Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι 7 διαστάσεις της γυναίκας.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος αλεπουδάκι Του[n_g], στις 31 Μαρτίου 2014.

1. Elysium

Elysium Contributor

Να σε συμβουλέυσει τι ακριβώς; Σε 2-3 μέρες θα εξαφανιστεί ξανά και θα εμφανιστεί μετά από μήνες όταν κάτι θα του φανεί "ναζιστικό".
    Καλά κάνει αυτός όμως, έτσι έχει μάθει.

2. @Konstantinos

Δεν θα συνεχιστεί. Φαίνεται οτι επι της ουσίας έχει ξεφουσκώσει. Εάν τη σβήσεις από εδώ θα ξαναβρείς ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΣΤΟΡΙΑ να επαναλαμβάνεται στο κοντινό μέλλον. Η ιστορία του φόρoυμ στο έχει δείξει. Μη σβήσεις για να μη ξαναγίνει  

Last edited by a moderator: 3 Μαϊου 2014
  3. Elysium

Elysium Contributor

Πάρτε και τις συμβουλές του Aldur τώρα   Σας το είχε γράψει παλιότερα εξάλλου:

Αν νομίζετε πως γίνεται συζήτηση με αυτόν τον τρόπο ας μείνει έτσι.

4. gaby

gaby Guest

Αφού δεν θα συνεχιστεί αυτή η διαμάχη, τότε νομίζω ότι μπορεί να μείνει ως έχει. Βασικά συμφωνώ με @Konstantinos

5. Elysium

Elysium Contributor

Φοβάστε μην τυχόν και σβηστούν τα "ράνταπλαν" και λοιπές μαλακίες του "δημοκράτη"; Σας αρέσει έτσι η συζήτηση;
    Σε παρόμοια περίπτωση θέλετε να γίνει το ίδιο και να μη σβήνεται τίποτα; Μη δημιουργείτε προηγούμενο.

6. Noardos

Noardos Regular Member

Τύπε το κειμενάκι μπάζει από παντού και κάνει μπαμ πως είναι για προμόσιον τόσο της προσωπικότητάς της όσο και τον ιδεών της.
    Προφανώς όταν το 80% της χώρας έχει οριακή διαταραχή, και για όλα φταίει που δεν υπάρχει ο ένας και μοναδικός ηγέτης να μας σώσει, τι περιμένεις; Μετά από αυτό η ανάπτυξη του Σαμαρά.

7. Μπορουμε να γινουμε Ηγετες του εαυτου μας; Ναι. Αλλα παντα θα περιμενουμε καποιον μαλακα να μας σωσει.

8. clarisse

clarisse Regular Member

Εγώ δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχουν όλα αυτά με το BDSM. Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς;

9. lexy

lexy .ti.va.

Εναλλακτικό play party στο hyperspace.

10. Κάποιοι προσπαθούσαν να πείσουν τον κόσμο οτι όλα αυτά είναι μια "διαφορετική" μπ-ντι-εσ-εμ-ική άποψη. Κι όχι πλιτική προπαγάνδα, υπό το πρόσχημα του μπου-ντου-σου-μου

Χόρευε, εσύ

11. Joy_division

Joy_division Guest

Μα χωρίς την hostess party γίνεται;; 

12. lexy

lexy .ti.va.

Ασε, με έχουν πλήρως αποπροσανατολίσει τα 7, τα 8, το ΠΑΣΟΚ, η Μάγκντα, ο ραν ταν πλαν...