Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_in_Red, στις 5 Μαρτίου 2008.

1. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Αν αυτό που ισχυριζόμαστε ότι μας ενδιαφέρει, είναι πραγματικά το καλό των παιδιών και όχι το ότι κάποια πράγματα μας ενοχλούν, τότε όσο πολυδάπανο και αν είναι, θα πρέπει να μπει σε εφαρμογή. Όχι ότι θα γίνει, φυσικά, στα λόγια όλα είναι εύκολα πάντα. 

2. Elysium

Elysium Contributor

Ακόμη κι αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι θα μας έκραζαν οι πολιτισμένες κοινωνίες για την επιβολή ελέγχου των γεννήσεων, δεν νομίζω πως λειτουργούν έτσι οι οικονομίες των κρατών  

3. Black Butterfly

Δεν είχα στον νου μόνο την δική μας κοινωνία.

Όσο για τις "πολιτισμένες" κοινωνίες, θα μας κράξουν έτσι κι αλλιώς, αν δεν ακολουθήσουμε τα δικά τους βήματα σ' αυτό το θέμα.

4. Elysium

Elysium Contributor

Αν τα βήματα στηρίζονται στη λογική και στην απόδειξη, θα πρέπει κι εμείς να τα ακολουθήσουμε. Τα τυφλά βήματα δημιουργούν προβλήματα.

5. Black Butterfly

Άρα, αφού το βήμα που πρότεινα, στηρίζεται στην λογική και στην απόδειξη, έστω και αν δεν αφορά μόνο τις υιοθεσίες, όπως θα ήθελες, δεν θα έχουν το δικαίωμα να μας κράξουν, αλλά αντιθέτως να μας ακολουθήσουν.

Θα μπορούσαμε να λέμε διάφορα για ώρες, αλλά δεν έχει σημασία τι πιστεύουμε εμείς εδώ. Αν και θα ήθελα κάποιος από το φόρουμ να βγει και να υπερασπιστεί τα δικαιώματά τους μαζί με τον Τένεμπρα, για να δω αν ο τελευταίος θα κάνει αυτό που είπε στο ποστ του.  

6. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Εχω την αμυδρά υποψία πως και οι μεν (οι υποστηρικτές του δικαιώματος υιοθεσίας κλπ...) και οι δε ( οι αρνητές η οι επιφυλασσόμενοι του δικαιώματος αυτού) κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλό μας.
    Διότι αν πραγματικά μας έκοφτε και μας έκαιγε η τύχη των ορφανών των ιδρυμάτων ,τι θα έπρεπε να κάνουμε για τα απείρως περισσότερα λιμοκτονούντα παιδάκια της Αφρικής;
    Πόσοι εξ ημών έχουμε γίνει ανάδοχοι γονείς μέσω της action aid; 20 ευρώ το μήνα κοστίζει...
    (Και πόσοι εκ των άμεσα ενδιαφερομένων , των γκει ζευγαριών...)

7. freddoccino

freddoccino Regular Member

με ολο το σεβασμο γιατι καταλαβα πως το πες αλλα η "φιλανθρωπια" δεν λυνει τιποτα.μονο τις τυψεις καταλαγιαζει
    τα παιδια στην αφρικη θελουν να μην τους καταπιεζουν οι ευρωπαιοι,αμερικανοι,γενικα το οικονομικο συστημα που εκμεταλευεται το πλουτο των χωρων τους και τα κορμια 6 χρονων που δουλευουν στον ηλιο
    οχι τα λεφτα μιας μκο ή τα δις που πεταει για το προφιλ του ο bill gates
    ακυρο απλα just saying

8. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Η φυγή δεν είναι νίκη, τ' όνειρο είναι τεμπελιά, και μόνο το έργο μπορεί να χορτάσει την ψυχή και να σώσει τον κόσμο.

Ν’ αγαπάς την ευθύνη
    να λες εγώ, εγώ μονάχος μου
    θα σώσω τον κόσμο.
    Αν χαθεί, εγώ θα φταίω

Νίκος Καζαντζάκης

9. hecate

hecate Regular Member

10. seduced mind

seduced mind Guest

Oι δήθεν ανοιχτόμυαλοι και εκσυγχρονιστές που ταμπουρώνονται πίσω από απαρχαιωμένες αντιλήψεις.... αυτοί που τάχα θίγονται αν δούνε ένα ζευγάρι στρέητ να ερωτοτροπεί δημόσια όπως στη Θεσσαλονίκη πολύ δε περισσότερο όταν πρόκειται για ζευγάρι ομοφυλόφιλων. Εμπρός λοιπόν σε μία νέα Ελλάδα εμπρός λοιπόν στην απαγόρευση των δημόσιων φόρουμ που αναφέρονται στον έρωτα, στο σφράγισμα των sex shops στον αποκλεισμό διευθύνσεων που οδηγούν σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου, εμπρός λοιπόν στη καθιέρωση των ράσων για τους άνδρες και του φερετζέ στις γυναίκες.... Γιατί αυτό επιβάλλουν τα χρηστά ήθη του κομπλεξικού Έλληνα που αντί να κοιτάει τον εαυτό του, κοιτάει τι κάνουν οι γύρω του....

Υ.Γ Πάλι καλά που στα 17 μου και ενώ ερωτοτροπούσα στο Πεδίο του Άρεως μετά από ένα πάρτι στο άλσος οι μπάτσοι το μόνο που μου ζήτησαν ήταν ταυτότητα και δεν με πήγανε μέσα για προσβολή δημοσίας αιδούς.... Οφείλω να παραδεχθώ πως παρόλο που δεν τους γουστάρω ιδιαίτερα κάποιοι μπάτσοι είναι πολύ μπροστά σε σχέση με τους δήθεν ανοιχτόμυαλους της Ελληνικής σύγχρονης κοινωνίας....

Last edited by a moderator: 30 Αυγούστου 2014
  11. anima0

anima0 Regular Member

Ευχαριστώ! Τα έγραψες εσύ, τα λέω συχνά σε φίλους που είναι ανοιχτομυαλοι κι όμως δεν βλέπουν τη διασταση της σκόπιμη πρόκλησης για την ευαισθητοποίηση.
    Είναι επαναστατική κοινωνική αμφισβητηση, όχι κουτσομπολιο σε πάρτι με τσάι της κρατουσας τάξης.

Last edited: 30 Αυγούστου 2014
  12. Black Butterfly

Οι καλύτερες "επαναστάσεις" γίνονται πάντα πίσω από μια οθόνη, αραχτοί στον καναπέ, με πομπώδη λόγια που προκαλούν ρίγη συγκίνησης στα φορουμικά πλήθη.