Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ξυπνάς μια μερα κ συνειδητοπoιεις οτι εισαι ...submissive?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Elia, στις 24 Ιουνίου 2014.

1. Μπορεις να εχεις οσες γευσεις θελεις στο παγωτο σου, κανεις δε μπορει να σε περιορισει σε αυτο.  

2. atasai

atasai Regular Member

Two girls, one cup.

Τώρα μιλάμε.

3. Elia

Elia New Member

Ηξερα οτι καλα θα κανω να μην το γκουγκλαρω, αλλα θα με ετρωγε η περιεργεια. Thanks @atasai  

4. Dhm

Dhm New Member

Δεν ζητας πολλα....Αυτη εισαι και σε οποιον αρεσεις!!!!

5. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Τίποτε το χαζό η το αδιάκριτο στις ερωτήσεις σου χαχααχα. Οι "ιδιαίτερες" δεν είχαν καμία ετικέτα, δεν τις είχα γνωρίσει σε κανένα ιδιαίτερο κλαμπ αν αυτό θα ήθελες να μάθεις...Ήταν καθημερινές γυναίκες όπως όλες οι άλλες...Κάποιες συμφοιτήτριες, άλλες μετά συνάδελφοι. Κάποια την γνώρισα π.χ. σε μια έκθεση ζωγραφικής ( και είχε γίνει η σύντροφος μου για 6 χρόνια ), κάποια άλλη σε μια ουρά περιμένοντας για να βγάλω εισιτήριο για το τρένο...Κάποιες τις "βοήθησα" να ανοιχτούν, άλλες το "είχαν" ήδη, σε άλλες κίνησα την περιέργεια για κάποια πράγματα...Κάποιες ήταν κατά πολύ μεγαλύτερες μου ( στυλ 10-12 χρόνια κάποια ), άρα κατασταλαγμένες με τα θέλω τους και την σεξουαλικότητα τους...Άλλες ήταν απλά ξενέρωτες η απλούστατα δεν ελκυόμασταν αρκετά ο ένας από την άλλη...Γιατί αν υπάρχει αμοιβαία έλξη...χημεία που λένε...και αν τουλάχιστον ο άνδρας είναι "χαλαρός" και κάνει την γυναίκα που βρίσκεται δίπλα του να νιώσει άνετα και ότι δεν θα την κατέκρινε...Η Βανίλια είναι μόνο μια από τις γεύσεις στο κυπελάκι της...έχει και σοκολάτα και φράουλα...Φτάνει να ζεις την σεξουαλικότητα σου σαν κάτι το όμορφο και φυσικό...Αλλά κανείς δεν γεννιέται "σπουδαγμένος", αλλιώς ήμουν εικοσάρης, αλλιώς τριαντάρης, αλλιώς τώρα...Ένα είχα πάντα, διάθεση για πειραματισμό και διάλογο και προπάντων δεν συνέδεσα ποτέ την αξία μου στις σεξουαλικές μου επιδόσεις...Και αν δεν έχει κάποιος το άγχος, ν'αποδείξει ότι είναι ο Super εραστής ντε και καλά...Το σεξ το απολαμβάνει σίγουρα περισσότερο...Υ.Γ. Ποτέ δεν θέλησα να "δημιουργήσω" καμία...Πάντοτε τις ήθελα για αυτό που ήταν και αν καταλάβαινα ότι δεν μου ταίριαζαν...άλλαζα άνθρωπο...δεν προσπαθούσα ν'αλλάξω τον άνθρωπο...

Last edited: 25 Ιουνίου 2014
  6. yagos69

yagos69 Live with a dream, not a substance

@Tenebra_Silente η τελευταία σου φράση (και όχι μόνο) ήταν ορθότατη και ταιριάζει απόλυτα με την όλη ιστορία της Elia. Είναι η αλήθεια. Όσο και αν μας αρέσει κάτι, αν ο άλλος δεν "το 'χει" ή του φαίνεται παράξενο και "ανώμαλο" τότε δεν μπορούμε να τον κάνουμε να του αρέσει.

Εlia, κι εγώ έχω περάσει μία παρόμοια κατάσταση. Η κοπέλα με την οποία ήμασταν μαζί έκανε πράγματα επειδή και μόνο της το ζήταγα (ή τουλάχιστον προσπαθούσε), αλλά πάνω στην όλη προαναφερθείσα προσπάθεια έβλεπα την όλη της διστακτικοτητα και φυσικά ξενέρωνα και το σταματούσα...
    Εlia, η μόνη μας διαφορά είναι ότι εγώ σαν άνθρωπος εκφράζω αυτά που θέλω στις σχέσεις μου έτσι ώστε να ξέρουν οι άλλοι με τι έχουν να κάνουν και, σύμφωνα με τις αντιδράσεις και τις απαντήσεις τους, να ξέρω κι εγώ. Βέβαια όχι κατευθείαν και με το "καλημέρα σας", αλλά σιγά - σιγά.  
    Το συμπέρασμά μου είναι ότι δεν μπορείς να αναγκάσεις έναν άνθρωπο να κάνει αυτά που θέλει γιατί, αν δεν του αρέσουν και του ίδιου, τότε πολύ απλά δεν το απολαμβάνει κανένας από τους δύο.
    Ψάξε τον εαυτό σου όσο πιο βαθιά μπορείς και μην κυνηγάς την κάθε προφανή ευκαιρία.
    Σου εύχομαι όλα να σου βγουν αίσια και να βρεις ό,τι ψάχνεις.

7. seduced mind

seduced mind Guest

Elia εγώ παρόλο που ήμουν υ και το ήξερα από μικρός το δοκίμασα για πρώτη φορά στη ζωή μου στα 28 και όχι στην Ελλάδα. Τώρα είμαι Ελλάδα σχεδόν 2 χρόνια παρά ένα εξάμηνο και σκόπευα να γυρίσω πίσω γιατί θεωρούσα απίστευτα αδύνατο να βρω μια Κ στην Ελλάδα που να δέχεται τις ιδιαιτερότητες μου αν και έχω μόνο μία ιδιαιτερότητα την οποία το 99% των Κ δεν την δέχεται. Αφού λοιπόν βρήκα εγώ Κ στην Ελλάδα δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο εκατομμύριο να μην βρεις εσύ κάποιον Κ... Πριν κάτι μήνες έγραψα πως δεν υπάρχουν. υπάρχουν μια χαρά αρκεί να σε ανακαλύψουν γιατί εγώ δεν τη πέφτω κιόλας... έτσι με έχουν μάθει, έτσι κάνω... Το ότι έχεις κάνει μόνο μια σχέση στη ζωή σου δεν σημαίνει κάτι, μπορείς να βρεις αυτό που θες είμαι σίγουρος. Θα μου πεις πως; Θα σου έρθει από μόνο του... Πίστεψε ακούγεται απίστευτο και εγώ πριν 2-3 μήνες διάβαζα εδώ κείμενα που λέγανε θα έρθει η Κ που θα σε επιλέξει και έλεγα μα καλά τι πίνουν ληγμένα τους ποτίζουνε; Αλλά είχαν δίκιο, πίστεψε θα σου έρθει. Πρέπει να έχεις λίγο υπομονή... και να συναναστρέφεσαι με άτομα που τους ελκύουν τα ερωτικά σου ενδιαφέροντα.

8. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

@yagos69 Τι θα μπορούσα να προσθέσω στα λεγόμενα σου? Απολύτως τίποτε. Πολύ σωστά αυτά που παραθέτεις. Ίσως μονάχα ένα πράγμα θα ήθελα να γράψω. Χαίρομαι αληθινά, βλέποντας την ποιότητα των παρεμβάσεων των περισσότερων "συναδέλφων" του φόρουμ σε αυτό το "γραμμα" της φίλης μας. Καλημέρα σε όλους και καλή συνέχεια

9. Elia

Elia New Member

"Και να συναναστρέφεσαι με άτομα που τους ελκύουν τα ερωτικά σου ενδιαφέροντα"... @New_Beginning ακουγεται πολυ απλο και ευκολο, αλλα εχω την εντυπωση πως δεν ειναι. Δεν λειτουργουμε ολοι το ιδιο, αλλα στο δικο μου περιβαλλον δεν μπορω να πω οτι εχω τεραστια πληροφορηση σχετικα με τα ερωτικα ενδιαφεροντα των γυρω μου.. Θελω να πω, φυσικα μιλαω για σεξ με τους στενους μου φιλους αλλα ολοι ειναι ... "νορμαλ" χαχα. Δεν τολμαω δηλαδη να ομολογησω τι αρεσει σε μενα, αυτο το ξερει μονο η πολυ κολλητη μου. Σημερα της το ειπα για την ακριβεια και η αντιδραση της ηταν ..ενδιαφερουσα. Δεν φρικαρε (ιδιαιτερα) οποτε νομιζω ειμαι σχετικα καλα. Ειπε οτι "αυτο εξηγει πολλα".
    Χαιρομαι που βρηκες αυτο που θελεις, μου δινει μια καποια ελπιδα, αν και μεταξυ μας, απ οσα εχω διαβασει ως τωρα, μονο μεσω αναλογων site βλεπω να γνωριζονται ατομα και αυτο δεν ειναι κατι που θελω να επιδιωξω.
    @yagos69 Επιπλεον, το να γνωρισω καποιον ο οποιος δεν ειναι Κ , αλλα να του ζητησω εγω να γινει και αυτος να υπακουσει δεν αναιρει την ολη σχεση Κ και Υ? Και πως γινεται να γινει καποιος κατι που δν ηταν ως τωρα, ετσι οπως το βλεπω εγω, ο Κ οφειλει εξ αρχης να εμπνεει μια κυριαρχια στον Υ, γιατι αν ειναι να ξερω οτι παριστανει τον Κ, παλι στα ιδια καταληγω. Το αντιστροφο μου φαινεται καποιως πιο κατανοητο, ενας/μια Κ να βγαλει μια υποτακτικοτητα απο καποιον/α.. Δεν ξερω, πεφτω τελειως εξω?
    Γενικα χαιρομαι που υπαρχει κοσμος που ακουει αυτα που λεω χωρις να θελει να κανει μεταβολη και να φυγει τρεχοντας για το Θιβετ πχ. Αλλα νιωθω ακομα λιγο χαμενη με ολο αυτο κι οσο περναει ο καιρος ολο και πιο ασχημα με τον εαυτο μου. Δηλαδη πρεπει μονιμως να μπαινω στο τριπακι να γνωριζω καποιον και να αναρωτιεμαι αν θελει/μπορει να γινει αυτο που θελω? Και πως θα ξερω ακριβως τι θελω ωστε να το εξηγησω (κι ακομα περισσοτερο να ΔΕΙΞΩ) στον αλλο, οταν δεν το εχω βιωσει ποτε ουτε η ιδια? Με καταλαβαινετε καθολου? Μηπως περιμενω υπερβολικα πολλα? Το να γνωρισω καποιον που να ειναι ηδη αυτο που θελω, χωρις να περιμενει απο μενα, την απολυτη ασχετη να τον "εκπαιδευσω" σε αυτο. Anyways, στην χειροτερη θα γερασω μονη μου, the crazy cat lady. Χωρις τις γατες, γιατι δεν εχω. Τωρα που το σκεφτομαι ισως ηρθε η ωρα να παρω μια.

10. seduced mind

seduced mind Guest

Κοίτα να δεις το να βρεις έναν Κ στο Ballux είναι λίγο δύσκολο δεν λέω απραγματοποίητο... λέω δύσκολο.... Δεν θα κάτσει να σου πει ας πούμε ότι είμαι Κ κτλ κτλ κτλ. Φαντάσου ότι εγώ είμαι φίλος με μια κοπέλα και της είπα πριν 10 ημέρες ότι είμαι υ γιατί μου έβγαινε να της το πω ήξερα πως είναι ανοιχτόμυαλη και ξανασυζητήσαμε προχθές και μου πέταξε το μυστικό της όταν την είπα βανίλλα. Δεν είμαι βανίλλα μου απάντησε. Είμαι Domme αλλά στο κρεβάτι μου και μόνο, εσύ έχεις lifestyle για αυτό δεν σου έλεγα τίποτα...Μας πήρε 8 μήνες να πούμε ο ένας στον άλλον τι είμαστε.... Και βλεπόμασταν σχεδόν κάθε ημέρα....Και όχι δεν την είδα ποτέ ερωτικά... Χθες που είχε μια συναυλία στην Αθήνα είδα τον κολλητό της και τον ρώτησα δεν θα έρθει η τάδε. Δεν ακούει Clutch μου είπε. Στη συναυλία είμαι σίγουρος πως κάποιοι από εκεί μέσα ήταν Κ, κάποιες υ, κάποιες άλλες Κ κοκ...

Δεν είναι ανάγκη κάνεις σώβρακο τη ζωή σου στο κόσμο και να λες τι είσαι ή τι σου αρέσει μπορείς όμως να συχνάζεις σε μέρη που είναι πιθανό να βρεις αυτό που θες. Συναυλία λέγεται αυτό, χώρος που παίζει gothic και industrial music (αρκετοί ακούνε industrial αν και εμένα δεν μου αρέσει) πάντως μπορείς να βρεις αυτόν που ψάχνεις χωρίς να ψάχνεσαι στο διαδίκτυο... αν δεν θέλεις κάτι τέτοιο...

Αν πάρεις βανίλλα θα του κάνεις topping και οκ να σου πω την αλήθεια ένας κολλητός μου στην Αγγλία βρήκε αυτό που έψαχνε μέσα σε μια βανίλλα που είχε τη Κ μέσα της αλλά δεν το ήξερε και εκείνος απλώς ξεκλείδωσε το μυστικό της, αυτό που δεν γνώριζε ούτε η ίδια αλλά είναι λίγο σπάνιο κάτι τέτοιο να γίνει....

11. Elia

Elia New Member

Μαλιστα, οκ. Να υποθεσω λοιπον συναυλιες JLO, Shakira και Gaga, δεν μετρανε.   ΠΟΙΟΣ ανθρωπος θα με συνοδεψει σε τετοια μερη, δεν ξερω, χαχα Γενικα οι χωροι που κινουμαι ειναι λιγο, πως να το πω, οχι τοσο alternative.
    Ουτως η αλλως δεν ανοιγομαι ευκολα εως καθολου, οποτε να γυρναω δεξια κι αριστερα και να λεω οτι ειμαι Υ δεν θα γινει. Καταρχην πως ξερεις οτι εισαι Υ οταν δεν εχεις καμια Υ εμπειρια. Τελος παντων, σ ευχαριστω για τις απαντησεις. *κραταω σημειωσεις* χαχα  

Last edited: 15 Ιουλίου 2014
  12. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Δε γνωρίζω την ηλικία σου, αλλά όχι και να σκέφτεσαι από τώρα ότι θα γεράσεις μόνη, επειδή δεν έτυχε να βρεις αυτό που θέλεις, όπως το θέλεις. Είναι μεν πολύ σημαντικό, αλλά αν το καλοσκεφτείς, λίγοι είναι οι άνθρωποι που έχουν το ιδανικό στη ζωή τους, σε όποιο χώρο και αν ανήκουν. Και πολλές φορές αυτό που φαντάζει τέλειο στην αρχή, αποδεικνύεται σκάρτο στην πορεία.
    Κάνε υπομονή, αυτά τα πράγματα δεν γίνονται ακριβώς τη στιγμή που τα θέλουμε, καλώς ή κακώς.
    Και άσε τις γάτες προς το παρόν. Πού να μαζεύεις τρίχες τώρα όλη μέρα...