Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_in_Red, στις 5 Μαρτίου 2008.

1. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

... χμ .. δηλαδή ? ...

2. isnogood

στον σχετικο διαδυκτιακο τοπο , είναι μονο αλλοι 5 Ελληνες (ενεργοι) .. να εισαι ενας από τους υπολοιπους 4 ? ...  

3. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Δηλαδή βρε Ίζνο, θες να πεις πως δεν είναι εδώδιμα..?
    Είμαστε τόσο πίσω που τα κάνουμε εισαγωγή και τα λέμε αποικιακά..?
    ΥΓ: Βρε καλώς το το παιδί..!

4. isnogood

xa xa xa ... θα δειξει !!! ..  

5. Josie

Josie New Member

Που το ξέρετε;

6. isnogood

δοξα τον Θεο , όχι δεν το ξερω .. ετσι εχω παντα την ελπιδα πως ισως κατι να υπαρχει ... ωστοσο ψαχνω αρκετα χρονια διχως επιτυχια . Δυστυχως για πολλους η λεξη "φαντασιωση" εχει διαφορετικη ερμηνεια από την δικη μου που την θεωρω κατι που γεννιεται και μπορει μονο να "ζησει" μεσα στο μυαλο μου .

7. Δεν εχει σημασια αυτο! Δεν συμμετεχω σε ολα τα φορουμ στα οποια συζητιεται καποιο ενδιαφερον/χομπι μου, αλλιως θα επρεπε να γραφω σε 100 διαφορετικα φορουμ!

8. lotus

lotus Silence

Έεετσιιι... είναι οι στιγμές που δεν ξέρεις αν πρέπει να γελάσεις ή να κλάψεις ...

9. lotus

lotus Silence

Μπα ...
    Θα κανα ίσως 5 βήματα πίσω βοηθάει στην παρατήρηση...
    Δεν αηδιάζω εύκολα, δεν φοβάμαι εύκολα και κρίνω ακόμη πιο δύσκολα  
    Όλοι έχουμε τους λόγους μας για το ότι...
    Κατάλαβα πολύ καλά τον παραλληλισμό πάραυτα  

10. p0ltergeist

p0ltergeist Regular Member

προσωπικα το εριξα στον χαβαλε...

11. MasterK77

MasterK77 Regular Member

Εδώ και λίγο καιρό παρακολουθώ κάποια βίντεο του τυπάρα, του οποίου βγάζω το καπέλο για πολλούς και διάφορους λόγους. Είχε αναρτήσει ένα βίντεο αναφορικά με τις απόψεις του περί ομοφυλοφιλίας στην Ελλάδα και στην συνέχεια ακόμη δυό (στο λινκ έχω το τρίτο του) όπου σχολιάζει τους σχολιασμούς.

12. tithon

tithon Contributor

ναι, αλλά του το χαλάς. τώρα πώς θα νοιώθει ιδιαίτερος;