Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

"Ο/Η Κ δεν είναι γκόμενος-α"

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Brigitte, στις 9 Νοεμβρίου 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. gaby

    gaby Guest

    Αν το θέμα είναι ένα χαϊδάκι, μια αγκαλίτσα πότε πότε, γλυκόλογα μερικές στιγμές, προσωπικές στιγμές ανοίγματος, κρίνοντας από τη σχέση με τον Αφέντη, θα πω ότι είναι αυτονόητα. Αυτονόητο είναι ότι το υ δεν είναι συνέχεια στην πρίζα γιατί τότε θα αυτοαναφλεχτεί κάποια στιγμη το δόλιο και δεν το θέλουμε αυτό. Αυτονόητο ότι ούτε το Κ είναι συνέχεια στην πρίζα γιατί τότε θα αυτοαναφλεχτεί και αυτό και πάλι δεν το θέλουμε. Ακόμα και σε ακραίο M/s τέτοιες στιγμές είναι αυτονόητες, όπως και στιγμές που κανένας ή ένας από τους δύο δεν είναι στην πρίζα.

    Αλλά αν μιλούσαμε για αυτό τότε δεν θα υπήρχε αντικείμενο συζήτησης στο νήμα, γιατί πρόκειται απλά για μια λεπτομέρεια της καθημερινής ζωής ενός ζευγαριού D/s ή M/s. Τουλάχιστον έτσι νομίζω, κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια.

    Και όχι, ο μπάνικος Κ δεν είναι γκόμενος. Ούτε ο Κ που γαμάει καλά και του αρέσει να γαμάει είναι γκόμενος. Εφόσον ο ίδιος κρίνει ότι ο Κ προηγείται οποιωνδήποτε άλλων πτυχών της προσωπικότητάς του στην ιδιωτική του ζωή. Πάλι κρίνοντας από Τον που με έχει και κατέχει.
     
  2. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Ε, μα το είπαμε αυτό, ντε! 
     
  3. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Δεν ήθελα να σου απαντήσω, αλλά πλαγίως αναφέρθηκες σε μένα. Το λοιπόν, ο όποιος εξευτελισμός σίγουρα δεν έγκειται στο να διαφωνεί μαζί μας κάποιος άγνωστος. Ως προς την αγένεια του λόγου της, όσο κάποιος της φέρεται με ευγένεια και σεβασμό, ανταποδίδει μ' ευγένεια και σεβασμό.
    Εσύ δεν το έκανες - μην ξεχνάς, ότι δεν είναι υποτακτική σου - σου απάντησε αναλόγως και ναι, αυτό είναι κάτι που της έχω ζητήσει κι εγώ.
    Να διεκδικεί το "έδαφος" της.

    Ως προς το γατάκια που έγραψες χθες, θα σε παρακαλούσα να το πεις αλλού ή να με φιλέψεις μελομακάρονα με whiskas και αν μου αρέσουν, ευχαρίστως να δεχτώ τον χαρακτηρισμό. Κλείνοντας, Ο Κ μπορεί να μην είναι γκόμενος, αλλά πρέπει να ξέρει να φέρεται σαν κύριος ( και όχι μόνο βουδουσουμικώς ).
    Κάτι που λυπάμαι, αλλά μαζί μου τουλάχιστον δεν το έκανες.

    Να είσαι καλά - και αυτό το γράφω με πάσα ειλικρίνεια - ως προς τα "αστεία" του στυλ ότι κάποιος/α εδώ εκτίθεται με όσα λέει/γράφει.
    Πρέπει να τον/την νοιάζει, να μην χαλάσει την "πιάτσα" του/της. Εγώ και η @Brigitte είμαστε ο ένας η πιάτσα του άλλου, άρα δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να εκφέρουμε τις απόψεις μας. Είναι και υπό μου, δεν είναι το κουκλάκι μου. Κι όταν μιλάει με όποιονδήποτε/οποιαδήποτε εκτός από μένα, έχει το ελεύθερο να σκέφτεται με το μυαλό της και να μιλάει με το στόμα της.

    ** Δεν ήθελα να το πάω επί προσωπικού και να βγω off topic. Τράβα από δω, τράβα από κει, τα κατάφερες να με πας εσύ.  
     
    Last edited: 8 Δεκεμβρίου 2016
  4. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Σ' ευχαριστώ για τον χρόνο και τον κόπο σου, ειλικρινά. Με κάλυψες τα μάλα.   
     
  5. Amelie

    Amelie Guest

    Μπορεί για κάποιους από εσάς ο Κ να είναι μόνο Κύριος.
    Για μένα ο Κ ήταν και μωρό μου, και μάτια μου, και ψυχή μου και ότι άλλο μας έκανε κέφι.
    Τόσο απλά.
    Το αν για κάποιους είναι μόνο Κύριος δεν σημαίνει ότι είναι για όλους. Και δεν βλέπω και γιατί πρέπει να είναι έτσι. Έχετε κάθε δικαίωμα να μην σας είναι αρεστό αλλά δεν έχετε κανένα δικαίωμα να απαξίωσης της δικής μας επιλογής. Και διάβασα αρκετές φορές και πως αν είναι γκομενος δεν είναι bdsm.
    Και για μένα ένα session δεν έχει καμία απολύτως αξία. Είναι κάτι που δεν έχω κάνει και δεν με ενδιαφέρει να κάνω. Αυτό όμως δεν μου δίνει το δικαίωμα να το απαξιώσω ως μια απλή κίνηση ξεκαυλωματος με bdsm αναφορές!
    Ο καθένας μας έχει επιλέξει το τμήμα που καλύπτει τα θέλω και τις ανάγκες του. Και κάνει εξαιρετικά. Ας αφήσουμε τους άλλους να κάνουν ότι γουστάρουν.
    Γούστο τους και καπέλο τους!!
     
  6. gaby

    gaby Guest

    Διάλεξε πόσο κακιά θέλεις να γίνω επί προσωπικών δικών σου που μας έχεις εκθέσει εδώ κατά καιρούς, Τένεμπρα. Ελάχιστα, λίγο, κανονικά; Για το off topic μη στεναχωριέσαι. Μπορούμε πάντα να το πάμε στο ξεχαρβάλιασμα.
     
  7. espimain

    espimain Contributor

    Αγαπητέ @Tenebra_Silente επιμελώς απέφευγα να θίξω το οτιδήποτε προσωπικό, μέχρι που αμφισβητήθηκε χλευαστικά το πολυετές πολύτιμο βίωμα μου.
    Εκεί θεώρησα ότι η νεαρά "γκόμενα" σου (κατά δήλωσην της ο χαρακτηρισμός), με προσβάλει και ότι έχεις την ευθύνη για αυτό εσύ.
    Αυτό είπα λοιπόν, ότι την ευθύνη των προσβλητικών λόγων της, την έχεις εσύ.
    Η ευχή μου να ζήσετε ευτυχισμένοι είναι ειλικρινής.  
     
  8. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε; Ξέρουμε τι σημαίνει Γκόμενος και με τη θετική & την αρνητική του χροιά, το εμπεδώσαμε.
    Τα πολλά μμμμουουυ, παραπέμπει σε κτητικότητα, whatever. Μη παρουσιάζουμε τις κινκιές ως 24/7 BDSM σχέσεις & δε συμμαζεύεται.
     
  9. gaby

    gaby Guest

    Και για μένα ο Αφέντης είναι, κάποιες στιγμές, το μωρό μου. Τον παρακαλώ να μου δώσει 1% να είναι το μωρό μου, αλλά βγαίνει πάνω από μιάμιση ώρα την εβδομάδα και επιτρέπει μέχρι ένα τέταρτο της ώρας.

    Δεν έχω πεισθεί με επιχειρήματα ότι μπορεί ο Κ να είναι και γκόμενος, λυπάμαι. Δεν ειπώθηκε πειστικός λόγος, ειπώθηκαν πολλά για το πόσο πολύ θα ήθελαν ορισμένα άτομα να είναι έτσι ο Κ τους. Με εξαιρετική ένταση και ιδιαίτερη απέχθεια σε όσους διαφωνούσαν και βαριά λόγια και ειρωνείες. Δεν εκπλήσσομαι. Πάντα αντιδρούν εξαιρετικά άσκημα τα άτομα που θέλουν τόσο πολύ να πιστεύουν ότι ο Κ είναι one size fits all.

    Γιατί δεν το κάνουν αλήθεια; Τους εμπόδισε κανένας; Ακόμα και βουδουσουμου να το λένε, μεταξύ τους, δεν τους εμπόδισε κανένας. Μια ρητορική ερώτηση έγινε και οι απαντήσεις δεν είναι στην ποθούμενη κατεύθυνση, αυτό είναι όλο.
     
  10. ellianna

    ellianna Regular Member

    Το πρόβλημα σε αυτό,όπως και σε κάθε άλλο νήμα,έγκειται στο οταν δεν υπάρχει σεβασμός ως προς την διαφορετικότητα των απόψεων μεταξύ των συμβαλλομένων μιας συζήτησης και ξεκινουν οι χαρακτηρισμοί πάσης φύσεως προς όλους..
    Δεν μπορούμε απλα να δεχτουμε το ότι δεν συμφωνούμε όλοι με ολους?
    Οκ,δεν λέω να μη θέτουμε τις αμφιβολίες μας αναφορικά με μια αποψη που εκφράζεται δημόσια,αρα επιδέχεται κριτικής,αλλά υπάρχουν πολλοί τρόποι να πει κανείς το ίδιο πράγμα...

    Συγνωμμη για το οφ τοπικ
     
  11. Amelie

    Amelie Guest

    @gaby,
    Το αν είναι έτσι ο δικός σου Κ και έχει καθορίσει έτσι τα δεδομένα στην σχέση σας, αυτό γιατί να κάνει λάθος κάποιον άλλο Κ που έχει επιλέξει αλλά δεδομένα;
    Θέλουν ασύμμετρη σχέση με διαφορετικά δεδομένα. Έχουν το δικαίωμα να το κάνουν. Και το κάνουν.
    Και σε μας αρέσει. Που είναι το πρόβλημα;
    Στο αν εσύ διαφωνείς με το τρόπο που το κάνει ο δικός μου Κ και εγώ με τον τρόπο που το κάνει ο δικός σου Κ;
    Ποιον κάνει λιγότερο Κ και γιατί;
    Κανένα νομίζω.

    @Μαντλίν,
    Όπως εσύ γνωρίζεις αυτό που ζεις και το ονομάζεις πραγματικό bdsm αλλά δεν γνωρίζεις αυτό που έζησα εγώ που μου το ονομάζεις κινκιές, έτσι και εγώ μπορώ να θεωρήσω το δικό σου λάθος και το δικό μου σωστό.
    Σε ενδιαφέρει η άποψη μου; Νομίζω πως όχι.
    Άλλο τόσο και μένα η δική σου άποψη.
    Και έδωσα απάντηση, μόνο και μόνο γιατί έκανες quote την άποψη μου.
     
  12. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    @Amelie

    Οπότε να μη γράφουμε, νόμιζα ότι ήταν συζητητήριο εδώ μέσα. Ανταλλάσουμε απόψεις, αυτό κάνουμε, στα @@ μοουυυυυυυυυυυυυ κατά τα άλλα.
     
Thread Status:
Not open for further replies.