Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_in_Red, στις 5 Μαρτίου 2008.

  1. Lady_in_Black

    Lady_in_Black MindGames

    QUOTE=HiSasori;184407]Τελικα Lady και isno, αν και φαίνεται πως διαφωνείτε νομίζω οτι το κάνετε τουλάχιστον ντόμπρα και συμφωνείτε σε περισσότερα απ'ότι νομίζετε.
    [/QUOTE]


    Και έτσι είναι, αυτό να λέγετε. 




    Δυστυχώς υπάρχει και αυτό το είδος...προφανώς ούτε εμένα μου αρέσει αλλά τι να κάνουμε that’s life dudes. Κανείς δεν είναι τέλειος απλά ο καθένας κάνει τις επιλογές του.


    HiSasori, δεν έχει να κάνει με το τι ταμπέλα έχει η κάθε μια, αλλά με την προσωπικότητα που διακατέχει (προσωπική άποψη). Δεν θέλω να κατηγοριοποιήσω καμία γιατί με κουράζουν οι ταμπέλες συν ότι είμαι της άποψης όπως είχα πει και σε άλλο ποστ… «Αρκετό ποσοστό δεν είναι ότι δηλώνει!» Μπορώ να πω πως όσο περνάει ο καιρός και γνωρίζοντας περισσότερα άτομα του χώρου αλλάζουν και οι απόψεις μου αλλά συμβαίνουν αυτά.. όσο ζω μαθαίνω!

    Στο κυρίως θέμα…Έχω γνωρίσει αρκετό ποσοστό λεσβιών και bi, όμορφες, άσχημες, γλυκές, ξινές, αντρογύναικα και πάει λέγοντας.. Μπορώ να πω πως τον πρώτο καιρό που έκανα και εγώ την γύρα μου σε όλα αυτά είχα «τρομάξει». Περνώντας ο καιρός όμως, μαθαίνοντας και ψάχνοντας πιο πολύ είδα ότι τελικά τίποτα δεν είναι όπως προβάλετε η φαίνεται με την πρώτη ματιά.. Όπως στην κανονική str8 ζωή υπάρχουν όμορφοι και άσχημοι (ας λέμε τα πράγματα ως έχουν) έτσι γίνετε και παντού. Απλά η κάθε μια ψάχνει/ πράττει ανάλογα σύμφωνα με τα όσα έχει δει, ζήσει, βιώσει.  



    O αριθμός ομοφυλόφιλων γυναικών που έχει ένα θέμα με τους άντρες με αφήνει αδιάφορη όχι γιατί δεν με νοιάζει απλά όσες φορές προσπάθησα να κάνω διάλογο με τέτοια άτομα και να τους δείξω πως δεν είστε γουρούνια έκραξαν και εμένα η κάθε μια για τους δικούς τις λόγους .. ε λογικό να πάψω να ασχολούμαι και στην τελική δεν μου πέφτει λόγος, ο καθείς έχει τις απόψεις του σε αυτά τα θέματα.

    Πετάει ο γάιδαρος? Πετάει!!! Και εκεί τελειώνει το θέμα!



    Είχα αναφέρει και στο παρελθόν πως είχα σχέσεις με άντρες και μάλιστα μια αρκετά σοβαρή.Ποτέ δεν τους απέκλισα.. θα ήμουν ψεύτρα αν έλεγα «Άντρες Υιοκ» Το θέμα όμως έχει να κάνει με το μυαλό του κάθε ανθρώπου όχι με το τι κουβαλάει ανάμεσα από τα μπουτάκια του ο/η καθένας/μια... Και δυστυχώς ή ευτυχώς μέχρι ώρας το μόνο μυαλό που μπορεί και εξιτάρει κάθε εσωτερική μου πλευρά είναι το γυναικείο..  





    Βρε isnogood αν ΔΕΝ είχα διάθεση θα καθόμουνα να έγραφα? Εδώ είσαι λάθος.. Νομίζω πως όσες φορές ανοίχτηκε μια τέτοια συζήτηση ήμουν παρούσα και απάνταγα όπου ήξερα! Μην είσαι άδικος. Επίσης ΔΕΝ είχα ποτέ σκοπό να σου αλλάξω τις απόψεις, πόσο μάλλον όταν είναι καθαρά προσωπικές! Το να γίνετε διάλογος όμως και να ακούγονται και διαφορετικές πλευρές εμένα μ’ αρέσει και ας μένω με ανοιχτό το στόμα σε πολλά από αυτά που γράφεις. Ξέρεις όμως ε? είσαι μια πολύ καλή πηγή για τα άρθρα που γράφω, γιατί δεν μένω απλά στις απόψεις του καθενός, το ψάχνω και παρά έξω να δω τι παίζει είτε μέσο Gallop είτε μέσο συζητήσεων με ομοφυλόφιλα άτομα γιατί καλό είναι να κοιτάμε και παραέξω από τα δικά μας μέτρα γνώσεων..

    Δεν αρπάχτηκα καθόλου απλά αναρωτήθηκα η καψερή!! Μη μαστιγώνετε ντε!!  


    Ο ναι εδώ είμαι σύμφωνη 100% έτσι είναι τα πράγματα Lady.




    Κρίμα Lady, εμάς τις θυλικές δε μας σκέφτεσαι που κάνουμε πως και πώς να δούμε φουστανάκια σε τέτοιους χώρους? (αστειάκι) 



    Το ντύσιμο είναι και αυτό ένα θέμα όπως ανέφερε ο isnogood αλλά να ναι καλά τα μαγαζιά που ξέρουμε που θα βρούμε τι και πως… Αλλά όλα και όλα αυτό δεν υπάρχει μόνο στις ομοφυλόφιλες!!!!! Έχει να κάνει με την αισθητική τις κάθε γυναίκας!





      Δεν είσαι ο μόνος πιστεψέ με  
     
    Last edited: 18 Ιουλίου 2008
  2. HiSasori

    HiSasori Regular Member

    Ρουκέτες και ΣτρουμφοΣουγλάκοι!!!!! Τι άλλο θα ακούσω εδώ μέσα;;;   Ακόμα γελάω!
    Παρεπιπτώντως, η συγκεκριμένη ρουκέτα είναι μοντέλο AIM-69 "TailGator"

    Lady_in_Black συμφωνώ εγκάρδια και δίνω και μερικές παρατηρήσεις:

    Με ικανό δείγμα εμένα και τον isno, είναι ηλίου φαεινότερο ότι τα γαιδούρια πετάνε!

    Ήταν ανάγκη να χρησιμοποιήσεις την λέξη "μπουτάκια";;; Κρύα ντουζ πάλι!

    Και μία σοβαρή:
    Για μένα το μόνο που κατηγορώ είναι τα άτομα που σκέφτονται με παροπίδες "Αυτό λέγεται έτσι και είναι αυτό, δεν υπάρχει διαφοροποίηση και έτσι ΠΡΕΠΕΙ να γίνεται". Οπότε συμφωνούμε!
    Παρόλαυτά, έχω την άδεια, να θεωρώ ότι μόνο οι κακάσχημες είναι καραλεσβίες;; Χτυπάει ευαίσθητο νεύρο (τύπου: "γιατί ρε γαμώτο;;;") κάθε φορά που πραγματικά μου αρέσει γυναίκα και είναι les.  
     
  3. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

    Ανοιχτήκαμε και σας περιμένουμε!
     
  4. chemical23

    chemical23 Regular Member

      Εδώ ανοιγόμαστε σε άλλο νήμα κλειδωνόμαστε. Αποφασίστε!

    Αυτό που λες HiSasori με έχει προβληματίσει δεόντως σε παρελθοντικό χρόνο. Δεν έτυχε ποτέ να μου αρέσει κάποια les αλλά μία bi με έμφαση στις γυναίκες, ναι! Επίσης ένα άλλο που με έκοφτε είναι το γεγονός πως μία γυναίκα έχει και τις δύο επιλογές ερωτικά όσον αφορά το φύλο καταρχήν (εφόσον δεν αυτοπροσδιορίζεται ως καρα-str8) οπότε και καθίσταται bi (είπαμε κάποτε χτύπησε ευαίσθητη χορδή μου γιαυτό) είτε φανερή είτε με προσωπείο str8, χωρίς να χάνει σε τίποτα την θυληκότητά της, την μαγεία της, την αύρα της. Από την άλλη για έναν άντρα που του αρέσει το άλλο φύλο, η επιλογή είναι ξεκάθαρη, μία και μοναδική. Και δε λέω πως θα έπρεπε να είχαμε δύο επιλογές και εμείς αλλά το ότι μία γυναίκα μπορεί να έχει και τις δύο χωρίς ιδιαίτερες επιπτώσεις, είναι κάτι που θεωρούσα άδικο εν πρώτοις. Έπρεπε να έχει και εκείνη μία επιλογή, σκεφτόμουν με το ταπεινό μου μυαλό. Η αποστασιοποίηση μου από την φάση που προανέφερα, με οδήγησε σιγά σιγά στην γυναίκα με την οποία είχα την πιο μακροχρόνια σχέση μέχρις στιγμής. Όταν σε ανύποπτη χρονική στιγμή μου δήλωσε πως είναι καρα-str8 (αυτολεξεί), ομολογώ πως αισθάνθηκα μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά να της δώσω πράγματα και να της δωθώ ακόμη περισσότερο.
     
  5. HiSasori

    HiSasori Regular Member

    Ρε Chem συμφωνώ! Αλλά δεν είναι χαζομάρα το ότι αυτή η λογική έχει γίνει κλισέ που λένε τα αρσενικά;
    "Ά όλες οι γυναίκες είναι bi αλλά εμένα με το Θανάση δεν θα μου σηκωνότανε ποτέ;"
    Κι όμως, στην τελική έτσι είναι, ή έτσι είναι τουλάχιστον για τους άντρες.

    Πάντως εμένα δεν θα με προβλημάτιζε κάποια bi. Πόσο μάλλον που βρίσκω ότι με τραβάνε. Για μένα ένα γυναικείο μυαλό που είναι αρκετά έξυπνο και ανοιχτό ώστε να παίξει με το ίδιο φύλο παρουσιάζει μια ευκαιρία. Βέβαια δεν ψάχνω για κάτι υπερβολικά σοβαρό.

    Κούκλες από πάνω, ελπίζω να μην σας χάλασα την εικόνα μου   Αν δεν ξεφύγουμε πολύ από το θέμα, σχολιάστε το.
     
  6. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    και μια αποκαλυψη
    μπορω να ακουσω τις ομιλιες που κανουν οι λεσβιες , ακομα και να αφουγκραστω τις αποκρυφες τους σκεψεις απλα και μονο παρατηρωντας απο μακρια ...
    εχω και μαρτυρες γι αυτο ....
     
  7. chemical23

    chemical23 Regular Member

    Έχεις το χάρισμα της ενόρασης, της τηλεπάθειας και διαστρικής επικοινωνίας μόνο με τις λεσβίες, isnogood. Πώς τα καταφέρνεις πες μας. Μετά θα προσπαθήσουμε να διευρύνουμε αυτή την δυνατότητα για τα απανταχού θηλυκά.  
     
  8. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor


    Bιονικος Ισνογκουντιδης!!!!!!!!!!!!!! 
     
  9. Kits

    Kits Contributor

    Απάντηση: Re: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...


    Ο Ποντιακ!!!
     
  10. Eri

    Eri


    Οπου λεσβιες εννοει οποιαδηποτε κοπελα περπαταει με τη φιλη/μαμα/αδερφη της......Αυστηρος περιορισμος να μην ειναι πανω απο 2 γιατι μπερδευεται.....
     
  11. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    ερωτηση :
    γιατι αφου ειναι 100% λεσβια ... η φιλη της την ζηλευει οταν ειναι μαζι μου στο μηχανακι και της κανει σκηνικα ; ... για το δε σκαφος δεν το συζηταμε ... εκει γινεται πολεμος οταν βγουμε μαζι .. παντα για δουλεια φυσικα εφοσον ειναι υπαλληλος μου ...
    δεδομενου οτι ειμαι απολυτα τυπικος σαν σχεση εργοδοτη-εργαζομενου ... υπαρχουν 3 λογοι που με κανουν τυπικο ..
    1ος δεν με ελυκει σαν γυναικα
    2ος ειναι πολυ καλο παιδι και της δειχνω την εκτιμηση μου σεβομενος της επιλογες της
    3ος ακομα και αν δεν υπηρχαν οι 1 και 2 λογοι ... δεν θα ηθελα ποτε κανεις να με προσβαλει και να με κατηγορισει οτι χαλασα ή διαταραξα σχεση
    ΓΙΑΤΙ λοιπον μια λεσβια ζηλευει την επαγγελματικη σχεση της φιλης της με τον εργοδοτη της ;
    ΔΙΟΤΙ τα περι 100% ειναι παραμυθια και παντα υπαρχει θηραμα για εναν καλο γνησιο κυνηγο και αυτο το ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ .....
     
  12. Eri

    Eri

    /me τρεχει στα χωραφια στα ορη κ στ'αγρια δαση για να βρει καμια κοτρωνα να πεταξει στον, κατα τ'αλλα συμπαθεστατο, isnogood μηπως κ ξεκολλησουν τα γραναζια του εγκεφαλου του, γυρισουν σε φυσιολογικη τροχια κ ξεπερασει το κολλημα με τις λεσβιες......