
    Μου λείπει όμως, να μην έχω ταυτότητα, να είμαι μια ακόμη μούρη σ' ένα πλήθος από μούρες, μακάρι η δική μου ασήμαντη.
    Να ψαρεύω καθισμένος σ' ένα βράχο, χειμώνα, με βροχή, κρύο κι ομίχλη.
    Να είμαι τυλιγμένος σ' ένα βαρύ ζιβάγκο, ξυπόλητος με την πίπα μου στο στόμα ( μίγμα από clan και skandinavik μαύρο ), τα μούσια ατημέλητα, να πλέκω στο μυαλό ιστορίες αγάπης και ματαιοδοξίας.
    Και απ' το μπαλκονάκι σ' ένα φάρο λίγο παραπέρα να με " προσέχει " ένα ζευγάρι μάτια, που να γερνούν μαζί μου - σαν ταξίδια σιωπηλά -, για μένανε μονάχα...

Last edited: 13 Αυγούστου 2016
  8. daniela100

daniela100 FREE-DOM

Μου λειπει το τζοκερ   για να πραγματοποιησω την ευχη του ως τζινι   του που ειμαι  

9. halkidikiotis

halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

Εγραψες !!

10. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Να ' σαι καλά βρε μάστορα.  

11. Queen87

Queen87 Contributor

Νιώθω όλιγον τι ξενέρωτη...  
    Πρός έκπληξη μου δεν μου λείπει τπτ... νιώθω γεμάτη.
    Ότι θέλω το ζώ.
    Δεν είμαι άνθρωπος που κοιτάει στο παρελθόν... απολαμβάνω την κάθε μέρα με το παραπάνω.
    Μάλλον είμαι έτοιμη για νέα πράγματα.  

12. AuroraBorealis

AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

Αν σου την βρίσκαμε και σου κλείναμε και σουίτα στο Μακεδονία Παλλάς, θα γινόσουν υποτακτικός για μια νύχτα?