Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

"Ο/Η Κ δεν είναι γκόμενος-α"

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Brigitte, στις 9 Νοεμβρίου 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Δεν υπήρξαν απειλές αλλά "απειλές" ( απ' την μεριά μου απλά απάντηση γιατί είχα μπουχτίσει, να με τσιγκλάνε ). Ως προς τις αποκαλύψεις, αν κάποιος προέβαινε σε δαύτες ( θέλω να πιστεύω κανείς απ' τους δυο μας. Γιατί θα ήταν πραγματικά γελοίο ), θα ήταν "αποκαλύψεις" στυλ ο/η γείτονας/ισσα αφήνει τα ρούχα του να στάζουν στους από κάτω. Τουτέστιν, γκοσιπιές της πεντάρας που δεν θα είχαν κανέναν αντίκτυπο στην ζωή κανενός. Στη δική μου σίγουρα δεν θα είχαν κανέναν. Αφού ούτε την εργασία μου θ' ακουμπούσαν, ούτε την σχέση μου, ούτε την τιμή/υπόληψη μου, ούτε τις φιλίες μου.
    "Αποκαλύψεις" ενός ηλεκτρονικού λογαριασμού που δεν ξέρει καν την φωνή μου, αν τις έπαιρνα στα σοβαρά, θα ήμουν για δέσιμο. Και αν "απεκάλυπτα" φήμες/παπαρολογίες ( αλήθειες αν ήταν δεν το γνωρίζω και δεν μ' ενδιαφέρει καν να το μάθω ) που οι όχι ελάχιστοι/ες καλοθελητές/ριες που κυκλοφορούν εδώ, εκσφεντονίζουν στην πρώτη ευκαιρία στον κάθε τυχάρπαστο/η, δεν θα ήμουν απλά για δέσιμο, αλλά για φτύσιμο κατάμουτρα. Γιατί, για όποιον/α δεν το γνωρίζει/δεν το κατάλαβε ακόμη, το αγαπημένο άθλημα κι εδώ είναι το θάψιμο και η διάδοση μπουρδολογιών γι' άτομα που δεν θα γνωρίζαμε καν.

    Για να επιστρέψω στο νήμα μετά από άπειρες "παρεμβάσεις", ο/η Κ είναι ότι γουστάρει εκείνος/η να είναι. Αν στο υ του/της αρέσει, καλώς. Αν δεν του/της αρέσει, κολοκυθόπιτα.
    Και αν εκείνο που θα ήταν για το υ του, δεν βρίσκει σύμφωνους τους "απ' έξω", κολοκυθόπιτα με διπλή γέμιση και φύλλο. Γιατί αν καμπτόταν στα λόγια του/της οποιουδήποτε, ζμπαθάτε με αλλά για τα δικά μου τα "μάτια" Κ δεν θα ήταν. Εκεί έγκειται κυρίως το Καππιλίκι, στο να είσαι ο εαυτός σου και να υπερασπίζεσαι τις επιλογές σου, που να πέσει ο ουρανός στο κεφάλι σου.
    Όχι στο ν' αραδιάζεις ένα ρεπερτόριο εντολών, μια δόση από "σφαλιάρες/ιτσες" ή να τιμωρείς ( ή "τιμωρείς" ) κάποιον/α επειδή ξέχασε να σε πει Κύριο/α, ή επειδή σαν τραπεζάκι θα κουραζόταν και θα σου χυνόταν η μπύρα στο πάτωμα.

    Τεσπα, σ' αυτό το νήμα "έδωσα" και "παρα έδωσα", καλή σας "διασκέδαση" και βουρ να μείνει στις "πλάτες" του ο "στραπονεφέντης" ( που στο τέλος, εγώ του έβγαζα και συνεχίζω να του βγάζω το καπέλο, όπου κι αν είναι, ότι κι αν κάνει. Κι ας μην τον γνωρίζω. Στράπο ήθελε, τον επέβαλε, τον χάρηκε. Μαγκιά του και για μένα ήταν Κ στο μεδούλι ).  
     
  2. Brigitte

    Brigitte Contributor

    Και ας μην ξεχναμε και το γεγονος οτι η @gaby θα μπορουσε καλλιστα να σου στειλει πμ με τις "απειλες" της και να τελειωσει το θεμα εκει, μεταξυ σας. Το οτι επελεξε να το κανει δημοσια και δη στο νημα μου λεει πολλα για τα κινητρα και τις προθεσεις της. Αυτα.
     
  3. mad_hatter

    mad_hatter You can always take more than nothing

    Γκομενοι και Γκομενες... θα πω ενα τελευταιο κι οποιος εχει τα κοτσια ας δει το κωλο του λιγο ποσο πλατυνε...
    Απειλες και "απειλες" και κουτσομπολια και δηθενισμους απο ανωνυμους και γνωστες η αγνωστες μουρες μεταξυ τους εχουν καταντησει πλεον επιπεδο νηπιαγωγειου. ο καθενας ας παρει το καπελο του κι ας ορισει τα του οικου τουμ λιγη αξιοπρεπεια δεν βλαπτει.
    Κι αυτο απο καποια που βαρεθηκε να διαβαζει ξεκατινιασματα σε καθε νημα που εμφανιζεται. μεγαλα παιδια ειστε (προφανως με θεωρω ανωριμη) λυστε τα σε προσωπικο επιπεδο φτανει πια.
    Χαιρετε
     
  4. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Το δημόσιο εδώ το έχω γραμμένο. Αλλιώς δεν θα έγραφα χύμα πολλά πράγματα δικά μου. Από δω μέσα - εκτός από σένα που με γνωρίζεις κάτι παραπάνω από καλά - με γνωρίζουν ( όχι με "γνωρίζουν" ), άλλα τρία άτομα και όλα πια απέχουν. Τα κίνητρα της και τις προθέσεις της δεν μπορώ να τα ξέρω, αφού στο κεφάλι της μέσα δεν είμαι. Αλλά δεν μου δίνουν καλή εντύπωση. Τεσπα, τα "λαϊκά δικαστήρια" του forum έχουν την πλάκα τους μέχρι ενός σημείου.
    Ο καθένας μας μάλλον κρίνει εξ' ιδίων τ' αλλότρια. Εγώ ότι ήθελα να πάρω από δω μέσα, το παίρνω που να μου τσαλακωθεί το "image" - που εδώ δεν έχω -.

    Τεσπα, εγώ δηλώνω γκόμενος ( όσο κι αν συνεχίζει να μην μου αρέσει ο ορισμός ) και Mistress ( όσο κι αν είναι τουλάχιστον αστείο απ' την στιγμή που είμαι άντρας, τουλάχιστον βιολογικά ). Όποιος/α νιώθει, ότι τον/την "χαλάω" κάπου, αν τον/την καλέσω ποτέ για καφέ, ας μου ρίξει άκυρο χαχα.

    Αν μη τι άλλο, αυτές τις τελευταίες σχεδόν δυο ημέρες με ψιλοδιασκέδασε αυτός ο κουρνιαχτός εδώ πέρα. Τώρα φτάνει, προτιμώ να δω τα ζόμπια ή το westworld  
     
    Last edited: 9 Δεκεμβρίου 2016
  5. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    @Tenebra_Silente, από περιέργεια: υπαινίχθηκες ότι είσαι ταίρι της @Brigitte, η ίδια ότι μένετε στο ίδιο σπίτι, αλλά μιλάτε δημόσια (κάτι που το έχεις γραμμένο) μέσω του φόρουμ.
    Πρέπει να καταλάβουμε κάτι απ' αυτό;
     
  6. tithon

    tithon Contributor

    @estelwen
    δεν παίζετε "πάσες" εσείς;
    διασκεδαστικές και πολύ ευκολότερες απ' το μπριτζ.
     
  7. Brigitte

    Brigitte Contributor

    Τη στιγμη που ειμαστε στο ιδιο φορουμ και οι δυο απαγορευεται να συζηταμε δημοσιως για ενα θεμα που εχει δημιουργηθει δημοσια και μας αφορα? Θα δωσουμε σε 'σενα εξηγησεις? Συνελθε μεγαλη γυναικα..
     
  8. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

    Έχω δύο απορίες.
    Πρώτη. Ποια είναι η ευρεία έννοια της λέξης γκομενος και ποια η βδσμ έννοια; (όχι γτ εδώ καλά καλά δεν έχουμε ξεκαθαρίσει ούτε μια)

    Δευτερη. Τι είναι τελικά χειρότερο, ένα Κ γκομενος ή ένας Κ κατινα, που ακολουθεί την οποια πρόκληση όταν φτάνει στο αμήν και δεν ξέρει να μαζεύεται;
     
  9. MindFeeder

    MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

    Αγαπητή @Brigitte .. όντως κανείς δεν υποχρεώνει άλλον να διαβάζει και να τοποθετείται επί παντός επιστητού.
    Υπάρχουν όμως μέλη που βρίσκουν τουλάχιστον άκομψο να υπάρχουν διαξιφισμοί άνευ ουσίας και (κυρίως) αποτελέσματος μεταξύ των συμφορουμιτών τους.

    Τόσο εγώ όσο και η @rosenrot δεν θα ξανατοποθετηθούμε εδώ.

    (Ζητώ συγγνώμη για το Off Topic ..)
     
    Last edited: 10 Δεκεμβρίου 2016
  10. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

     
    Ψυχραιμία. Συ είπας:
    Όσο γι' αυτό,
    να ρωτήσεις τι σημαίνει ad hominem, είναι από τις αγαπημένες μου λατινικές φράσεις.

    Αφήνω ασχολίαστο το μπολτ οβερσάιζτ αντερλάιντ γιατί μιλάει μόνο του  
     
  11. Brigitte

    Brigitte Contributor

    Αγαπητε @MindFeeder το θεμα θα ειχε ληθει αν ειχαν σβηστει ολα απο τη διαχειριση και ειχαν σταλλει τ' απαραιτητα warnings. Aλλα οταν η ιδια η διαχειριση συμμετεχει στις κατινιες τί περιμενεις? Εγω ζητησα να διαγραφουν ολα, δεν φερω ευθυνη πλεον. Ευχαριστω πολυ.
     
    Last edited: 9 Δεκεμβρίου 2016
  12. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Ένας Κ "σπάστε μου τα ούμπαλα για πολλοστή φορά" και σας λέω κι ευχαριστώ. Όλα έχουν ένα όριο κυρίως η υπομονή ( δυο χρόνια και βάλε "εξυπνάδων" δεν είναι λίγα ). Αν Κ είναι γυρίζω τ' άλλο μάγουλο και αφήνω τους άλλους να με παίζουν σαν την αρκούδα με την λατέρνα, χαίρομαι να μην είμαι Κ. Μιλάω για μένα πάντα.

    Ως προς την βουδουσουμική έννοια της λέξης γκόμενος, εγώ δεν την έχω διαβάσει σε κάποια "λίστα/εγχειρίδιο". Αλλά μάλλον θα εμφανιστεί κι αυτή.

    * Αν έκανα λάθος που πάτησα στην παρέμβαση σου, σου ζητώ συγνώμη. Απ' την στιγμή που είμαι μέρος του "μαλλιοτραβήγματος", μάλλον δεν κατάλαβα λάθος, ότι σαν Κ που δεν μαζεύεται, ίσως και ν' αναφερόσουν σε μένα.

    Κάτι σχετικό με το νήμα κανείς/καμία? Και το λέω κι εγώ. Αφού σας "χαλάει" το "θεατράκι", τι το "ταΐζετε" ? Αυτή η ερώτηση μου αναφέρεται σε ουκ ολίγους/ες απ' τους/τις παρεμβαίνοντες/παρεμβαίνουσες  
     
    Last edited: 9 Δεκεμβρίου 2016
Thread Status:
Not open for further replies.