Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_in_Red, στις 5 Μαρτίου 2008.

  1. μια χαρα ειμαι. την ΑΜΥΝΑ προτεινω. να υπερασπστω τον εαυτο μου προτεινω. αυτο προτεινω.
     
  2. Rupa

    Rupa New Member

    Κακο και φριχτό και αισχρό και κατάπτυστο και εξοργιστικό είναι να κατηγορείτε οσ@ δεν αμύνονται και δεν καταφεύγουν στην βία ότι είναι αξι@ της τύχης τους.

    Κακό και τραγικό και ξανά κατάπτυστο και εξοργιστικό είναι να καλείτε για περισσότερη βία σε αυτόν τον κόσμο, αντί να διαλαλειτε την αποδοχή και την αγάπη.


    Θα έπρεπε να ντρέπεστε. Είστε το πρόβλημα αυτού του κόσμου.
     
  3. Iagos

    Iagos Contributor

    Να σκοτώνουμε ανθρώπους προτείνεις...

    Να τους στέλνουμε στην εντατική ή κάδρο στο σπίτι...

    Αυτό προτείνεις...

    Την αυτοδικία και την δολοφονία προτείνεις...

    Εμείς τη συλλογική και πολιτική δράση προτείνουμε

    Είσαι για δέσιμο
     
  4. Iagos

    Iagos Contributor

    Δες τι προτείνεις...

    Τι κυκλοφορεί ανάμεσα Μ/μας....
     
  5. καλα οκ. παιρνετε οτι γραφω γιατι τα λεω χυμα, και τα "μεταφραζετε" οπως νομίζετε. ευτυχώς που είμαι για δεσιμο. δοξα τω θεω να λεω. την επομενη φορα που θα δω παιδια να χτυπανε μικροτερο και πιό αδυνατο-γιατι μου εχει τυχει- δεν θα τα φοβησω για να μαζεψω το αδυνατο. γιατι είμαι για δεσιμο.
     
  6. Iagos

    Iagos Contributor

    Αυτός είσαι.....δικά σου τα λόγια.

    Τώρα τι λες παραπάνω, τι να σου πω....
     
  7. αν εσυ ειχες τα ιδια μυαλα παιδί και μεγάλος δεν φταιω εγω, δεν ξερω και την ηλικια σου. ετσι κανε συρραφη κομματακια για να φαινεται οτι ειμαι φασιστακι. ουδωλως με ενδιαφερει. και κάπου διαβασα για αγάπη και αποδοχη. αυτη δεν ερχεται μόνο με ευχολογια και γουτσου-γουτσου.
     
  8. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Τα παιδιά που υπέστησαν επίθεση δεν ήταν στο σπίτι τους, ήταν σε δημόσιο χώρο.

    Ωστόσο συνεχίζετε να χτυπάτε το σκιάχτρο, το πρόβλημα δεν είναι πως θα αμυνθεί αυτός που δέχεται επίθεση αλλά πώς δε θα δεχτεί επίθεση εξαρχής.
     
  9. Rupa

    Rupa New Member

    Τόσοι άνθρωποι σας λέμε τα ίδια πράγματα. Δεν είναι ένας άνθρωπος που σας κάνει προσωπική επίθεση.
    Είμαστε πολλ@, λέμε, λέμε, λέμε, χωρίς αποτέλεσμα βέβαια.

    Δεν σας προβληματίζει αυτο; Ούτε λίγο δε σας περνάει από το μυαλό να σκεφτείτε γιατί ΤΟΣΟΙ άνθρωποι σας λένε κάτι; να σταματήσετε λίγο, να πάρετε μια ανάσα και να αναλογιστείτε;
    Λέτε να έχουμε οοοοολ@ κάτι προσωπικό μαζί σας και να αποφασίσαμε να κάνουμε κομμα εναντιον σας; Ή είστε απλά τόσο αλαζόνας που θεωρείτε ότι εσείς έχετε το αλάθητο, τα κάνετε όλα σωστά και τα έχετε όλα λυμένα, οπότε ο,τι και να σας λένε οι υπόλοιποι, εσεις έχετε δίκιο και άλλοι για κάποιο μυστήριο λόγο έχουν βαλθεί να σας επιτίθενται;

    Όσο για το τι "φαίνεται", φαίνεται από αυτά που γράφετε συνολικά. Όχι από τις φράσεις που απομονώνονται για να σας απαντηθούν.
     
  10. mystique

    mystique Owned Premium Member Contributor

    @feet-lover θα σας πω μια πραγματική ιστορία, μιας κοπέλας που τυχαίνει να ξέρω καλά:

    Στα 22 της χρόνια και μέσα στην ανεμελιά της φοιτητικής της ζωής, βιάστηκε ομαδικά από τρία μεθυσμένα ζώα.
    Προς ενημέρωση, τύχαινε να φοραει μπουφάν μέχρι το γόνατο, ισοθερμικα εσώρουχα, γάντια, και αρβυλάκια γιατί τα χιόνια έφταναν το ένα μέτρο στο συγκεκριμένο μέρος.
    Την πέταξαν σε ένα χαντάκι κάποια νύχτα του χειμώνα πριν πολλά χρόνια, και την βίαζαν εναλλάξ από όποια τρύπα μπορείτε να φανταστείτε.
    Έσβησαν τσιγάρο πάνω της γιατί αντιστεκόταν και βιάζοντας την, την σάπισαν στο ξύλο. Κυριολεκτικά. Επειδή όσο είχε τις αισθήσεις της τουλάχιστον, αντιστεκόταν με μανία.
    Συνέπεια όλου αυτού ήταν μια σπασμένη γνάθος, μια διεγνωσμενη απώλεια μνήμης που δεν επανηλθε ποτέ και μια εγκυμοσύνη που τερματίστηκε.
    Την κοπέλα την βρήκαν σχεδόν πεθαμένη οι περαστικοί το επόμενη πρωί, γυμνή μέσα στα χιόνια, να αιμορραγεί από όλες της τις τρύπες.
    Ακολούθησαν χειρουργεία και 20 χρόνια απόλυτης σιωπής για όλο αυτό, μέσα στα οποία τελείωσε τις σπουδές της, έκανε οικογένεια και παιδιά, έκανε κι άλλες σπουδές, μέχρι που τα τόσα χρόνια σιωπής την έσπασαν, και κατέληξε να κάνει τρεις συνεδρίες την βδομάδα σε ψυχολόγο. Για δυο ολόκληρα και επίπονα χρόνια.
    Βρήκε κατά το δυνατόν τον παλιό της εαυτό, πήρε διαζύγιο, έφερε τούμπα την ζωή της, δυνάμωσε τα παιδιά της και έκτοτε παλεύει ακόμα με τους δαίμονες της καθημερινά, απλά τώρα μπορεί να τους διαχειρίζεται και να τους κάνει κωλοδαχτυλο γελώντας και ρουφώντας την ζωή μέρα με τη μέρα.

    Η ερώτηση μου προς εσάς είναι ευθεία, ξεκάθαρη, και είναι η εξης:
    Αν ειχατε μπροστά σας αυτή την κοπέλα τι θα της λέγατε;
    Βάση των όσων υποστηρίζετε με σθένος, τι θα λέγατε συγκεκριμένα σε αυτή τη γυναίκα;
    Αναμένω μια ευθεία απάντηση σας στο ερώτημα μου.
     
  11. 1.δεν σας απασχολει καθολου δηλαδη η αμυνα του; με συγχωρειτε παρα πολυ εμενα με απασχολει. γιατι ειναι αμεσο. το αλλο γινεται, θα γινει - μακαρι να γινει- στο μελλον. δεν υπαρχει μονο το μελλον υπαρχει και το τωρα. εμενα συγνωμη το θεαμα ενος να τρωει ξυλο χωρις να το θελει με τρελαινει. δεν θα κατσω να το κοιταω για να μην χαρακτηριστω οτι κανω αυτοδικια. αν ειστε ομοφυλοφιος και παει καποιος να σας επιτεθει δεν θα θελατε να προσπαθησω να σας υπερασπιστω;
    2. δεν παιρνω ανασες ειμαι powerhouse. το αλαζονας δεν ξερω πως προκυπτει παλι. αλλός ενας χαρακτηρισμος στην φαρετρα μου. δεν είπα ποτε οτι τα κανω ολα σωστα.
    3. mystique . δεν νομιζω οτι θα μπορουσα να πω κατι. μιλάτε για μια ακραία περιπτωση και μακαρι οι ενοχοι να σαπιζουν στην φυλακη. ολες οι περιπτωσεις δεν ειναι ιδιες. αν ειμαστε 5 μας ορμηξει ενας οι υπολοιποι 4 πρεπει καπως να βοηθησουμε τον 5ο
     
  12. mystique

    mystique Owned Premium Member Contributor

    @feet-lover φοβάμαι πως θα επιμείνω..

    Δλδ αν κατάλαβα καλά, θα της λέγατε πως ειναι δυστυχώς ακραία περίπτωση και ανάμεσα στα αναθέματα για τα ζώα που την βίαζαν, θα της λέγατε να πορευτεί με αυτό;
    Του στυλ «αυτο σου λαχε, είναι ακραίο και γι αυτο δεν μπορώ να πω τίποτα;»