Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οταν το status "αποκοιμηθει".

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Mirella_trans_Domme, στις 30 Δεκεμβρίου 2011.

1. Απάντηση: Οταν το status "αποκοιμηθει".

To status δεν αποκοιμάται.Απλά περιμένει...Εύχομαι να πάνε ολα καλά και την επόμενη φορά να επιστρατευτεί και η λογική.Δύσκολο αλλα οι προκλήσεις είναι για να κατακτώνται.

2. Mirella_trans_Domme

Mirella_trans_Domme Contributor

Παιδια, η ιστορια δυστυχως συνεχιζεται, ο τυπος απο τα Σεπολια δεν το βαζει κατω, μου κανει αναπαντητες, ερχεται μου βαραει τα κουδουνια, μυλος, που θα καταληξει ολο αυτο ουτε που ξερω.

3. crimson moon[M_S]

crimson moon[M_S] Regular Member

Απάντηση: Οταν το status "αποκοιμηθει".

Λυπάμαι πολύ για την άσχημη εμπειρία αλλά και που υπάρχουν άντρες που δεν τιμούν την ιδιότητά τους (όπως και γυναίκες βέβαια).

Αλλά ο έρωτας δυστυχώς, ως γνωστόν, τυφλώνει και νομίζω ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση , ο Βολταίρος το είπε πιο σωστά από όλους με το "η καρδιά έχει τους λόγους της που η λογική δεν ξέρει".

Καλή δύναμη εύχομαι για γρήγορη επούλωση των πληγών

4. Iagos

Iagos Contributor

Απάντηση: Οταν το status "αποκοιμηθει".

Εξοργιστικό βίωμα!!!
    Σε είδα πολύ τρυφερά μέσα από αυτό και εύχομαι πραγματικά τέλος καλό όλα καλά και καλή χρονιά, ερωτική, και ελεύθερη

5. DiDi

DiDi Regular Member

τπτ καλόπαιδα φίλους δεν έχεις Μιρέλλα?

6. Mirella_trans_Domme

Mirella_trans_Domme Contributor

Εχω γλυκεια μου, αλλα οκ σκεπτομαι να μην μπλεξω με αξιοποινες πραξεις, ειναι βεβαιο οτι μετα ο τυπος απο εμενα θα θελησει να παρει εκδικηση.
    Και διαβαστε τι εγινε χθες.
    Σηκωθηκα, εκανα καποιες δουλειες και βρε παιδι μου, λες και ειχα το προαισθημα οτι κατι θα γινει παλι.
    Μεσα στο σουπερ μαρκετ της γειτονιας μου κι ενω ψωνιζα, ενστικτωδως αγορασα την ιδια οδοντοκρεμα που αγοραζα και στα Σεπολια.
    Εκει ακριβως κατι διαισθανθηκα αλλα λεω, "ελα μωρε σκεψεις, μου ειναι".
    Γυρισα σπιτι, και πανω που ειχε ξυπνησει ο συγκατοικος μου και πιναμε καφε ξεκινησαν οι κλησεις στο σταθερο μου.
    Χτυπουσε μια φορα κι εκλεινε, συνθηματικο οτι ο τυπος ειχε αφιχθει απο τα Σεπολια στα Ανω Πατησια.
    Μεσα μου ομως και παλι απερριπτα το να εχει συμβει αυτο διοτι ειχε ξανασυμβει και πριν 15 ημερες αλλα τοτε ηθελε απλα να μου δωσει ενα γραμμα.
    Πανω που τα σκεπτομουν ολα αυτα κι ενω οι αναπαντητες ειχαν φτασει περιπου 10 τον αριθμο, ξαφνικα το κουδουνι χτυπησε παρατεταμενα 3 φορες, σημαδι οτι ηταν κατω απο το σπιτι μου.
    Ο συγκατοικος μου φορεσε το μπουφαν του και μου ειπε: "Κατσε εδω εσυ" και κατεβηκε.
    Ουτε λιγο ουτε πολυ, συνεπλακησαν λεκτικα και τελικα ο τυπος απο τα Σεπολια του ζητησε να κατεβω να με δει εστω για 10 λεπτα για να μου δωσει αλλο ενα γραμμα 40 σελιδων που το εστειλα οπως και το προηγουμενο αδιαβαστο στα σκουπιδια.
    Στο διαστημα που μου μιλουσε εκλαιγε, ηταν αξυριστος, απειλουσε οτι θα αυτοκτονησει και πολλες αλλες αηδιες που δεν με αγγιζουν πλέον.
    Πηρα το γραμμα κι εφυγα.
    Αν θελησω ο συγκατοικος μου ξερει πολλα καλοπαιδα να τον "συγυρισουν" οπως του αξιζει.
    Με εχει κουρασει ψυχικα, αισθανομαι επισφαλης, χτυπα το τηλεφωνο και πεταγομαι πανω.
    Οχι δεν τον φοβαμαι, τι να φοβηθω απο αυτον???
    Θελω ομως να ηρεμησω, να ησυχασει η ψυχη μου, να προχωρησω την ζωη μου.
    Οι υποτακτικοι??????Αμετρητοι, οι φιλοι-φιλες επισης.
    Ειτε το πιστευετε ειτε οχι και δεν ντρεπομαι διολου να το πω γιατι ειμαι ανθρωπινο ον με σαρκα και οστα, καταντησα εγω που οταν δεν ειμαι σε session σαν Mistress να ειμαι παντα γελαστη, εξω καρδια και θεοπαλαβη με την καλη παντα εννοια, οπως λενε οσοι με ξερουν, να περπατω καθε πρωι με την παγωνια και να πηγαινω στο Β' Νεκροταφειο οπου βρισκονται οι οστεοθηκες των γονιων μου, και να χυνω εκει πικρα δακρυα για το πως εγινε ετσι ξαφνικα σκατα η ζωη μου.

7. rannia

rannia Rannia Papa Pantyhosed Sissy Slave

Απάντηση: Re: Οταν το status "αποκοιμηθει".

Οι υποτακτικοι??????Αμετρητοι, οι φιλοι-φιλες επισης.

καλη μου Αφεντρα σας συμ παρισταμαι στη δυσκολη αυτη περιοδο που περνατε κα μακαρι να μπορουσα να εμενα μαζι σας για να εκτονωνονσασταν απο την πιεση που δεχεστε πανω στην σκλαβα σας και δουλαρα σας Ραννια. Αν δεν ειχατε τον συγκατοικο σας θα σας προτεινα να ερχομουν α με ναμε μαζι και να σας υπηρετουσα μονιμα και πιστα προφυλασοντας σας απο τετοιους ενοχλητικους και κολιτσιδες δηθεν υποτακτικους. Ειμαι πραγματικα μια παθητικη και απολυτα υποτακτικη και σκλαβα crossdresser απολυτα ατριχη και θυληπρεπης αλλα δοτικη απολυτα. Σας φιλω τα καλσοφορεμενα σας ποδια Αφεντρα και Κυρια μου και καλη υπομονη

8. Uther

Uther Contributor

Απάντηση: Re: Οταν το status "αποκοιμηθει".

ΝΑ δώσω μια συμβουλή; Άντε να δώσω.. Αποσυνέδεσε τα αισθήματα. Άλλη πηγή έχουν τα μεν άλλη τα δε. Σε έναν αχταρμα που πιστεύεις ότι η ένταση από κάποιες φοβίες που σου ξύπνησαν για τον Α ή Β λόγο συνδέεται με την έλλειψη ανθρωπίνων συναισθηματικών αναγκών, δεν θα βγάλεις άκρη μέχρι να εξουθενωθείς .