Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ομοφοβία, Ετεροφοβία και λοιπά σπαστικά.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος abaseme, στις 3 Φεβρουαρίου 2014.

1. brenda

brenda FU very much

Προσπάθησα να ακολουθήσω το σκεπτικό σας, αλλά ομολογώ πως χάθηκα. Θα ήθελα μία διευκρινιστική ερώτηση. Με όλες αυτές τις επαγωγές και την εξαγωγή συμπερασμάτων εμένα μου μένει ότι η άποψή σας είναι ότι η ομοφοβία ισούται σχεδόν με την ομοφυλοφιλία, όπου και τα δύο είναι ''αρρώστεια'' (το αν είναι του μυαλού ή όχι μάλλον είναι ήσσονος σημασίας...)
    Επίσης δεν κατάλαβα πως τελικά κατά τη γνώμη σας ''υγειαίνει'' αυτή η ''αρρώστεια'' του μυαλού.
    Η προσωπική μου εμπειρία με ομοφυλόφιλους του άμεσου περιβάλλοντός μου δεν με εχει οδηγήσει στα ίδια συμπεράσματα με σας, που περιγράφετε καταστάσεις και συναισθήματα transgender ή genderfluid ατόμων...
    μπορεί κάποιος κατά την ταπεινή μου γνώμη να είναι άντρας (κανονικότατος), να μην έχει καθόλου διχασμένη ταυτότητα ως προς το φύλο του και να του αρέσουν απλά οι άλλοι άντρες και γυναίκες αντίστοιχα (επίσης κανονικότατες) που τις έλκουν ερωτικά άλλες γυναίκες...αυτό για μένα δεν συνιστά εκτροπή, ούτε αρρώστεια, ούτε του μυαλού, ούτε του σώματος.
    Αυτά απηχούν σε αντιλήψεις του προηγούμενου αιώνα, όπου η άγνοια και ο φόβος οδηγούσαν τόσο τους ομοφυλόφιλους (όσο και τις πολυοργασμικές γυναίκες) για θεραπεία με ηλεκτροσόκ, λοβοτομή και ψυχοφάρμακα...

2. Sado_M

Sado_M Owner of pet kathavra

Ομοφοβία και ομοφυλοφυλία τε'ινουν να γίνουν αρρώστεια οταν εξωτερικεύονται σαν ιδέα πού οδηγεί στον φανατισμό. Ποιό απλοποιημένο και πιό ξεκάθαρο η θα πρέπει να προσχωρήσω στην λοβοτομή που πολύ θα την έβρισκα, αλλα δεν μου το επιτρέπουν οι σημερινές καταστασεις και ο σημερινός πολιτισμός?

3. libra

libra Regular Member

Καλο θα ηταν να μη γραφεις. Εκτιθεσαι.

4. Sado_M

Sado_M Owner of pet kathavra

Με παροτρύνεις να μην γράφω δηλαδή?

5. Elysium

Elysium Contributor

Όχι, δεν είναι.
    Είναι πρόβλημα της μειοψηφίας. Οι λίγοι οφείλουν να σέβονται τις αποφάσεις των πολλών. Στοιχειώδες σε μια κοινωνία.

Η πλειοψηφία είναι βάρβαρη, άβουλη, ανίδεη κλπ. ενώ οι ομοφυλόφιλοι είναι όλα τ’ άλλα ε;  
    Φαντάζομαι η μειοψηφία απέκτησε αυτά τα χαρακτηριστικά λόγω της τάσης να κάνει κάτι το οποίο η φύση δεν προόρισε γι’ αυτήν. Με κάποιο τρόπο «διαφωτίστηκε» το μυαλό της. Ενώ η πλειοψηφία (ετεροφυλόφιλοι) παρέμεινε πίσω.

Πω πω μαγκιά ρε φίλε!!!
    Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα. Τρόμαξαν τα καλώδια του PC. Πέρνα από εδώ να μου το φτιάξεις γιατί τρεμοπαίζει η οθόνη  

Θα τα δούμε αυτά  

6. brenda

brenda FU very much

Αποτρόπαιο το βρίσκω...αν συναισθάνεστε τι είναι λοβοτομή φυσικά...

7. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Παρατηρώ ότι η... πλειοψηφία αρέσκεται στη θέαση "μουνακίων" αλληλοπαιζόμενων. Εκεί δεν το θεωρεί αφύσικο.
    Χμμμ...

8. gaby

gaby Guest

Πλειονότητα, αγαπητοί   Εκτός κι αν ψηφίζετε για τους ομοφυλόφιλους και τους ομοφοβικούς.

@Sado_M

φυσικά και να γράφεις.

9. Elysium

Elysium Contributor

Όχι δεν μιλάμε για την πλειονότητα. Το θέμα έχει αναχθεί σε πολιτειακό (βλ. πρόσφατη νομοθεσία και λοιπές ηλιθιότητες).

Last edited: 28 Δεκεμβρίου 2014
  10. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Ότι μας "φτιάχνει", είναι φυσικό...ότι δεν μας "φτιάχνει", είναι αφύσικο...

11. Elysium

Elysium Contributor

Εντωμεταξύ ποιος μαλάκας είχε την ιδέα πως πρόκειται για «φοβία»;

12. aethereal

aethereal Guest

κι επειδη η μειοψηφια ειναι αδυναμη αριθμητικα θεωρειται παντα ευκολος στοχος..στις επιθεσεις ανασφαλων ατομων ενταγμενων στη μεγαλη ομοιομορφη "αγελη" οπου παραλληλα μπορουν ανετα να εκτονωνουν τη βια τους (εκει οπου βρισκουν χωρο)
    κατα την αποψη μου,ακομη πιο "ανωμαλο"ειναι να αποζητει καποιος τον πονο μεσα σε μια σχεση ερωτα κι αγαπης,οποτε ολοι εδω μεσα που βιωνουμε παρομοιες επιθυμιες στη σχεση μας πρεπει να αναρωτηθουμε ποσο μας "φοβουνται" οι αλλοι
    και ποσο οφ τοπικ ειναι οι ενδεχομενες "-φοβικες" αντιδρασεις απο τους "αναμαρτητους"-"καθαρους"
    υ.γ δε θεωρω το νημα λιγοτερο/περισσοτερο σχετικο με το βδσμ απο νηματα αφιερωμενα σε ερωτικη ποιηση/λογοτεχνια μελοποιημενη ή μη..