Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι γυναίκες κερατωνουν

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Slk, στις 17 Δεκεμβρίου 2018.

1. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Το θεμα ειναι οτι θελεις να ακουσεις απο αλλους οτι εχεις καλο γουστο και αυτο για να ικανοποιησει το εγω σου, αρα τον εγωισμο σου, σε αντιθετη περιπτωση θα ησουν σιγουρη αν εχεις γουστο

(Και επειδη τωρα οντως το βαρυναμε για να το ελαφρυνω μηπως να ξανασκεφτοσουν να με τιμωρησεις? Μπορει και να μου αρεσει )

2. Vergina

Vergina I'm just a vision on your TV screen

Χαίρομαι που επιλέγεις τον εύκολο δρόμο της τιμωρίας και εγώ με βαριά καρδιά θα κάνω αποδεκτή την πρότασή σου..

Γιατί από κάποιο σημείο και πέρα, για έναν άνθρωπο (όχι γυναίκα, άνθρωπο) που δεν έχεις γνωρίσει ποτέ, η οποία υπόθεση και έκφραση άποψης για το εγώ του ή τον εγωισμό του είναι περιττή
    (μην πω υποτιμητική προς τον άνθρωπο, γιατί αν είναι προς μια γυναίκα που δεν ξέρεις, τότε είναι απλά “unconscious bias”, το ελαφρύτερο που μπορώ να πω αρχικά)

3. Vergina

Vergina I'm just a vision on your TV screen

@Kentavros αν θες να το ελαφρύνουμε, please μην απαντησεις... άσε μια κουβέντα να πέσει κάτω

4. Το κέρατο είναι βαρύ και βαθύ και δε ξελερωνει

5. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Το παιρνω ως τιμωρια και δεν θα απαντησω
    Τουλαχιστον γλυτωσα το στραπονιασμα, κατι ειναι και αυτο

(Και ξερεις ποσο με τρωει το πληκτρολογιο...)

6. AlexanderV

AlexanderV Contributor

Μάλλον επικρατεί μία τάση να δένουν το γάϊδαρό τους... Αμφότερα τα φύλα. Καβάτζα για το πολυπτυχές ζην και για το ευ ζην... υπάρχουν και τα τυχερά. Δε βλέπω βαρύγδουπες αδικίες εις βάρος κάποιου φύλου. Μάλλον μία αμφίφυλη, παλαιόθεν νοοτροπία βολέματος.