Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οποία η ένδυσις σε summer gathering?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM / Fetish Parties' που ξεκίνησε από το μέλος Paladin, στις 4 Ιουλίου 2015.

1. Κοριτσακι μου μάλλον δεν έχεις δει τι πάει να πει κυτταριτιδα γι αυτό μιλάς...
    Εγώ αυτή την στιγμή είμαι σε φάση "έχω κυτταριτιδα ΠΑΝΤΟΥ εκτός από 1)ανάμεσά στα δάχτυλα
    2)πίσω από τα αυτιά
    3)στο πρόσωπο "
    Παρολα Αυτά φοράω και σορτσακια!!και κοντα φορέματα!!!
    Μην μασας αγάπη μου!

2. Μυθοπλαστης

Μυθοπλαστης τώρα που οι λέξεις παλεύουν να με βλάψουν.

αυτη η αφρατοζουμερη νταρντανα , με το μαρκουτσι στο χερι... ποια ειναι ?

3. Paladin

Paladin brattiness loading....

Θα προσκυνούσα αλλά φοβάμαι οτι δε θα μπορώ να σηκωθώ μετά χεχε οπότε στέλνω μάκι συμπάθειας και θα προτάξω τα στήθη ναι στα σορτσάκια!!!!!!

4. obetientpearl

obetientpearl Regular Member

Αν υπονοείς τη φωτογραφία μου ειναι η μαντάμ Κιμ Καρντάσιαν και λένε οτι φοράει λάτεξ

5. Prince

Prince Purple Haze..

Σορτσάκια αγαπώ,φτιάξτε μας!!!!!

6. Μυθοπλαστης

αχου..... μαλιστα... ευχαριστω... κατι τετοια θα με κανουν να βαλω τηλεοραση στην σπλια μου παλι..

7. obetientpearl

Και για να σοβαρευτώ... Θα φορούσα ένα μακρύ απλό φόρεμα ίσως με κάποιο έθνικ κόσμημα στο λαιμό..
    Απλή, άνετη και σέξι :*

8. obetientpearl

Προσωπικά δεν βλέπω εδω και χρόνια..!

9. Μυθοπλαστης

....βαλε και ενα σωστο 12 ποντο ( γοβιτσα )απο κατω να μας μια βολτα στα αστρα... και ας μην εχει επστροφη...

10. obetientpearl

γοβα σπάνια φοραω... κατ' ανάγκην!
    προτιμώ τα πέδιλα που δένουν γύρω από τον αστράγαλο γιατί προσφέρουν σταθερότητα...
    είπαμε να τα φοράμε όχι να μας φοράνε!

11. Μυθοπλαστης

ε..... τωρα.... σαν να βαζεις παιδι μεσα σε ζαχαροπλαστειο αλλα να μην το αφνεις να δοκιμασει.. αυτο ειναι τουλαχιστον... μαζο.. ντροπη  

12. obetientpearl

Λίγος σαδισμός και μαζοχισμός πάντα επιβάλλονται! Ακόμα και στο ντύσιμο