Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_in_Red, στις 5 Μαρτίου 2008.

  1. muscle4master

    muscle4master Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

    Λάθος. Η ομοφυλοφιλία προκαλείται όταν φας κουκιά από προχτές. Καρατσεκαρισμένο.
     
  2. Eri

    Eri

    Ωχ.....Εγω που ετρωγα 3 μερες κουκια δλδ????Μη αναστρεψιμη κατασταση.......
     
  3. muscle4master

    muscle4master Regular Member

  4. Kits

    Kits Contributor

    Απάντηση: Re: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

    Ειδικα στα αερια...
     
  5. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Πριν αρχίσεις να αγχώνεσαι, κοίτα να καλοπιάσεις το παπάκι. Λίγο πιο πάνω έγραψε πως οι επιστήμονες θα 'χουν βρει το αντίδοτο γι αυτή την "αρρώστια". Ε, όλο και κάτι θα σου πει για να τη γλιτώσεις  
     
  6. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

    Αν μιλάμε αποκλειστικά για το θέμα της αναπαραγωγής, προφανώς όλες αυτές οι ιδιότητες έχουν το ίδιο αποτέλεσμα (υπογράμμισα νωρίτερα πως στη συγκεκριμένη συζήτηση δεν συνυπολογίζω τις νομοθετικές/τεχνολογικές παρεμβάσεις, ανεξάρτητα από το ότι τις αναγνωρίζω ως παράγοντες που τελικά αλλάζουν το τελικό αποτέλεσμα), συνεπώς δεν βλέπω κάποια διαφοροποίηση ως προς αυτό.

    Τώρα, σχετικά με τις διακρίσεις που αναφέρεις, θα πρέπει να αναγνωρίσεις πως και οι τρεις άνθρωποι στους οποίους αναφέρθηκες ενδέχεται λόγω της ιδιότητάς τους να τύχουν αποδοκιμασίας. Μία στείρα γυναίκα ή μία γυναίκα που αποφασίζει να μην παντρευτεί και τεκνοποιήσει, αλλά ούτε και να μονάσει, σε κάποια ανατολική χώρα ενδεχομένως να αντιμετωπίζονται με πολλή περισσότερη απαξίωση από ότι ένας ομοφυλόφιλος άνδρας σε μία δυτική. Εν προκειμένω το θέμα είναι ευρύτερο και αφορά εν γένει το πώς γίνεται αντιληπτή η απόκλιση από το μέσο όρο, και το πώς σε αυτήν αποδίδονται συμβολισμοί και συνεπώς ηθικοκοινωνικές προεκτάσεις ανάλογα με το πολιτισμικό πλαίσιο στο οποίο εμφανίζεται.

    Πέραν, πρέπει να διαχωρίσουμε πως άλλο πράγμα είναι να αναγνωρίζουμε αρνητικά στοιχεία σε μία αποκλίνουσα (σεξουαλική ή μη) συμπεριφορά, και άλλο να την χλευάζουμε ή βάσει αυτής να απορρίπτουμε συλλήβδην τους φορείς της, ανεξάρτητα από το ότι ενδεχομένως η πρώτη στάση να θεωρηθεί ως συγκαλυμμένη έκφραση της δεύτερης σε μερικές περιπτώσεις.  
     
  7. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...


    Και για ποιο λόγο να πρέπει να χαρακτηρίσουμε/διαχωρίσουμε σεξουαλικές συμπεριφορές ως αποκλίνουσες
    όταν αυτές προέρχονται μέσα από τη φύση..;Οι παραπάνω συμπεριφορές είναι καθαρά φυσικές(εφόσον και η ομοφυλοφιλία ήταν ανέκαθεν σεξουαλική συμπεριφορά που απαντόταν στον στον άνθρωπο από την αρχή της ιστορικής πορείας του) και δε νομίζω να χρήστηκε κανείς αρμόδιος από τη φύση στο να κάνει διαχωρισμούς σε επί- και από- ... Να σου θυμήσω πως η επιθυμία της γυναίκας κάποτε που ήθελε να σπουδάσει ή και πιο παλιά να μάθει γράμματα θεωρούνταν αποκλίνουσα.Η πρόθεση από- εμπεριέχει τον κίνδυνο πως ταυτίζει επικίνδυνες συμπεριφορές όπως η παιδοφιλία με μη ,όπως η ομοφυλοφιλία.Μέσα στο καζάνι του από- παιδόφιλοι και ομοφυλόφιλοι βράζουν μαζί και οι δε άδικα(οι όποιες παρεκλίσεις των προς τη παιδοφιλία στατιστικά είναι μικρότερη των ετεροφυλοφίλων αφού στο μεγαλύτερο ποσοστό της είναι δυστυχώς ενδοοικογενειακό φαινόμενο)..Τώρα πχ βλέπεις το δεύτερο επιχείρημα και λόγο που δε θέλω να λέγομαι από- και όχι απλά δε θέλω,αλλά δεν είμαι κιόλας..
     
  8. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    εμενα μου αρεσει να απλοποιω τα πραγματα ... το θεωρω πολυτελεια να ψαχνεις το γιατι σου αρεσει κατι .
    Καθε χαρακτηρας ειναι το αποτελεσμα μιας συνεχους και μυστηριας συνθεσης απο δεδομενα που ερχονται ή κληρονομηθηκαν ...
    Η σεξουαλικη επιθυμια ειναι απο τα ποιο πολυπλοκα κομματια του χαρακτηρα ...
    Μηπως η πολυπλοκοτητα αυτη προστατευει κατι ? ... μηπως γινομαστε κλεφτες οταν προσπαθουμε να διαρηξουμε τα μυστικα της ?
    Προφανως ο σημερινος πληθυσμος της γης αποδεικνυει περιτρανα οτι το Θεικο project .. δουλευει ... καπνιζει πολυ και καιει τ'αντερα του ... μα δουλευει ....
     
  9. latexduck

    latexduck Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

    Βαρέθηκα να μιλάω για την ομοφυλοφιλία, όταν το γυρίσω για τα καλά θα το συνεχίσουμε οκ?   
     
  10. Syrah

    Syrah Contributor

    Απάντηση: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

    Εν προκειμένω γιατί το θέμα του νήματος είναι η ομοφυλοφιλία, και προκύπτουν θέματα στη ροή της συζήτησης. Γενικώς, δεν υπάρχει κάποια σοβαρή σκοπιμότητα κατάδειξης κάποιων σεξουαλικών συμπεριφορών ως αντιπροσωπευτικές του μέσου όρου ή αποκλίνουσες, αν και υπάρχει σοβαρός λόγος αξιολόγησης της ίδιας της απόκλισης σε ηθικο/κοινωνικό επίπεδο - κατά την άποψή μου πάντα. Δηλαδή, εγώ για τον εαυτό μου κρίνω σκόπιμο να αναγνωρίσω πού διαφέρω από το μέσο όρο, και αν αυτή η διαφοροποίηση αξιολογείται συλλήβδην ως κακή ή καλή, ή αν θα πρέπει να αξιολογείται κατά περίπτωση, και φυσικά καταλήγω στην τελευταία σκέψη. Πως ό,τι αποκλίνει, δεν είναι εξ ορισμού κακό. Λ.χ. με ενδιαφέρει περισσότερο ο πόνος από όσο ενδιαφέρει το μέσο άνθρωπο και αυτό το αξιολογώ ως αρνητικό στοιχείο της σεξουαλικής μου συμπεριφοράς, είμαι μακράν πιο ψύχραιμη από το μέσο άνθρωπο και αυτό το αξιολογώ ως θετικό στοιχείο της ιδιοσυγκρασίας μου. Αν από την άλλη πλευρά είναι η απόκλιση καθεαυτή που ενοχλεί, τότε σίγουρα χρειάζεται πολύ δουλειά ώστε να εξοικειωθεί κάποιος με το μοναδικό της ύπαρξής του, όσο και αν αυτό αποτελεί τροχοπέδη στην αίσθηση συντροφικότητας.

    Διαφωνώ κατηγορηματικά. Αλλά μάλλον διαφωνώ επειδή διαφωνώ με το γεγονός ότι αξιολογείς εν γένει την από-κλιση ως αρνητικό στοιχείο. Πιθανότατα το status της πλειοψηφίας είναι το λειτουργικότερο (αν δεν είσαι Άραβας, είναι εξυπηρετικότερο να είσαι δεξιόχειρας), ιδιαίτερα δε όταν αυτό αναφέρεται σε επίκτητα συμπεριφορικά στοιχεία, αλλά αποκλείεται να μην υπάρχουν εξαιρέσεις. Αν ο δείκτης IQ σου άγγιζε τις 300 μονάδες, δεν θα απέκλινες δραματικά από το μέσο όρο; Θα ένιωθες άσχημα γι αυτό; (Εγώ όχι.)

    Τελικά αγαπητέ μου Incomplete, είναι η απόκλιση αυτό που ενοχλεί ή το γεγονός πως ό,τι αποκλίνει πιθανότατα δεν είναι τόσο λειτουργικό όσο αυτό που απαντάται στο μέσο όρο;
     
  11. iJ

    iJ Regular Member

    Απάντηση: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

    "Φταίω εγώ που είμαι ομοφυλόφιλος; Εκείνος δηλαδή, γιατί είχε το δικαίωμα να μην είναι;"

    (Παραδειγματικοί φόνοι - Max Aub)
     
  12. Lady_in_Black

    Lady_in_Black MindGames

    Re: Απάντηση: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...


     

    "Αν εξαρτιόταν από εμάς μας το μόνο σίγουρο είναι ότι θα επιλέγαμε το πιο εύκολο!"