Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο Κύριός μου ασχολείται και με άλλη σκλάβα - πως νιώθω?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Πολυγαμία' που ξεκίνησε από το μέλος G_E, στις 19 Οκτωβρίου 2005.

1. Christi

Christi New Member

Είμαι σίγουρη για αυτό.Μέσα στον έναν χρόνο που ασχολούμαι θεωρητικά μόνο έχουν αλλάξει πολλά.Οπότε φαντάζομαι πως αν προχωρήσω στα πρακτικά κ γνωρίζοντας ακόμα περισσότερο τον χώρο θα αλλάξουν πολλά.

2. katerina

katerina Regular Member

ενταξει να ειμαι εγω τοτε...  
    το κεφαλι μου κοπανουσαμε καθημερινα, τελικα ανοιξε μια τρυπα..... στον τοιχο!!!

θελω να πω, υπαρχουμε και αυτες που απλα δεν μπορουμε να βρισκομαστε σε πολυσυντροφικες σχεσεις.
    Τι να κανουμε τωρα?
    Τι σημαινει αυτο ?
    Δεν ειμαστε υπο?
    Δεν ξερουμε απο D/s ?

3. charlotte

charlotte «Μηδείς αγεωμέτρητος εισίτω μοι την θύρα»

Όποιος έχει τη μύγα να την αφήσει κάτω! Δική μου ειναι!!!      
    Βρε ζουζούνα, μετα την τρύπα στον τοίχο έβγαλες τα συμπεράσματά σου, όχι πρίν!  

4. katerina

katerina Regular Member

Bεβαιως ... το σωστο να λεγεται! :*

5. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Aς υποθέσουμε πως οι σχέσεις, οι όποιες σχέσεις, διέπονται από την μηχανική τους.
    Δηλαδής, υπάρχουν εννοείται, και η χημεία που τις κάνει και υπάρχουν και η δυναμική που τις κάνει και λειτουργούν και τα δέοντα που τις τροφοδοτούν.
    Και κάποια στιγμή μπουμ, πάπαλα, ουφ...
    Μά'στα...
    Πάμε λοιπόν τις σχέσεις ...στο συνεργείο!
    Προφανώς σε κάποιο από τα 3 παραπάνω υπάρχει κάτι που τις έκανε και χάλασαν...

Το ήξεραν οι σχέσεις από την αρχή...
    Το αν αυτοί που ήταν η σχέση δεν έκαναν κάτι γι' αυτό, τι σχέση έχουν οι σχέσεις με αυτούς..?

Αυτό το λέω για τα άτομα που νομίζουν πως οτιδήποτε λειτουργεί ή μπορεί να λειτουργήσει σαν καλοκουρδισμένο ρολόι ερήμην τους...

6. katerina

katerina Regular Member

Ξανα, βεβαιως, και καταληγουμε παλι σε αυτο που ειπε η σουρλουλου παρακατω ...

και με αυτο συμφωνησα ...  

Eνταξει , δεχομα συγχαρητηρια εμαθα -μετα απο δεκα χρονια- να κανω πολλαπλο quote!!!!  

7. νιώθω περήφανη που δεν είναι μισογύνης.
    ουπς, λάθος τοπικ

8. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Δεν σ λέει αυτό, μην είσαι απόλυτη και ποτε μη λες ποτέ.  

*Αυτό το νήμα βγάζει άγχος..

Last edited by a moderator: 4 Αυγούστου 2017
  9. katerina

katerina Regular Member

Ναι  

Eγω με το μονο που αγχωθηκα ειναι οτι πληρωσα μολις Ενοικιο, ΔΕΗ, κινητο, σταθερο και τον δοσά!  

10. whisperer

whisperer Regular Member

Ενα απο τα χαρακτηριστικα γμωρισματα της ανεκπαιδευτης υποτακτικοτητας ειναι η κτητικοτητα

11. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Θεωρητικά και εξ αποστάσεως φαίνονται όλα μαγικά, στα πρακτικά αλλάζει κατά πολύ το πράγμα, θα εκπλαγείς και αυτό ειναι το μόνο σίγουρο.

12. skia

skia Contributor

Που ακριβώς είπα ότι όσες δεν αντέχουν πολυσυντροφικες σχέσεις δεν ξέρουν από D/s η ότι δεν είναι υπο?????