Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_in_Red, στις 5 Μαρτίου 2008.

  1. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    ...Γι αυτό Σ/σας λέω το sex πρέπει να επιτρέπεται, μόνο σε περίπτωση αναπαραγωγής.
    Να κάνετε sex λοιπόν, μόνο όταν θέλετε να κάνετε παιδιά ...
    Η κάβλα και η ευχαρίστηση που αντλείτε από την πράξη, απαγορεύεται δια ροπάλου...
    Προσοχή, να στοχεύετε μόνο στην μήτρα.

     

    Τς Τς Τς..  .
    Τι διαβάζουμε ?  
    Δεν πάμε καλά εδώ μέσα...!!!  
     
    Last edited: 15 Μαϊου 2008
  2. muscle4master

    muscle4master Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

    Συγκλονιστικό επιχείρημα. Ρεαλιστικό. Σαν αυτό που λέει γιαγιά+ρόδες=ποδήλατο.  
     
  3. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

    Ο άντρας ομοφυλόφιλος δεν τίκτει.Ίσως να είναι μελανό.Ίσως είναι μη φυσιολογικός.Όμως και ο ετερό άντρας δεν τίκτει.Άρα είναι και αυτός μη φυσιολογικός.Ο ετερό άντρας γεννάει παιδιά.Είναι φυσιολογικό.Μα και ο ομοφυλόφιλος γεννάει παιδιά.Είτε υπό το βάρος της κοινονικοοικογενειακής πίεσης.είτε επειδή πραγματικά ήθελε να κάνει παιδί(υπάρχουν πάρα πολλά παραδείγματα),το αποτέλεσμα είναι ίδιο.Αν θέλει κάνει παιδιά.Για καλαμπούρι καμιά φορά λέω"Εδώ ο Φλωρινιώτης έκανε 3 παιδιά"-και μην ακούσω καμιά χοντράδα,γιατί η Αννούλα του μοιάζει καρμπόν και ο Βασιλάκης έχει τις χάρες(μα όλες) του πατέρα του..Είναι φυσιολογικός;Σου απάντησα γενικά;Γιατί θεωρώ πως δε μου απάντησες..

    Μπορείς σε παρακαλώ να γίνεις πιο σαφής σε αυτό που σε ρώτησα;

    Ο εργένης και ο στείρος είναι μη φυσιολογικοί;

    Έχεις καταλάβει σε ποιον πλανήτη ζεις;;;;;;;;;!!!!!!!


    Συγνώμη ,για ένα παιδί συζητήσεις δεν πιάνω..Κάντα δύο και βλέπουμε..


    Ω...Μα ω!!! Ω άρλεκιν-άρλεκιν σ ' αγαπώ -σ ΄αγαπώ....Δάκρυσα,βούρκωσα,πλάνταξα..Βγήκα στο μπαλκόνι μου και φορώντας το μενεξεδένιο μου στεφάνι κοίταξα όλα τα χαρούμενα προσωπάκια τριγύρω και σκέφτηκα πόσο ευτυχισμένα είναι όλα τα παιδιά γύρω μου,πλήρη απο αισθήματα,μεστά από αγάπη...Να συνεχίσω την παρωδία ή θα συμμαζευτούμε όλοι μας;;Και γιατί ρε παίδαρε τα λες σε μένα αυτά και δεν τα λες στους χιλιάδες γόνους δυστυχισμένων πλασμάτων γύρω σου;;;;
     
  4. latexduck

    latexduck Contributor

    Re: Απάντηση: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

    Μην το βλέπεις έτσι, εγώ ίσως να έχω αυτή την γνώμη γιατί είμαι αρκετά ρομαντικός κ.τ.λ αλλά αν κοιτάξεις γύρω σου, στα ζευγάρια υπάρχει αγάπη που απλά δεν καλλιεργήτε είτε από εγωισμό είτε από κάτι άλλο, όποτε κατά την γνώμη μου αντί να ανοίξουμε τον κώλο μας καλύτερα να ανοίξουμε την καρδιά μας  
     
    Last edited: 15 Μαϊου 2008
  5. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

    Οκ πατέρα Κοσμά..Και τι σχέση έχει αυτό με την κανονικότητα ή μη των ομοφυλοφίλων;
     
  6. latexduck

    latexduck Contributor

     Απλά ήξερα που το πήγαινες και σε πρόλαβα  
     
  7. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

    Που το πήγαινα δηλαδή και μου κλείνεις και το μάτι;;

    Παίρνω το δέος μου απεναντι στην εξυπνάδα σου και πάω σε μια δουλίτσα..Ραντεβού το απόγευμα εδώ για να με ταράξεις....
     
  8. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

    Με ποιο κριτήριο; Την αναπαραγωγή;

    Αν ναι, τότε:
    "Ο εργένης" είναι μία κοινωνική τοποθέτηση. Δεν βλέπει τον εαυτό του ως πατέρα, δεν επιθυμεί να αποκτήσει αυτή την ιδιότητα. "Ο στείρος" είναι μία βιολογική κατάσταση. Δεν μπορεί να αναπαραχθεί. "Ο ομοφυλόφιλος" είναι ένας σεξουαλικός προσανατολισμός. Ερωτεύεται άνδρες και θέλει να ενώνει το σώμα του μόνο με άνδρες. Οι ιδιότητες αυτές δεν αφορούν στην ίδια πτυχή της ιδιοσυγκρασίας ενός ανθρώπου (μπορούν να συνυπάρχουν και οι τρεις) συνεπώς δεν στέκει να συγκριθούν. Αν παρόλα αυτά τις δω όλες μέσα από το πρίσμα της αναπαραγωγής, τότε ναι, όλες δημιουργούν τεχνικά προσκόμματα.

    Αν όχι, τότε:
    Δεν γίνεται να λάβεις απάντηση αναφορικά με το πόσο φυσιολογική αξιολογώ συλλήβδην κάθε μία εξ αυτών των ιδιοτήτων που αναφέρεις. Χρειάζομαι κριτήρια.

    ΥΓ. Δεν αντιλαμβάνομαι σε τι εξυπηρετεί η εμμονή αναφορικά με το τι είναι και τι όχι "φυσιολογικό". Όλα, ως απορρέοντα εκ της φύσης, είναι φυσικά. Ως φυσιολογικά, συχνά ορίζουμε αυτά που απαντώνται συνηθέστερα στη φύση, και συνεπώς αποκλείονται εκ του πλαισίου των φυσιολογικών όλες οι αποκλίσεις. Π.χ.: Αν γεννηθώ με πράσινα μαλλιά, το χρώμα των μαλλιών μου είναι βέβαια φυσικό, αλλά όχι αυτό που ο κόσμος ορίζει ως "φυσιολογικό". Το κατά πόσο είναι ορθό να ορίζουμε ως ορθό/φυσιολογικό/ομαλό ό,τι αντιστοιχεί στο μέσο όρο χωρά πολλή συζήτηση και προφανώς δεν θα αναλυθεί εδώ.
     
  9. muscle4master

    muscle4master Regular Member

    Re: Απάντηση: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

    "Λοιπόν,έχουμε και λέμε:
    αγενής, αφηρημένος,νευρικός,είρωνας,με έλλειψη αυτοκυριαρχίας και καταθλιπτικός.Απορώ πως επιτρέπεις στον εαυτό σου να αποκαλείται Dom.Είσαι και θρασύς."
    Και υπερβολικός.  
     
  10. female

    female Contributor




    Αναπαραγωγή -- βεβαιωνόμαστε πως τα δικά μας γονίδια θα εξακολουθούν να επιβιώνουν - όπως τα παραλάβαμε από τους ...προηγούμενους και διαλέξαμε (με κάποια κριτήρια) να τα αναμίξουμε με την όποια συμβατότητα του /της συντρόφου. Η ανατροφή αναπαράγει και τα κοινωνικά μας δεδομένα. Μεταφέρουμε γνώσεις, ερμηνείες, τρόπους ζωής, μέσα στα πλαίσια και τα δεδομένα του σήμερα.


    Δεν αναπαράγονται ούτε όλα τα υπάρχοντα γονίδια του gene poll ποτέ, ούτε τα κοινωνικά δεδομένα και στάσεις ζωής. Κάποια νέα γεννιούνται, κάποια πεθαίνουν. Ακόμα και το ανθρώπινο είδος, υποψιάζομαι πως δεν θα είναι αιώνιο, ούτε καν η γη. Αυτή η μακροπρόθεσμη, ιστορική οπτική μου επιτρέπει να μην χρειάζεται να κάνω αξιακές κρίσεις στη μικροκλίμακα για το αν ο Λάκης ή η Λουντμίλα είναι ανώτεροι, κατώτεροι, άξιοι, ανώμαλοι, κλπ. είτε ως φύλα, είτε ως ράτσες, είτε ως σεξουαλικές επιλογές, είτε όσον αφορά οποιαδήποτε κατηγορία κρίσης. Υποκειμενικότατα, και με σχετική αήθεια (πλην του σεβασμού της ζωής), κάνω τις προσωπικές μου επιλογές αφήνοντας τον καθένα να κάνει τις δικές του. Μάταιος και ματαιόδοξος κόπος η κατακριτική στάση κατά τα άλλα, χρήσιμη μόνο για να υποβιβάσω άλλους αν νιώθω κατώτερη.


    Επιπλέον, συνήθως επιλέγουμε, κοντόφθαλμα, λάθος "εχθρούς" προς αλληλοσπαραγμόν.


     
  11. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

    Η σεξουαλικότητα είναι διπλά άσχετη με την αναπαραγωγική διαδικασία.
    Αφενός γενετικά, αφετηριακά, με τη έννοια ότι είναι απολύτως ανεντόπιστη σε πρώιμες φάσεις ανάπτυξης, ως νηπιακός (τουλάχιστον) πανσεξουαλισμός. Μόνο ο πολιτισμός, δηλαδή η διαδικασία εσωτερίκευσης συμβιωτικών δεσμευτικών αξιών και ηθικοκανονιστικών προταγμάτων, οργανώνει, ιεραρχεί τις λιμπιντικές ενορμήσεις και τους προσδίδει ένα αντικείμενο. Ό,τι ονομάζεται 'φυσιολογικό' είναι το προϊόν πειθάρχησης/αστυνόμευσης και αυτοπειθάρχησης/αυτοκαταναγκασμού.
    Αφετέρου, ενδοπολιτισμικά, όσο ο Πολιτισμός αποκτά συνθετότερη μορφή τόσο η σεξουαλικότητα τείνει εκ νέου να επανεύρει εμπλουτισμένο τον αρχέγονο εαυτό της και να διαχυθεί προς πλήθος ανεστίαστων κατευθύνσεων, όπως οι λεγόμενες 'διαστροφές' ή 'ανωμαλίες' - μόνες άξιες λόγου ροπές από ηδονιστική και εκλεπτυσμένα αισθητική σκοπιά. Τούτες είναι η υψηλή μαγειρική του σεξ, σε σχέση με τον πρωτογονισμό των γαστρονομικών συνηθειών. Ο γάλλος σεφ έναντι του νεοέλληνος ημιορεσιβίου της Αραχώβης των αξιοθρήνητων ψητοπωλείων.
    Το αναπαραγωγικό σεξ, όσο επικρατεί κοινωνικά ως ηθικοκανονιστικός προσανατολισμός, επαναφέρει τον άνθρωπο στη ζωώδη, αποκτηνωμένη κατάσταση του (δήθεν) ενστικτικού κανόνα, τη στιγμή που η ανθρώπινη ειδοποιός διαφορά από τα άλλα ζωικά είδη έγκειται στο ότι εμείς στερούμεθα ενστίκτων και η φύση μας είναι ο πολιτισμός, τουτέστιν η εκάστοτε αφηρημένα κατασκευασμένη ιδεολογικοπολιτική δομή, εντός της οποίας αναπτύσσουμε τη δράση μας.
    Τα παιδιά και η τεκνοποιία ως αξίες (σιγά τη δυσκολία του επιτεύγματος), απαράλλακτα όπως το εντελώς πρόσφατο ιστορικά επινόημα της 'οικογένειας' ως κοινότητας 'αισθημάτων', είναι ο θρίαμβος του χωροφύλακα και του παπά πάνω στις αισθήσεις και τη διάνοια της πολτώδους ανθρώπινης μάζας.
    Δεν είμαι ομοφυλόφιλος. Αλλά αν το παιδί μου, μου ανακοίνωνε λουγγρισμόν ή τζιβιτζιλικίασην, θα το θωρούσα κατάπληκτος που απέδωσε το οποιοδήποτε ενδιαφέρον σε μια τόσο φυσική και πέραν πάσης συζητήσεως προτίμηση του. Θα μεριμνούσα μόνο να το προστατεύσω από τους ομοφοβικούς, αλλά με την ίδια ψυχραιμία που θα του συνιστούσα να φορεί ζώνη όταν οδηγεί - και να μη φορεί ζώνη αγνότητος όταν γαμεί ή γαμιέται.
     
    Last edited: 15 Μαϊου 2008
  12. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

    Με φυσικές προεκτάσεις όμως.Τι εννοώ.Εφόσον ως "μη αναπαραγωγικοί" οι ομοφυλόφιλοι (που στη ουσία δεν είναι γιατί σε πάμπολλες περιπτώσεις αναλαμβάνουν θέλοντας και μη αναπαραγωγικό-πατρικό ρόλο-να μην αναμασάμε τα ίδια),κρίνονται ως μη ομαλοί,ως ελαττωματικοί κρίκοι κτλ είτε από ρατσιστική διάθεση είτε από φυσιοφιλοσοφικά κριτήρια-καλή ώρα σαν τα δικά σου.Η ένσταση μου είναι:γιατί σε 2 ή 3 κατηγορίες ανδρών στους οποίους υπάρχει η "μη αναπαραγωγική" επιθυμία ή τάση,άρα υπάρχει το ίδιο αποτέλεσμα,να υπάρχει διάκριση στην αποδοχή,στην αντιμετώπιση και στην ορολογία-χαρακτηρισμούς αυτών...;

    Μα μια μεγάλη ομάδα επιστημόνων πλέον υποστηρίζει πως η ομοφυλοφιλία είναι βιολογική-γονιδιακή διαφορετικότητα με ανάλογη συμπεριφορά ή προδιάθεση .


    Εν ολίγοις,γιατί μου φαίνεται πως άκρη δε βγαίνει και για να μην παρεξηγηθώ,δεν επιθυμώ οι άλλες δύο ομάδες ανθρώπων να τυγχάνουν πλεόν ίδιας διαφοροποίησης ή και αποκλεισμού-ρατσισμού στη χειρότερη..Απλά δυο-τρεις απλοί συσχετισμοί ίσως θα μπορούσαν να μας ανοίξουν τους ορίζοντες σε ταυτόσημες επιθυμίες-συμπεριφορές-εκδηλώσεις,χωρίς τη χρήση ταμπελών και πλεγμάτων φυσικού-αφύσικου..

    Αυτά..