Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_in_Red, στις 5 Μαρτίου 2008.

  1. Konna

    Konna Regular Member

    Το παρακολούθησα live και πραγματικα ειναι απιστευτο τι ειδους προβληματα μπορουν να συναντουν στην καθημερινοτητα τους.
     
  2. Γερακι

    Γερακι Regular Member

    Μια λεξη μονο. Συγκλονιστικο!
     
  3. Ανθρωπος που δεν φοβάται να πει οτι θα πεθάνει, που δεν φοβαται να πει οτι εχει καρκινο! δεν παρακολουθω τηλεοραση. ειδα την συνεντευξη γιατί ποσταριστηκε εδω. εκτος gay pride ως ειδηση φιλοξενουν σε πάνελ αντοιστιχες περιπτωσεις αραγε; λες και οι δημοσιογράφοι δεν ξερουν τι φταίει και που κολλάει.
     
  4. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Μπορεί να ξέρουν, μπορεί και όχι. Οι αρχές της δημοσιογραφίας λένε ότι αυτό που οφείλουν είναι να το ερευνήσουν και δη όχι μονόπλευρα.
    Φοβού τους δημοσιοκάφρους (εεε δημοσιογράφους ήθελα να γράψω αλλά δεν μου πήγε το χέρι) που περιφέρονται στο δημόσιο λόγο κάνοντας ότι τα ξέρουν όλα, από ψυχολογικά προφίλ δολοφόνων μέχρι τακτοποίηση αυθαιρέτων κι ακόμη παραπέρα...
     
  5. ξερουν πολύ καλα. και οι πολιτικοι ξερουν. οταν εφυγε η καλή μου στην κηδεια ενω δεν επιτρεποταν να ανοιξει η σακούλα με τον νεκρο ςεπειδη εφυγε από κορονοιο (ηταν η μοναδικη φορα που χαρηκα γιατι κάποιος ηταν εναντια του ) ο παππας του χωριου ειπε να την ανοιξουν να την δω μιά τελευταία φορά οσο δυσκολο και να μου ήταν εγω το ηθελα. και εγινε οσο και τα κορακια (το γραφειο κηδειων) εφερναν αντιρησεις.
    ενας παππάς απλος στο χωριο και εγινε οτι ηθελε κόντρα στον κανονισμο. φανταστείτε η ιεραρχία τι δυναμη εχει . τι λόγο στα πολιτικά πραγματα ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ πανε κόντρα στους κανόνες τους.
    δημοσιοκαφροι καλά το γάψατε. πολύ καλα.
     
  6.  

    ωραίες οι αγκαλίτσες και τα γουτσου-γούτσου αλλά την οικογενεια για γάμο πχ δεν βλέπω να γραφετε κάτι. "θα συνεχ'ισουμε τον αγωνα"
     
  7. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Τι δουλειά έχει εδώ αυτό το screenshot και το αντίστοιχο σχόλιο;
     
  8. για να δειξει ποσο νοιαζονται τα πολιτικά προσωπα για την ταμπακιερα. ας τολμήσει πολιτικος να πει οτι ψηφιζω ή οτι ειμαι υπερ της νομιμοποιησης οικογενειας ομοφυλων και το βλεπουμε. εκει ακριβως κολλαει.ναι βρε παιδια θελουμε ισα δικαιωματα σας αγαπαμε αλλα.....
     
  9. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Απαγορεύεται από τους κανόνες του φόρουμ
     
  10. αν η διαχειρηση το κρινει ας το σβησει. αν και εχω δει κι αλλες αναλογες τοποθετησεις εμμεσα πολιτικες. το γεγονος δεν αλλαζει παντως.σβησει δεν το σβησει. δεν ειπα πηγαινετε στη εκκλησια την κυριακή η κατηχιτικο.ουτε ψηφιστε το ενα κόμμα ή το αλλο. αυτη η αλήθεια δυστηχως ειναι πολυ πικρη. να σε αγκαλιάζουν αλλα στην ουσία να σε δουλευουν.
     
  11. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Σωστά. Ήταν το μοναδικό ποστ με πολιτικό (ο θεός να το κάνει) περιεχόμενο. Δεν έχει ξαναυπάρξει άλλο στο φόρουμ. Ποτέ.