Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οικογένεια και ορατότητα στο M/s

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος Iagos, στις 11 Ιουλίου 2023.

1. ChrisZab11

ChrisZab11 Regular Member

Έχετε δίκιο . Καλές γιορτές να έχετε .

2. rea..

rea.. Contributor

Καλές γιορτές σε όλους ..

3. tithon

tithon Contributor

4. slave32

slave32 Contributor

Το M/s ειναι το κρεβατι μονο; α,ενταξει τοτε ολα μια χαρα.

5. bas

bas Διαθέσιμη μόνο για υπάκουα κορίτσια

Προσυπογράφω έως και τα σημεία στίξης.

6. ChrisZab11

ChrisZab11 Regular Member

Έχω μιλήσει με ορφανό παιδί και όχι μόνο. Η οικογένεια μου έχει υιοθετήσει ένα κοριτσάκι . Ανέφερα την άποψη μου και την άρνηση μου , στην υιοθεσία παιδιού από ομόφυλα ζευγάρια , όπως και όταν έρχεται ένα παιδί σε μια οικογένεια, τα θέλω μας , οι συνήθειες μας , πάνε σε δεύτερη μοίρα. Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο επί του θέματος. Σας εύχομαι καλές γιορτές και ευχές για ένα καλύτερο 2025

Last edited: 27 Δεκεμβρίου 2024 at 14:28
  7. Iagos

Iagos Contributor

@Tenebra_Silente παρά την από τη μεριάς σας εκφρασμένη αντιπάθεια καταφέρατε και γράψατε ένα συμπαθές κείμενο.

Θέλει ένα συμμάζεμα γιατί κάνει κάποιες κοιλιές στον ρυθμό ανάγνωσης αλλά σε γενικές γραμμές... μπράβο…

Σε αυτό συνετέλεσε και το γεγονός ότι στρωθήκατε και διαβάσατε το αρχικό ποστ.

Σύμφωνα με την παραδοχή σας εδώ:
    είναι πλέον ξεκάθαρο ότι έως και προσφάτως γράφατε σε ένα νήμα χωρίς να έχετε διαβάσει το αρχικό ποστ.

Έτσι εξηγούνται και τα τόσα άσχετα και ειλικρινά σας ευχαριστώ για την παραδοχή. Με βοήθησε να κατανοήσω το παράλογο που διάβαζα στα κείμενα σας.

Τώρα λοιπόν, που Μου ήρθατε διαβασμένος και πήρατε μυρωδιά για το τι διαπραγματεύεται το αρχικό ποστ, επιτρέψτε Μου να σας βοηθήσω λίγο παραπάνω, μήπως και ελαχιστοποιηθούν ή εκλείψουν οι αρλούμπες στην αργκώ , οι κουταμάρες στα χωριάτικα, τα λόγια με κενό ουσίας στην αστική διάλεκτο.

Ελάτε, μη φοβάστε, και δώστε Μου το χεράκι σας να κάνουμε ένα μικρό ταξίδι.

Βλέπετε εκεί που γράφει «Οικογένεια και ορατότητα στο M/s» ;

Αυτό λοιπόν είναι ένας τίτλος ενός νήματος.

Το έχουμε;

Μπράβο.

Πάμε από το τέλος.

M/s.

Πρόκειται για ασύμμετρο συσχετισμό δύο ή περισσότερων ανθρώπων όπου το slave παραδίδει ολικά τον έλεγχο. Έχουν γραφτεί σε αυτό εδώ το φόρουμ πολλά για αυτό. Εύχομαι να τα έχετε διαβάσει.

Πρόκειται επίσης για συσχετισμό που δεν αναγνωρίζει φύλο, φυλή, χρώμα, θρησκεία, σεξουαλικό προσανατολισμό στην δημιουργία και ανάπτυξη του. Το μόνο που απαιτείται για να λειτουργήσει ένας τέτοιος συσχετισμός είναι να παραδοθεί ο έλεγχος . Πρόκειται για τη συνειδητή απόφαση που αναγνωρίζει την Κυριαρχία.

Το έχουμε και αυτό;

Μπράβο.

Πάμε παρακάτω.

Ορατότητα.

Με δεδομένο ότι «Πρόκειται επίσης για συσχετισμό που δεν αναγνωρίζει φύλο, φυλή, χρώμα, θρησκεία, σεξουαλικό προσανατολισμό στην δημιουργία και ανάπτυξη του. Το μόνο που απαιτείται για να λειτουργήσει ένας τέτοιος συσχετισμός είναι να παραδοθεί ο έλεγχος .» όπως ειπώθηκε παραπάνω , η ορατότητα ποικίλει όπως και η πολυμορφία των συσχετισμών. Η leather κοινότητα για παράδειγμα φροντίζει να είναι πιο ορατή διαχρονικά.

Στο σημείο αυτό για να κατανοήσετε την ορατότητα σας προτείνω να δείτε το ντοκιμαντέρ «Irving park» του Παναγιώτη Ευαγγελίδη. Εκεί θα δείτε τι σημαίνει ένα M/s σχήμα τεσσάρων gay ανδρών που διαμένουν κάτω από κοινή στέγη.

Αν πάλι θέλετε και παραπάνω πληροφορίες τότε μπορείτε να παρακολουθήσετε το νήμα «BDSM και ορατότητα.»

Εκεί λοιπόν μεταξύ άλλων θα δείτε και M/s ζευγάρια να μιλούν με το πρόσωπο τους στην κάμερα.

Εκεί λοιπόν θα βρείτε τα απαραίτητα εκείνα εργαλεία που σας χρειάζονται ώστε στο μέλλον να μην γράφετε για μπολάκια, πληθυντικούς και άλλα και έτσι να εκτίθεστε ως άσχετος.

Το θέμα της ορατότητας έχει επίσης συζητηθεί και κατά το παρελθόν στο παρόν φόρουμ.

Το έχουμε και αυτό;

Μπράβο.

Είστε καταπληκτικός έως εδώ…. σας Έχω μπισκοτάκι...

Και πάμε στο αγκάθι.

Οικογένεια

Εδώ @Tenebra_Silente επειδή λείπατε από το φόρουμ και επειδή σίγουρα θα σας τσακώσω αδιάβαστο (Εδώ δεν διαβάσατε το αρχικό κείμενο, θα διαβάζατε τον διάλογο; Που να σας αφήσει η τύφλωση της αντιπάθειας άλλωστε) έγινε ο κακός χαμούλης…

Πλάκωσε το λεφούσι των πιστών του «Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια» και Μ/μας χάλασε την όμορφη συζήτηση.

Οι υπέρμαχοι του «φυσιολογικού». Η λέπρα της εποχής που επεκτείνεται και μολύνει. Οι νενέκοι του 21ου αιώνα.

Παρόλο που οι τενεκέδες κάνουν φασαρία τελικά καταφέραμε να συζητήσουμε και να μοιραστούμε.

Ξεκινήστε το διάβασμα και θα έχετε καλύτερη άποψη για το θέμα.

Μην Μου γράψετε πάλι αδιάβαστος όμως… θα σας μαλώσω….

Και αφού @Tenebra_Silente βάλαμε σε μια τάξη τα μυαλά μας από το χάος που δημιουργήσατε επειδή ήρθατε αδιάβαστος στο νήμα, να δούμε και το σημαντικό το οποίο παρότι σας επισημάνθηκε το αγνοήσατε.

Μια
    είναι
    Τι σημαίνει αυτό;

Γνωρίζετε ;

Αν και εφόσον γνωρίζετε τότε θα ξέρετε ότι η σχέση στην ασυμμετρία τουλάχιστον, όχι ότι δεν απαντάται στο vanilla, δεν είναι το ρομαντικό ειδύλλιο αλλά ο τρόπος που συνδέονται δύο ή περισσότεροι άνθρωποι δημιουργώντας ισχυρούς δεσμούς.

Ισχυρούς δεσμούς.

Σας έγινε πιο σαφές;

Αν δεν σας είναι σαφές τότε δεν έχετε το βίωμα μίας τέτοιας σχέσης.

Ένας άνθρωπος που με συνείδηση της θέσης του, παραδίδει τον έλεγχο και ένας άνθρωπος που με επίγνωση της θέσης Του τον αναλαμβάνει είναι ένα ισχυρό βίωμα .

Δεν Είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνετε.

Αν καταλαβαίνατε τότε δεν θα γράφατε αυτό το άκυρο.
    Τι ακριβώς κακοποιητικό συμβαίνει ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που συνδέονται με ισχυρό δεσμό έτσι ώστε να προκαλέσει σοκ σε ένα ανήλικο παιδί;

Και μην Μου πείτε πάλι για μπολάκια και άλλα τέτοια.

Αυτά τα γράφατε όταν ήσασταν αδιάβαστος.

Iagos

Last edited: 27 Δεκεμβρίου 2024 at 14:36
  8. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Συμφωνώ με την άποψη σας, πλην του κομματιού που αναφέρεται στην υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια. Αλλά ο κόσμος είναι όμορφος, επειδή είναι διαφορετικός. Δεν μπορούμε να συμφωνούμε με όλους και με όλα. Καλές γιορτές και σε σας, από καρδιάς και μακάρι το νέο έτος να φέρει σε σας και τους αγαπημένους σας, ότι επιθυμείτε.

9. Master Electro-pain

Master Electro-pain Staff Member

Δεν έχεις το δικαίωμα -ούτε την δυνατότητα- να αρνηθείς τίποτα, σε κάνεναν!
    Την αντίθεσή σου εννοείς (τρομάρα σου, που θες να κάνεις και φροντιστήριο).
    Άντε, καλό Χανουκά...

10. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Μέσα σε όλο αυτόν τον χαμό εγώ θέλω να θέσω τις παρακάτω ερωτήσεις και παρακαλώ πολύ όποιος απαντήσει να έχει επιχειρήματα και να είναι αναλυτικός.

Σε ποιο πράγμα ακριβώς θα δυσκολεύουν τα παιδιά όταν συνειδητοποιησουν πως η μαμά ή ο μπαμπάς, όποιος είναι το Μ της σχέσης, κάνει κουμάντο στο σπίτι, στην οικογένεια και παίρνει όλες τις αποφάσεις;

Ποιο είναι το λάθος μήνυμα που θα περάσει αυτό το μοντέλο της σχέσης;

11. darkmoon_o

darkmoon_o Στα πόδια Του

Αυτό γίνεται και σε vanilla σχέσεις.
    Το M/s αντίθετα αντιπροσωπεύει κάτι τελείως διαφορετικό.
    Αν μιλάμε για κανονικό M/s και όχι για ότι εξυπηρετεί τον καθέναν.

12. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Για M /s μίλησα, τι το διαφορετικό αντιπροσωπεύει από αυτά που έγραψα εγώ;

Γιατί αυτες ήταν οι κυρίες ερωτήσεις που τέθηκαν στις προηγούμενες σελίδες