Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ουλές και σημάδια

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος margarita_nikolayevna, στις 2 Ιουνίου 2016.

1. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Δώστου καμιά ευκαιρία ακόμη  

2. SAP

SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

Μου αρεσουν πολυ τα σημαδια.  
    Σημαινουν οτι καποτε υπηρξες ζωντανος. Κι οτι εισαι ακομα.

3. Constantine480

Constantine480 Non Serviam

Γεια σας καλώς σας βρήκα έχω μια ουλή στο άνω χείλος στα δεξιά κάτι σαν το assassin creed 2 όπως ο ezio όταν έβλεπα μια ταινία το βράδυ ακούστηκε ένας περίεργος θόρυβος από την ταινία die live and repeat ο Rockys κοιμόταν στην άκρη του κρεβατιού και από πίσω του ήταν το monitor μόλις ακούστηκε τρόμαξε και μου επιτέθηκε στο πρόσωπο αποτέλεσμα να μου δαγκώσει το άνω χείλος εκείνη την στιγμή έσφιξα το σκυλί με τόσο δύναμη ώστε να μην ξανά επιτεθεί ώσπου ηρέμησε και το αίμα κύλαγε σαν ποτάμι έκανα τρία ράμματα τα χίλια μου είναι κανονικά αλλά φαίνεται η ουλή όταν είμαι ξυρισμένος ελπίζω να σας άρεσε η δικιά μου ιστορία τις ουλής μου.

4. Επικίνδυνο σκύλο έχεις..

5. Constantine480

Constantine480 Non Serviam

βγαλμένος από το φάουστ του γκαίτε  

6. yagos69

yagos69 Live with a dream, not a substance

Ουλή στο κάτω χείλος από απροσεξία όταν ήμουν παιδί. Είναι από ράμματα. Δεν φαίνεται. Πρέπει να τα τεντώσω.
    Μία ακόμα στο μεσαίο δεξί δάχτυλο από μια πόρτα που έπεσε πάνω στη γροθιά μου (οργισμένη εφηβεία κτλ κτλ... ) και πέτυχε τη μεσοξυλία.
    Μία ακόμη στο αμέσως επόμενο δάχτυλο από πέσιμο με ποδήλατο.

Οι ουλές είναι μια απτή ανάμνηση. Πολλές φορές και μια εμπειρία μαζί με το μάθημά της. Κάθε φορά που περνάω το χέρι μου πάνω από τις ουλές μπορώ και εντοπίζω όσα συνέβησαν (όσο φρέσκα παραμένουν μέσα στο κεφάλι μου). Τα συναισθήματα, τους ήχους, τις εικόνες. Όλα.
    Σε άλλους μου δείχνω το ίδιο. Απλά εκεί δεν ξέρω την ιστορία. Επίσης μου φαίνονται όμορφες πάνω στο σώμα. Είναι εξάλλου ένα "κόσμημα" που δύσκολα αποχωρίζεσαι...  

7. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Μου θυμίζουν απλά ότι ήμουν και είμαι ατσουμπαλόπαιδο.
    Ε τουλάχιστον είχα την τύχη να ζήσω τα παιδικά μου χρόνια σε αλάνες και δενδρόσπιτα.

8. vussinada

vussinada ελεγχόμενη Contributor

Έχω 2 μικρα σημάδια που αχνοφαίνονται,αν δε τα δειξω,δεν υπαρχει περιπτωση να τα δουν αλλοι απο μονοι τους,δε τους δινω σημασια γιατι δεν ενοχλουν ουτε ενοχλουμαι απ' αυτα και δεν αισθανομαι κατι γι' αυτα,τα χω ξεχασμενα.
    Για σημαδια αλλων εξαρταται...
    Αν ειναι σημαδια ακμης,θα με απωθησουνε ίσως.Δε λεω
    οτι ειναι θεμα απορριψης ατομου σαν εμφανιση,απλως θα σκεφτομαι ααα,εχει αυτό,ειναι κατι που παρατηρεις γιατι ειναι μπροστα στα ματια σου,τιποτα παραπανω.
    Αν ειναι σημαδι αλλου τυπου,θα ρωτησω απο περιεργεια και αναλογως την ιστορια,αν ειναι σοβαρη θα πω ενα "ααα...καημενουλι...." με βλεμμα λυπησης και τιποτα παραπανω.Αν ειναι αστεια δηλαδη απο χαζη αιτια το σημαδι,θα πω ενα "το ηξερα οτι εισαι χαζο και τωρα βεβαιωθηκα" και παλι μετα τιποτα παραπανω.
    Γενικως δηλαδη ειμαι ψιλοαδιαφορη στα σημαδια,δε τα θεωρω καπως.

9. ellianna

ellianna Regular Member

Τα σημάδια λοιπόν...Καθένα από αυτά έχει την δική του ξεχωριστή ιστορια,κ ειναι όλα τους σαν μικρά κομμάτια από ένα παζλ με τελική εικόνα έμας!
    Δεν με απωθούν,ίσα ίσα μου δείχνουν ότι απέναντι μου έχω ένα ζωντανό όν κ όχι μια πλαστική κούκλα!Και τι ομορφότερο από έναν άνθρωπο πολεμιστή που χει κερδίσει τις μάχες του κ έχει βγει πιο δυνατός μέσα από αυτές?
    Εγώ προσωπικά εχω 2 μικρά σημαδακια!Ένα από κόψιμο βαθύ στο δεξί φρύδι στην τρυφερή ηλικία των 5 κ μια ουλή λιγο πιο πάνω απ το μπούτι από χειρουργείο!Α κ ενα στο λαιμό μετά από άτυχη σύγκρουση με την μύτη ενός καγκελου του διπλανού σπιτιού!
    Ναι,ζεν ήμουν ήσυχο παιζακι....   

10. Σημαδια...ουλη στο ποδι (σκισιμο απο βιδα!?). Ουλη στο μεσαιο δαχτυλο (ραμα απο κοψιμο γυαλιου). Αααα κι ενα περιεργο στην κοιλιακη χωρα που φαινεται μοναχα το καλοκαιρι αν αρπαξω λιγο χρωμα. Για καποιο λογο εμφανιζεται ενα κυκλακι...σαν να μην υπαρχει μελανινη σε εκεινο το σημειο. Κατα τ'αλλα τιποτα. Φτηνα την εχω γλιτωσει. Ειδικα απο ατυχηματα με αυτοκινητα και μοτο.
    Γενικως μ'αρεσουν τα σημαδακια στις γυναικες. Ειναι πολυ προσωπικα. Τονιζουν τη διαφορετικοτητα.

11. vussinada

vussinada ελεγχόμενη Contributor

Τελικα ολοι σημαδεμενοι ειμαστε

12. Σημάδια έχω αρκετά όπως ολοι άλλωστε και μ αρέσει να τα χαρίζω απλόχερα. Πλέον τα βλέπω όπως ένα αλμπουμ με φωτογραφίες, αλλα προκαλούν γέλιο αλλα μου θυμήζουν οτί η ζωή έχει και τις ασχημές μέρες
    Πάντως όλα συντέλεσαν στην διάπλαση του χαρακτήρα μου