Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ξυπνάς μια μερα κ συνειδητοπoιεις οτι εισαι ...submissive?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Elia, στις 24 Ιουνίου 2014.

1. Elia

Elia New Member

Libens ψεκαζω με μανια απο αποστση και ΔΕΝ ψοφαει, καθε βραδυ ειναι στην ιδια θεση. Εγω ειναι που θα ψοφησω απο τα χημικα που εισπνεω, απο κανα καρκινο αν μη τι αλλο. Εχω μαθει να κραταω αναπνοη οταν περναω απο κουζινα, ωστε να αποφυγω να το εισπνεω, πλεον δεν μου κανει καν αισθηση. Ειδα οτι παιζουν και breath control στις σχεσεις dom-sub, καλα περιττο να πω οτι ειμαι ε-τοι-μη χωρις αναγκη για εκπαιδευση.
    υ.γ.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ κανω πλακα, οκ? :ρ

υ.γ. 2 :για το breath control η πλακα, οχι για την κατσαριδα, Αυτην οντως δεν την σκοτωνει κανενα αεροζολ.

2. Τι να σου κανει καλο μου το aerosol ριξτης χλωρινη να λιωσει η πουτ@ν@!!!  
    Αν επιμενει παντως το προβλημα εχω μια λυση θα σου πω ενα φαρμακο που ειναι μεν λιγο ακριβο αλλα κανει πολυ καλη δουλεια και δε θα τις ξανα δεις για το υπολοιπο καλοκαιρι  

3. Elia

Elia New Member

@Uther κανω συχνα εξετασεις και μεχρι στιγμης δεν εχω παρουσιασει κανενα προβλημα. Ξερω τι φταιει που δεν τελειωνα συχνα με τον πρωην, η μαλλον μπορω να υποθεσω τωρα.. Το να μπω σε διαδικασια αυτοικανοποιησης μου φαινεται λιγο αδιαφορο σαν προοπτικη, τοσα πολλα χανω?! :S Επισης φοβαμαι οτι θα καλομαθω και μετα ειναι που δεν θα τελειωνω με τιποτα με παρτενερ, χαχαχ Ισως το βαλω στο προγραμμα, γιατι τωρα τελευταια τα μονα ονειρα που βλεπω ειναι σεξουαλικου περιεχομενου. Και νιωθω οτι τελειωνω, σας το ορκιζομαι δεν υπαρχει. Δεν ξερω αν ειναι εφικτο, αλλα μου συμβαινει. Μαλλον κατι θελει να μου πει το σωμα μου, και εγω ως συνηθως κανω την παπια. Μην ξυνεις πληγες για παιχνιδιαρικους παρτενερ..

Last edited: 15 Ιουλίου 2014
  4. Dahh, ενοειται πως χανεις, αλλα δε θα στα απαριθμησω εδω... Oversharing dear, too much information in public  

5. yagos69

yagos69 Live with a dream, not a substance

Χμμμ... αρχίζει και γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρον το νήμα...  

6. seduced mind

seduced mind Guest

Παρε ένα sphynx Τι να γίνεις η γριά με τις γάτες στα 60 σου τι να γινεις τωρα το ιδιο είναι  

7. Χαχαχαχαχαχαχα αλιμονοοοοοοοο    

Mη χασεις και συ πεταχτηκες  

8. Elia

Elia New Member

Οι τιμες ξεκινανε απο 600 ευρω. Μου φαινεται θα υιοθετησω ενα απο καταφυγιο κι ας εχει τριχα, τι να γινει. Μα εξακοσια ευρω?! Θα μοω τωρα να δω ποσο εχει ο πιο ακριβος δονητης, δεν παιζει να εχει πανω απο εξακοσια ευρω, με τιποτα. Με αυτα τα λεφτα θα αγορασω ολη την ποικιλια, να δω τι θα με βολεψει. Απο cat lady σε dildo lady, δεν ξερω πoιο ειναι πιο sad απ τα δυο, χαχαχ

Last edited: 26 Ιουνίου 2014
  9. Νομιζω ο πιο ακριβος εχει 5000$ και τον εκανε δωρο ο David Beckam στη Victoria Beckam  

10. yagos69

yagos69 Live with a dream, not a substance

Χαχαχαχα! Πρέπει να παραδεκτώ πάντως @Elia ότι έχεις πολύ καλό χιούμορ. Είναι καλό να βλέπουμε τις δύσκολες καταστάσεις και μέσα από μία πιο κωμική οπτική γωνία. Δείχνει δύναμη στον χαρακτήρα.
    @libens volens potens λες ο Beckam να είναι κι αυτός άτακτο παιδί σαν κι εμάς;;;  

11. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Εγώ πάντως για τεμπέλη τον κόβω. Της πήρε τον δονητή για να μην κουράζεται αυτός και για να την ξεφορτωθεί κιόλας.  

12. Elia

Elia New Member

@libens volens potens 5.000?! ε ενταξει το ξεφτιλισαν θεωρω. Καταρχην γιατι της πηρε δονητη εφοσον ειναι γνωστο οτι η Βικτορια ερχεται σε οργασμο κρατωντας designer τσαντες, It is known. (game of thrones reference, για οσους δεν ξερουν τη φραση)
    @yagos69 μονο ατακτος? Εδω η ιδια η Μπεκαμ ειπε σε ζωντανη εκπομπη οτι φοραει τα εσωρουχα της (ο ντεηβιντ). Kinky fuckery και η ξινη, μονο εγω πρεπει να τη βγαζω μια ζωη με βανιλλα.