Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ολική επαναφορά...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 9 Ιανουαρίου 2010.

1. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Απάντηση: Ολική επαναφορά...

Το μονο στατους που δεν αλλαζει ειναι το αληθως βδσμικο, δηλαδη το κιτρινομαυρο.

2. Επαναφέρω αυτό το νήμα..!. (Δεν ανοίγω νέο νήμα εγώ γιατί ότι θέμα και και να έχει πάλι στην κατηγορία humor θα μου το πάνε....!! Lol)

Επαναφορά σε πρότερη κατάσταση λοιπόν η σε εντελώς διαφορετική κατάσταση. είναι δυνατόν μια bottom ας πούμε να μπει πραγματικά στο d/s και αφού τελειώσει αυτή η σχέση να γυρίσει ξανά στην πρότερη κατάσταση της?! Είναι εφικτό εφόσον έχει μάθει σε μια νέα πραγματικότητα.με νέους όρους νέους κανόνες, διαφορετική καθημερινότητα ? Μήπως αυτό θα σημαίνει ότι ποτέ δεν έμαθε και απλά προσαρμόστηκε?! αλλάζει τελικά ο άνθρωπος και ο χαρακτήρας του?

3. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Υπάρχουν οι ξεκάθαρα vanilla, εκείνοι εξ ορισμού? Εγώ πάντως καλογρέες ( εκείνες του "ορισμού" ) στην όχι πια χλοερή ηλικία μου, ακόμη δεν έχω γνωρίσει.
    Εντάξει, θα μου πείτε ότι από kinksters βρωμάει ο τόπος, εώ μιλάμε για γκάγκαρο homo bdsmicus. Ταμπέλες στις ταμπέλες θα σας απαντήσω και ο/η καθένας όπως "αγαπά".
    Κάποτε ήμουν τρελός με την μουσική, δεν μπορούσα, ούτε να κοιμηθώ δίχως.
    Κι όμως μια ωραία μέρα αντελήφθην, ότι δούλευα με τις ώρες και δεν είχα ακούσει ούτε μια μελωδία.
    Ότι δεν μου έλειπε πια, δεν την αποζητούσα.
    Κι αυτό ίσχυε ήδη από καιρό, απλά δεν είχα σταματήσει για να το σκεφτώ.
    Για μένα είναι δυνατόν, κάποιος/α να επιστρέψει στο "vanilla" και να είναι ευτυχισμένος/η με την επιλογή του/της.
    Αφού ανήκω σε κείνους, για τους οποίους το βουδουσουμού, είναι πολύ σημαντικό, αλλά όχι σε σημείο που να μην μπορούσαν, να ζήσουν χωρίς.

Κάτι, τ' οτιδήποτε, μπορεί η επαναλαμβανόμενη βρώση του, να μην σε κάνει να το μπουχτίσεις ποτέ. Όπως μπορεί και όσα μπαχαρικά να του βάλεις, μετά από ένα σημείο να σιχαίνεσαι ακόμη και στ' άκουσμα του.
    Εγώ έχω μάθει ελάχιστα πράγματα ν' αποκλείω στη ζωή μου. Όπως και να μην σέρνω στις πλάτες μου "πτώματα" μονάχα από συνήθεια ή για να είμαι συνεπής στην όποια αποκρυσταλλωμένη εικόνα μου.
    Ποιος τους μαμεί τους αντικατοπτρισμούς.  

Υ.Γ.

Παραλίγο να το ξεχάσω. Εδώ μέσα δεν είναι το bdsm. Είν' ένας "μη τόπος" για ν' ανταλλάξεις δυο κουβέντες ή νά γράψεις/διαβάσεις άλλες δυο περί bdsm.
    Ως προς τα status, όλα τα status, εδώ μέσα είναι ακόμη περισσότερο σαν τις κονκάρδες απ' ότι έξω από εδώ.
    Υποδηλώνουν κάτι, έτσι για την διευκόλυνση της επικοινωνίας και πιθανότατα τίποτε παραπάνω. Το βαθύ ποιον κάποιου/ας ίσως και να το γνωρίσει κάποτε, κάποιος/α που να ήταν πολύ κοντά του/της. Οι υπόλοιποι/ες θα ήταν από βουή - άντε "κλειδαροτρυπάδες/ούδες" - έως αδιάφορο θρόϊσμα.

Last edited: 24 Ιουλίου 2016
  4. Ίσως δεν ήμουν κι εγώ ξεκάθαρη.. μιας και είμαι ολίγων τι ζαλισμενο..! Ηθελα να ρωτήσω αν κάποιος μπορεί Να επανέλθει στο προηγούμενο στάτους του και όχι αν μπορεί να ζήσει χωρίς bdsm!σίγουρα όλοι κάνουμε διαλείμματα μικρά η μεγάλα αλλά όταν και αν αποφασίσουμε να επανελθουμε που θα "ανήκουμε"! Ελπίζω τώρα να έγινα πιο κατανοητή αλλά και αν δεν έγινα συγχωρέστε με.. εκτός από τα φάρμακα έχω και μια στενοχώρια..

5. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Ενδέχεται να επικρατεί σφοδρή απογοήτευση από την τετελεσμένη σχέση και να τοποθετείται το status vanilla για αγρανάπαυση και αποφυγή από τα περιοδεύοντα αρπακτικά.

6. zeusgr

zeusgr Guest

Ο άνθρωπος διαμορφώνεται μέσα από την ζωή τις εμπειρίες τις καταστάσεις τα διάφορα ερεθίσματα αλίμονο αν κάποιον δεν τον αγγίζουν αυτά και προχώρα με παρωπίδες. Κάνε αυτό που νιώθεις χωρίς ένοχες όταν αφορά την ζωής, αυτή σου ανήκει σε σένα και μόνο μην το ξεχνάς.

7. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

Μια Bottom ειναι βσικα υποτακτηκη αρα ναι μπορει να μπει σε μαι d/s σχεση εως s...

δεν νομιζω οτι θα μαθει καποια πολλα πραγματα σως καποια τα ηξερε απλα δεν τα ειχε /ηθελε να τα ζησει εως τωρα μετα το τελος της σχεσης μπορει να κρατηση τι της αρεσει και τι οχι και σε ποιον βαθμο θελει να ξαναζησει καποια απο αυτα ...

Ο ανθρωπος πολυ δυσκολα αλαζει χαρακτηρα ισως αλαξει συμπερηφορα αλλα τα βασικα στοιχια του χαρακτηρα καποιοι λενε οτι τα διαμορφονουμε απο
    τριων ετων και μας ακολουθουν μια ζωη

8. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

ΥΓ. αν αναρωρτιεσαι @sokolata αν αυτο ολο μπορει να λειτουργησει σε εσενα ισως επρεπε να βαλεις μια Brat bottom εκει χρειαζονται και καποια αλλα συσταστικα

9. woman2woman

woman2woman Regular Member

Φυσικά κ μπορείς να επανέλθεις.. Για πολλούς λόγους.. Να σου πω την προσωπική μου εμπειρία; Επέλεξα κάποια στιγμη να το κανω.. Και κάθε μας επιλογή έχει και επακόλουθα.. Πάντως συμβαίνει.

10. milgeo69

milgeo69 Regular Member