Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οικειοθελής Κλειτοριδεκτομή

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Lady in Corslet, στις 23 Μαρτίου 2016.

1. Soraya

Soraya Guest

καλέ μου @Tenebra_Silente όχι ότι διαφωνώ κάπου αλλά σκέφτομαι το εξής... θυμάσαι το νήμα που άνοιξα με την απορία ως προς το που και με πια κριτήρια πωλούνται εργαλεία βασανισμού.... θυμάσαι τις απαντήσεις;;;;
    όπως υποθετικά πουλάμε ένα μαχαίρι σε κάποιον για να κόψει ψωμί, έτσι υποθετικά γράφουμε κι εδώ μέσα....
    κάποιος μπορεί να επωφεληθεί... κι άλλος μπορεί να κάνει ότι γράφεται εδώ γιατί το διάβασε εδώ...
    αυτό πρέπει να μας εμποδίσει να μιλάμε;;;
    μην ξεχνάς κι εσυ και άλλοι εδω μέσα τι έγινε μετα τις 50 αποχρώσεις...
    αν υποθέσουμε λοιπόν πως ήταν η αιτία για να ψηθεί το ζευγάρι ζωντανό τότε θα πρέπει να το αποσύρουμε από την αγορά και να βαλουμε την συγγραφέα φυλακή....
    επίσης θα πρέπει να σβηστούν όλα τα νήματα που αναφέρονται σε παιχνίδια ηλεκτρισμού...
    αν ήταν η αιτία να πνιγεί η κοπελίτσα σαν το κατσίκι που την έδεσε ο φίλος της με το ζόρι... τότε θα πρέπει επίσης να μπει φυλακή η συγγραφέας και η κάθε συγγραφέας γιατι ακολούθησαν κι άλλες,,, κι εμείς όπως και όλα τα βδσμικά φορα να κλείσουμε διαπαντός...
    να αναφέρω κι άλλες πρακτικές;;;
    μπα... άσε να μην μπει κανείς και τα διαβάσει και τον πάρω στον λαιμουδάκο μου

2. ShaDowKill_GpR

ShaDowKill_GpR Owner and Mentor of Nusi.

Αφήστε τες να κόψουν τις κλειτορίδες τους. Αφήστε τους να κόψουν τις πούτσες τους. Να σοδομιστούν. Οικειοθελώς.Να ακρωτηριαστούν. Να γίνουν κανίβαλοι. Λιγότερες καθυστερημένες /οι / α σε αυτόν τον κόσμο = profit = ποιότητα for the rest of us.

Ορίστε, σας έλυσα το πρόβλημα.

EDIT : Μα πόσες μαλακίες πχια να χωρέσει ο ανθρώπινος νους. Πόσες.
    Λυπηθείτε με. Πριν λίγη ώρα διάβαζα ομοιοπαθητικές χαζομάρες και τώρα αυτό.

3. Lady in Corslet

Lady in Corslet Mind the gap...

Κάτι δεν κατάλαβες μάλλον...Αναφερθήκαμε στο πως θα ένιωθαν οι γυναίκες που έχουν υποστεί κλειτοριδεκτομή χωρις την συναινεσή τους και ότι σαφως θα θεωρούσαν διαταραγμένες όσες το έκαναν οικειοθελώς. Και αυτό που είπα είναι ότι και όσες γυναίκες έχουν κακοποιηθεί δεν θα καταλάβουν ποτέ την ανάγκη μιας μαζοχίστριας να χτυπηθεί με τέτοιο τρόπο ή και με ακόμη χειρότερο και θα την θεωρήσουν επίσης άρρωστη. Δεν αναφερθήκαμε σε αυτόν που θα φέρει το αποτελεσμα σε αυτές καθόλου, ούτε για τα αίτια.

4. AliceInChains08

AliceInChains08 100yrs of Solitude

@Soraya , πιστεύεις το 2054 θα έχουμε απογίνει τόσο ώστε να μας φαίνονται οι εγκληματικές πράξεις ψυχικά διαταραγμένων ανθρώπων ως εξτριμ σεξουαλικό παιχνίδι;

5. ShaDowKill_GpR

Και ας το θέσουμε και BDSMικά.

Υπάρχει ο όρος SANE ,SAFE. Η αυτή "πρακτική" κλειτοριδεκτομής δεν είναι ούτε το ένα ούτε το άλλο.
    Ο ακρωτηριασμός ΠΟΤΕ δεν είναι safe. Και σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο το να αφαιρείς ένα όργανο από τον άνθρωπο
    έτσι απλά επειδή μπορείς (χωρίς να υπάρχει κάποιος ιατρικός λόγος ) Δεν είναι λογικό. Είναι παράλογο, ψυχωτικό και δεν θα έπρεπε καν να αναφέρεται.

6. Soraya

Soraya Guest

πιστεύω πως κάποια στιγμή η ελεύθερη βούλιση θα έχει φωνή... πιστεύω πως κάποια στιγμή αν εγώ έχω πρόβλημα με τις επιλογές μου απέναντι στην κοινωνία πως δεν θα αποφασίσει αυτή για μένα... αλλά θα μπορώ εγώ να αποφασίζω...
    επίσης πιστεύω πως δεν έχω κανένα δικαίωμα να κρίνω τις επιλογές κανενός...
    αυτό δεν τις κάνει αυτομάτως επιλογές μου...

7. ShaDowKill_GpR

Εγώ σήμερα αποφάσισα πως η Σοράγια έχει δίκο. Θέλω να αποφασίζω εγώ για μένα και όχι η κοινωνία.
    Γι αυτό θα πάω να κόψω τον πούτσο μου και στην θέση του να βάλω ένα μυδραλιοβόλο.

* Θα αυτοπροσδιορίζομαι ως MG08 και θα με αποκαλείτε με τα pronouns μου. *
    Βam,
    Bem,
    Boom.

8. vanilla30

vanilla30 κι αλλο!!

Συχνα μιλαμε για το ειναι φυσιολογικο και τι οχι...νομιζω πολλοι θα πουμε πως ορίζεται για τον καθενα διαφορετικα και με ξεχωριστο τροπο αντίληψης
    Ακομα πιο συχνα γινόμαστε μια γροθιά ενάντια στους παιδεραστες ,στους κτηνοβατες και αλλους τοσους που παρ ολο που αυτοι το θεωρούν φυσιολογικο να εχουν αυτες τις ορμες απεναντι σε αθώες ψυχες "η γροθιά" το θεωρεί αρρωστημένο (εδω λειπει η συναίνεση)λες και αν ελεγε ενα 8χρονο πως ναι εγω ηθελα τον 50αρη να με κανει δικη του δε θα ξανα πεφταμε ολοι πανω του !
    Οταν λοιπον έμμεσα αλλα και αμμεσα ζητα ενας Κ να ακροτηριαστει η υ του ποσο αρρωστημένος ειναι και ποσο φυσιολογικός ειναι;!ποιος θα το ορισει σε μια σχεση Κ/υ; ποιος θα ορισει αν εχουν τα μυαλα στα κεφαλια τους η θα εχουν ενα ψυχίατρο απο διπλα να τους καθοδηγει σε ποια πρακτική μπορουν να προχωρήσουν ακινδυνα και χωρις μόνιμη βλάβη και ποια οχι;
    Η ολοι εσεις που στο ονομα της συναίνεσης δεν ορίζεται το οτιδηποτε αρκει να αφοσιωθειτε νομίζεται οτι μπορουν να αφαιρούν όργανα ,ζωες ,ψυχες και οτι ο καθενας κατεβάζει στο μυαλο του με αφορμη την κυριαρχια η την υποταγη του;!
    Αποψη μου οπως παντα!

9. AliceInChains08

AliceInChains08 100yrs of Solitude

Πιστεύεις δηλαδή ότι η απόφαση κάποιου να ακρωτηριάσει το υγιές του σώμα ονομάζεται ελεύθερη βούληση;

Ελπίζω πως όχι.

10. Soraya

Soraya Guest

καλό θα είναι να διαβάζετε όλες τις απαντήσεις.... δεν λέω πουθενά ότι συμφωνώ ή πως θα το έκανα πράξη... λέω απλά πως δεν κρίνω...

11. ShaDowKill_GpR

NA KΡΙΝΕΙΣ. Γιατί είναι μια πράξη που ΠΡΕΠΕΙ να κατακρίνεται.

12. ShaDowKill_GpR

Κλείνω ραντεβού για πουτσοθέραπι .
    Πάει χάζεψα εδώ μέσα με αυτά που διαβάζω.

Boom. Bam. Bem.