Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι "γραπτοί" κανόνες του BDSM.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Discerning, στις 6 Ιουλίου 2020.

  1. Discerning

    Discerning Contributor

    Η κοινή λογική που αναφέρεσαι, είναι το προαπαιτούμενο της εκκίνησης. (Tης κάθε εκκίνησης) Συμφωνούμε. Αλλά αυτό προϋποθέτει αγορά συγκεκριμένου βιβλίου, που θα ακολουθηθεί κατά γράμμα;

    Κάτι σαν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας που ισχύει για όλους ανεξαιρέτως, έτσι και μόνο έτσι;

    Υ.Γ Μέσα σε αυτή τη κοινή λογική του BDSM, και στους κανόνες που πολλοί υπεραμύνονται, είναι και τα συνεχή troll και offtopic σε κάθε νήμα; Ρητορικό το ερώτημα.
     
  2. Discerning

    Discerning Contributor

    Τους οποίους θέτει ποιος συγκεκριμένα; O τάδε συγγραφέας; Tο δείνα "ιερό" κείμενο; Kανόνες υπάρχουν στο D/s. Ξεκάθαρα. Τους θέτει όμως ο Κ. Με το manual που έχει γράψει κάποιος, κάπου, κάποτε (?) ανά χείρας, δεν βιώνεται ο ερωτισμός.
     
  3. Kentavros

    Kentavros Owned by Mistress Kits

    Γραφεις αυτο και παρακατω βαζεις παραδειγματα απο το "σουπερ κατερινα"...

    Μπλοκαρα! Δεν μπορω...
     
  4. Lucifer81

    Lucifer81 Wandering, but not lost

    Εδώ λέει δεν υπάρχουν κανόνες και από κάτω λέει για κανόνες. Μου θύμησε έναν σε ένα φετοχωριό που ξεκινούσε και έλεγε "ακούστε γυναίκες! δεν θα σας πει κανείς τι πρέπει να κάνετε.." και 3 παραγράφους παρακάτω έλεγε "γυναίκες..θα σας πω εγω τι πρέπει να κάνετε".
     
  5. Discerning

    Discerning Contributor

    @Kentavros @Lucifer81 κλπ.

    Οσο και να τρολάρετε, όποιος γνωρίζει στοιχειωδώς την Ελληνική γλώσσα, κατανοεί τι ακριβώς έχω γράψει, και αντιλαμβάνεται πως αντιρρήσεις με συγκεκριμένα επιχειρήματα, δεν έχουν δοθεί. Σέβομαι την οποιαδήποτε αντίθετη άποψη, και όπως πολύ σωστά έγραψε ο @Alpha Wolf Στο κατω-κατω δεν χρειαζεται να συμφωνουμε ολοι

    Πριν μιλήσετε για κανόνες στο BDSM, ασχοληθείτε πρώτα με τους κοινωνικούς κανόνες ως πρότυπα συμπεριφοράς. Πριν μάθετε λέξεις όπως safe word, sane, discipline, consent... καλό είναι να γνωρίζετε έννοιες όπως ευγένεια, ευπρέπεια, αγωγή, αυτοσεβασμός... Εως τότε συνεχίστε να ρυπαίνετε με τον θόρυβο των κραυγών σας, όπως και να τις ονομάζετε, σε όποιο πλαίσιο "κανόνων" κι αν προσπαθείτε ματαίως, να τις εντάξετε.

    Κατά τα άλλα, οι κανόνες σας μάραναν. Φευ
     
  6. Ησουν ποτέ εδώ μέλος η στο Fet με άλλο ψευδώνυμό? Και αν ναι με ποιο? @Discerning?
     
  7. brenda

    brenda FU very much

    Τώρα θα πάρω εγώ ποπ κορν.
    Με κάθε σοβαρότητα, σεβασμό, ευπρέπεια κλπ.
    Θα κάτσω εδώ ήσυχα στην γωνιά μου και θα ανυπομονώ για την απάντηση.
     
  8. Discerning

    Discerning Contributor

    Δεν θα απαντούσα ποτέ σε ερώτηση με τέτοιο ύφος. Αν επιθυμείς να γίνεις εισαγγελέας, σπούδασε το κι αν κριθείς ικανός/ή άσκησε το επάγγελμα εκεί που πρέπει. Σας τρέφει το υφάκι;

    Ωστόσο, μου μίλησε στο chat πριν ώρες ένα παλιό μέλος, και κατάλαβα προς τι όλη αυτή γελοιότητα. Κατάλαβα μεν, τη θεωρώ αδικαιολόγητη και φαιδρή δε.

    Οχι, δεν ήμουν ποτέ μέλος εδώ.-

    Υ.Γ Καλή πέψη του ποπ κορν και άλλων τροφών
     
  9. Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου. Τι έχει το ύφος μου?
    Anyway! Η επιλεκτική απάντηση σου με κάλυψε!
     
  10. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Τελικά, τι εχει σημασία. Εαν υπάρχουν κανόνες, ναι/όχι, ή ποιος / ποια τοποθετείται, και πως?
     
  11. Brt

    Brt #ολαπολυ

    @Discerning να σας πω με κάθε ευγένεια και σεβασμό. Τόσοι υπαινιγμοί ότι είστε παλαιό μέλος, και μάλιστα...(ξερόβηχας) με συστάσεις ας πούμε με ερωτηματικό, δεν μπορούμε να κάνουμε ότι κοιτάμε από την άλλη. Θα πείτε, δεν αρέσω σε όλους, ναι φυσικά. Φαντάζομαι θα υπάρχει μια ιστορία δεκαετίας, και παραπάνω, που αφορά κάποιους, δεν αφορά άλλους...και «έτσι είναι αν έτσι νομίζετε», και αν κάποιος/α θέλει να το ψαξει θα μπορεί φαντάζομαι.

    Ειδικά, προσωπικά, επειδή θεώρησα ότι σας έγινε μια επίθεση που δεν είχε απόλυτα βάση αν διάβαζε τα κείμενα σας κάποιος, αν όλο αυτό είναι ίντριγκα και παρασκήνιο...προτιμώ την σκηνή (Χεχε).

    Να πω την αληθεια, αν ήσαστε δικός μου παλαιός γνωστός από κάποιο γκρουπ που είχε «εξοστρακιστεί», θα σας έκανα μια κουβέντα επι προσωπικού, αλλά δεν ξέρω αν είναι τόσο σοβαρό το παρασκήνιο ή είναι κοντριτσα για υποτακτικά οή είναι μια μπούρδα ή δεν υπάρχει και καθόλου   . Δεν θα έπαιζα με υπαινιγμούς (sorry guys, love you though)  

    Στο θέμα. Τα παιχνίδια που παίζουμε δεν είναι «πλάθω κουλουράκια με τα δυο χεράκια». Έχουν ρίσκο. Είναι εξαιρετικά έντονα και σωματικά και ψυχολογικά. Και για τις δυο πλευρές της αλληλεπίδρασης (σε play ή/και σχέση). Τώρα πλαίσιο το λες, κανόνες το λες, όρια το λες, κώδικες, το γράφεις, το τραγουδάς ...για να να ζήσει τις πιο οργιαστικες φαντασιωσεις του, είναι ωραίο να μπαίνει και να βγαίνει κάποιος ακέραιος.

    Ποιος θα γράψει τους κανόνες...μαθαίνουμε από τα λάθη των άλλων. Αφού ακολουθείται από γηραιότερους και πιο έμπειρους, ένα πρωτόκολλο ασφαλείας (οκ δυο), αφού συζητούν όλοι για hard and soft limits, αφού λένε όλοι για λέξη ασφαλείας, αφού λένε να μην κοπανάς στα νεφρά και να μην βάζεις ηλεκτρόδια στο πρόσωπο...αφού αφού αφού... μην ανακαλύπτουμε τον τροχό. Διαβάζουν και πιτσιρίκια.

    disclaimer: το γνωστό, οι απόψεις είναι της γράφουσας και δεν φιλοδοξώ να εκπροσωπήσω το απαν σύμπαν του bdsm/φετιχισμού/kink. Peace out, όλα καλά  
     
  12. Lucifer81

    Lucifer81 Wandering, but not lost

    Την γλώσσα την κατέχουμε σε βαθμό τέτοιον ώστε να μπορούμε να μην τραμπαλίζουμε αριστερά δεξιά, με σκοπό να απροσανατολίσουμε και πάλι το κοινό που διαβάζει. Εσείς άλλωστε διατυμπανίζετε οτι την κατέχετε, εμείς οι "πληβείοι" απλά παρακολουθούμε και πάλι το ίδιο έργο, το οποίο θα έχει και το ίδιο φινάλε. Θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω την ίδια ακριβώς απάντηση σας για αυτό που λέτε και εσείς, δηλαδή οτι όποιος γνωρίζει στοιχειωδώς την Ελληνική γλώσσα, κατανοεί τι ακριβώς έχει γραφτεί, αλλά δεν θα το κάνω.

    Μιλάτε για αντιρρήσεις και επιχείρηματα, αλλά σε όποιον σας πρόεβαλε τέτοια, αγνοήσατε (πάλι) να δώσετε κάποια απάντηση, για τους γνωστούς λόγους. Η απορία μου είναι η εξής. Αφού στο άλλο χωριό, που ας πούμε οτι (myself included φυσικά) διαθέτουν έναν λιγότερο ανθηρό και εμπλουτισμένο λόγο, αλλά και εμπειρίες, κλπ, φύγατε με την ουρά στα σκέλια, εδώ πως και το αποφασίσατε να δοκιμάσετε την τύχη σας; Καταλαβαίνω την έπαρση της μεγαλομανίας, αρκετοί την περνούν σε κάποια φάση της ζωής τους, κάποιοι και μόνιμα, αλλά ψάχνω το σκεπτικό -αν υπάρχει.
     
    Last edited: 7 Ιουλίου 2020