Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οικειοθελής Κλειτοριδεκτομή

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Lady in Corslet, στις 23 Μαρτίου 2016.

1. ετσι μαλιστα το σωσες......
    1 αν κρινω απο την ζηνα οι αμαζονες ειχαν βυζια και μαλιστα μεγαλα .... συμπερασμα ολο και καπου θα το χρειαστεις......
    2. αν τοσο πολυ επιμενεις βαλε το μαστο για αρχιδι....... γαλα το ενα βγαζει γαλα και το αλλο.....    

http://fagomenaxartakia.blogspot.gr/2012/01/vs.html

2. voluptas

voluptas Regular Member

Ε αφού ήταν για πριβέ και βρέθηκε ''δημόσια'', μάλλον κάπου μπερδεύτηκες και μου φάνηκε ότι χρειαζόσουν κάποια βοήθεια.

Έχω να πω πολλά βασικά για το αν μου φαίνεται καλό όλα να συσχετίζονται με όλα.

Άντε γεια σου και σένα, με τους Τσουκαλάδες που μαζευτήκατε.

3. elfcat

elfcat . Contributor

Χαίρομαι, που τα λόγια μου, προκάλεσαν αυθόρμητη ανάταση σε μέλος του σώματός σας. Να κάνετε bookmark τη σελίδα και να επανέλθετε μετά τα δεύτερα - ήντα σας, να με ξαναδιαβάσετε ώστε να τσεκάρετε ότι όλα τα συστήματα δουλεύουν ακόμα.  

Όσον αφορά την θρησκευτικότητά σας, εγώ τί να σας πώ; Όπως λέτε και εσείς εγώ δεν είμαι παρά μια νοητική παρουσία ολούθε πάνω σας. (Σας θυμίζει κάτι αυτό; )

Ευλόγησον, τέκνο μου.  

4. tithon

tithon Contributor

αποφάσισα να παραχωρήσω τον ένα νεφρό μου γνωρίζοντας πως πιθανά θα το μετανοιώσω και θα ταλαιπωρούμε στην υπόλοιπη ζωή μου, δοκιμάζοντας την τύχη μου.
    αποφάσισα να παραχωρήσω τον ένα νεφρό μου ανεξάρτητα απ το γεγονός οτι στην ινδία και την αιγυπτο οι νεφροί αποσπώνται βιαίως, με κοινωνικοοικονομικά κριτήρια.
    αποφάσισα να παραχωρήσω τον ένα νεφρό μου ανεξάρτητα απ το γεγονός οτι ίσως κάπου στη γη επιβάλλεται νεφρεκτομή στα πλαίσια κάποιας επικίνδυνης ή ανόητης ιδεοληψίας.
    αποφάσισα να παραχωρήσω τον ένα νεφρό μου ανεξάρτητα ή εξ αιτίας της ιεροποίησης του νεφρού στη δική μου αντίληψη, ή και άλλων.
    αποφάσισα να παραχωρήσω τον ένα νεφρό μου γιατί το επινόησα μόνος μου, μου φάνηκε χρήσιμο, καπου το άκουσα, κάπως μουρθε, μ αρέσει η ουλή της επέμβασης.
    αποφάσισα να παραχωρήσω τον ένα νεφρό μου γιατί κάποιος με εξαπάτησε.
    αποφάσισα να παραχωρήσω τον ένα νεφρό μου γιατί στο περιβάλλον μου είναι ένδειξη υψηλού ήθους.
    αποφάσισα να παραχωρήσω τον ένα νεφρό μου, γιατί μου το ζήτησε κάποιος που με επηρεάζει ιδιαίτερα.
    αποφάσισα να παραχωρήσω τον ένα νεφρό μου γιατί έτσι θα με πιέσω να υιοθετήσω άλλο τρόπο ζωής.
    αποφάσισα να παραχωρήσω τον ένα νεφρό μου γιατί βαρέθηκα τους κολικούς κάθε δυό μήνες.

επιλογές και συνδυασμοί.
    προϋπόθεση να είμαι σε θέση να κατανοήσω το περιεχόμενο του όρου οικειοθελώς, και να έχω λάβει υπ όψιν τη γνώμη όσων επηρεάζονται από την απόφασή μου.

κριτική για την ευστοχία ή αστοχία της απόφασης μου δεκτές.
    προσπάθειες να μου αποδοθούν χαρακτηρισμοί εκ της επιλογής μου απαράδεκτες.
    προσπάθειες δημόσιας εκλογίκευσης για την δημιουργία τάσης και επιβολής επιλογής αποκρουστέες, δημόσια επίσης.

προσπάθειά μου να εντάξω την επιλογή μου σε κάποιο πλαίσιο (θρησκευτικό, ιδεολογικό ή άλλο) υπό κρίση.

υγ: καταθέτω υποθέσεις

Last edited: 8 Ιουνίου 2016