Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ξυρισμένος/η

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Vishnu, στις 25 Αυγούστου 2008.

?

Ξυρισμένος/η ή μή?

Poll closed 19 Σεπτεμβρίου 2008.
  1. Ξυρισμένος/η παντού

45,7%
  2. Μόνο στα επίμαχα σημεία

48,6%
  3. Αξύριστος/η

5,7%
  1. Kits

Kits Contributor

Απάντηση: Ξυρισμένος/η

ασχολουμεθα με τριχες μου φαινεται ...

Υ.Γ. ... και μαλιστα κατσαρες!!

2. Lady_Dementia

Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

Re: Απάντηση: Μερικές μικρές αλήθειες από την Ζωή

Και πάλι δεν μπορώ να κατανοήσω αυτό που λες! Όλοι το αναφέρουν ως συμπληρωματικό μέσο μιας σωστής υγιεινής! Ουδείς ανέφερε το ξύρισμα ως υποκατάστατο του σαπουνιού! Ακόμη και η thelma αναφέρει τα αίτια δυσοσμίας -ένα εκ των οποίων είναι κ η έλλειψη σαπουνιού (φυσικά). Άρα δεν βλέπω ποιος αρνείται την καθαριότητα και απλά....ξυρίζεται!

Εν πάση περιπτώσει.. σταματώ εδώ να ασχολούμαι με τρίχες!  

3. jean89

jean89 crossdrsser elena 1

καλισπερα.. η γυναικα απολυτως ξυρισμενη και ο αντρας στα επιμαχα σημεια αντε κ τις μασχαλες..

Last edited: 18 Σεπτεμβρίου 2008
  4. crysis

crysis New Member

5. crysis

crysis New Member

o anκαι εγω μαζι σου συμφωνω jean89

6. Lady_in_Black

Lady_in_Black MindGames

Παντού...... 

7. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Kάποτε είχα πει παντού.Τώρα θα κάνω μία διόρθωση.Τον προτιμώ καλύτερα ξυρισμένο παντού,αλλά αν όχι θεωρώ δεδομένο πως θα είναι στα επίμαχα..Δεν έχω πει και λίγες φορές την ατάκα"μη και μου ΄ρθεις με το πουρνάρι στον κώλο σου "  

8. Στα επίμαχα σημεία σίγουρα, αλλά στο πρόσωπο ας είναι ναυαγός.

9. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Επόμενη ερώτηση προς M/M/D/D:

Πως προτιμάτε τον/την M/M του φίλου ή της φίλης σας;Ξευριμένο/η παντού ή μόνο στα επίμαχα;

10. female

female Contributor

Στο μπαρμπέρη

11. tasos

tasos New Member

πιστεύω οτι το καλήτερο ειναι να είναι ξυρισμένοσ/η στα καταληλα σημεία!δλδ οχι ξυρισμένο κεφαλι αλλα εντελοσ ξυρισμένο σόμα

12. camera_obscura

camera_obscura Regular Member

Ας μιλήσουμε λοιπόν για τρίχες.
    Απορώ γιατί μας διαφεύγει το γεγονός ότι για να έχουν οι άνθρωποι τρίχες (και μάλιστα παντού εκτός από τις πατούσες και τις παλάμες), όλο και κάποιοι λόγοι θα υπάρχουν. Ας δούμε μερικούς:
    • Διατήρηση της θερμοκρασίας του σώματος. Με τη συστηματική χρήση ρουχισμού, η αναγκαιότητα για δασύ τρίχωμα σε όλο το σώμα έχει πάψει να υφίσταται γι' αυτό υπάρχει απλώς ένα αραιό πέλος.
    • Στο εφηβαίο οι τρίχες βοηθούν στη μείωση των τριβών κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.
    • Στην κεφαλή τα μαλλιά χρησιμεύουν για να τα κραδαίνει ο επιβήτορας στη δημοφιλή στάση "στα 4" (αυτό το τελευταίο τ' ορκίζομαι ότι το είπε ο Δαρβίνος, ΟΚ; )
    Επίσης, όλο λέμε τρίχες και τρίχες, αλλά οι άντρες ξοδεύουν περίπου ένα χρόνο από τη ζωή τους μόνο και μόνο για να ξυρίζουν τα γένια τους. Για τις γυναίκες καλύτερα ας μη μιλήσουμε, δε συμφέρει...
    Η έκθεση του γυμνού δέρματος είναι σεξουαλικά ελκυστική για λόγους εν πολλοίς "ξεχασμένους" (για δες, αυτό το ζωάκι δεν έχει ψείρες και τσιμπούρια και φαίνεται πολύ υγιές!)
    Σε αρκετές παραδοσιακές κοινωνίες ισχύει ο κανόνας της μερικής ή και πλήρους αποτρίχωσης για τις γυναίκες, ενώ για τους άντρες τα πράγματα είναι κατά κανόνα πιο χαλαρά.
    Στη σύγχρονη δυτική κοινωνία, οι τρίχες έχουν γίνει και ανδρική υπόθεση. Πάνε οι γενειάδες, πάνε τα δασύτριχα στέρνα, πόσο δε μάλλον οι δασωμένες ωμοπλάτες... Του το ΄χαν πει του Γεωργίτση: "Αυτή μέχρι και μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις. Να μου το θυμηθείς. Αυτή αν δεν σε κάνει φλώρο, εμένα να μην με λένε Μεμά!" Η αυτή όμως δεν ήταν τελικά η Ζωίτσα (ο Λουκουρέζος είναι από τους ελάχιστους εναπομείναντες γενειοφόρους επί ελληνικού εδάφους), αλλά η μόδα.
    Ηθικό δίδαγμα: chill out, το φυσικό μπορεί να είναι και όμορφο. Εξάλλου δεν είναι ανάγκη να καταφεύγουμε σε ακρότητες και τη μια να αναθεματίζουμε τους αλφαδιασμένους γαλλικούς κήπους ενώ την άλλη να εξορκίζουμε τις αλήστου μνήμης Κνίτισσες τε και γερμανίδες τουρίστριες με την τρίχα κάγκελο στη γάμπα.

Προσωπική προτίμηση: η δασυτριχία είναι ένδειξη αρρενωπότητας στο φτωχό μου ασυνείδητο και καύλας στο ταπεινό μου συνειδητό. Μου αρέσουν οι άγριοι Μουτζαχεντίν που αγνοούν τη λέξη ξυράφι. Και μην ακούσω τίποτα ενστάσεις για τα επίμαχα τώρα. Α ρε σε τι κόσμο ζούμε μπαμπά, στον κόσμο των περιοδικών μόδας, των κέντρων αισθητικής, της Gillette, των σπανών και της σπάνης...