Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οδηγίες - συμβουλές για πίπα - πεοθηλασμό (ή πεολειχία)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Astarty, στις 18 Ιανουαρίου 2006.

1. ilias1

ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

Απάντηση: Πεοθηλασμός (ή πεολειχία)

αν η γυναίκα το γουστάρει θα το κάνει καλά.

αν όχι τότε άστα.

2. tiooora

tiooora New Member

Ξέρω πώς θα με θεωρείσετε τρελο αλλά πρέπει να πω την αλήθεια. Μπορεί η φιλη στην εισαγωγή να έκανε μια περιγραφή ποίημα αλλά εμένα σαν άντρα δε μου αρέσει. Λίγες ξέρουν νσ το κάνουν καλά με αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές αντί να με τονώσουν να με ρίχνουν.

3. MindFeeder

MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

Πιστεύω ότι το νόημα σε αυτή τη "πράξη", είναι ότι δεν είναι πράξη που γίνεται μηχανικά ακολουθώντας οδηγίες,

Το παν είναι ο ρυθμός που έχει αυτός που δίνει και αυτή που παίρνει, δηλ. μεταφέροντας προσωπική μου εμπειρία, το καλύτερο ever ήτανε με μία κοπελίτσα, η οποία το έκανε να διαρκέσει πάνω από 45 λεπτά. Συγκεκριμένα, ενώ αύξανε το ρυθμό κάνοντάς με να κοντεύω να χύσω, σταμάταγε (όχι απότομα), πήγαινε πολύ αργά στη συνέχεια, και πάλι από την αρχή. Όταν τελικά έχυσα, μου είπε ότι αυτό το έκανε για να έχει αυτή το "πάνω χέρι"... Στον επόμενο γύρο βέβαια της έδειξα ποιος έχει το πάνω χέρι...
    Πάντως η καθαριότητα φαντάζομαι ότι θα είναι αρκετά σημαντική για τις γυναίκες,

Μάνος (manos291)

4. eyes_wide_shut

eyes_wide_shut Regular Member

Ξενέρωμα για τον άντρα ή για την γυναίκα?

Εγώ προσωπικά, εν έτη 2013, έχω την άποψη και την πεποίθηση πως γυναίκα που δε της αρέσει η πίπα, ή την κάνει με το ζόρι, ή νομίζει πως είναι κάτι σαν το βάψιμο νυχιών και μόλις της πιάσεις το κεφάλι αρχίζει τα μα και τα μου, και τα με πονάς...πρώτον, είναι στο όριο της έννοιας γυναίκα (μάλλον προς κοριτσάκι του δημοτικού μου κάνει)..δεύτερον, χρίζει μιας πολύ ιδιαίτερης μεταχείρησης-διδασκαλίας..τρίτον, είναι πολύ καιρό αγάμητη..

Συμφωνώ στην αυτονόητη περιποίηση...δεν είμαστε στο 456 π.χ....

5. Απάντηση: Πεοθηλασμός (ή πεολειχία)

Πάρα πολύ ωραίο κείμενο.Μπράβο Αστάρτη.
    Και δοντάκια να χρησιμοποιείτε.Απαλά και αργά  

6. kaviarfun2

kaviarfun2 Regular Member

γεια σας και απο εμενα μου αρεσουν πολυ οι γυναικες που δεν εχουν ταμπου με αυτο το θεμα και το επιζητουν και οι ιδιες μαλιστα

7. alexandos

alexandos Μα εγω δεν ζω γονατιστός ....

Πεοθηλασμός δεν υπάρχει λέξη, είναι λάθος. Η πράξη ονομάζεται Πεολειχία ή πιο σωστά Πεολειξία.
    Και η αντίστοιχη Αιδοιολειξία.

8. Xristinacd

Xristinacd New Member

Απάντηση: Οδηγίες - συμβουλές για πίπα - πεοθηλασμό (ή πεολειχία)

Αψογο δεν εχω να πω κατι αλλο..

9. Μαριαννα

Μαριαννα New Member

xaxaaxaxa tous ximous tou leei...!! ti vlakies apo arlekin ta diavazeis??einai apla thema texnikis !!
    χαχαχαχα τους χυμούς του λέει...!! τι βλακείες από άρλεκιν τα διαβάζεις;; είναι απλά θέμα τεχνικής!!

Last edited by a moderator: 12 Αυγούστου 2013
  10. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

εγω ξερω πως μας εχουν στοιχησει πολυ αυτες οι πιπες .....

11. Alexandros77

Alexandros77 New Member

Aυτο ειναι το πιο σωστο...!!!
    Αμα γουσταρει... ΚΑΙ εχει φαντασια.... τοτε κανει την καλυτερη...!!!

12. MALISTA

MALISTA Regular Member

ΥΠΕΡΟ.....ΑΛΛΑ ΠΙΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ;;;;;