Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο νεος ιος της γριπης

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και υγεία' που ξεκίνησε από το μέλος extreme32, στις 6 Αυγούστου 2009.

  1. extreme32

    extreme32 Regular Member

    εγω τωρα φοβαμαι περισσοτερο με αυτο που ειπες ,γιατι εδω και δυο μερες σκεφτομαι μην μας ψεκασουν τιποτα για να αρρωστησουμε ντε και καλα. Πολυ σιγουρους τους ακουω στην τηλεοραση για τους αριθμους περιστατικων που πρεπει να αντιμετοπιστουν.
     
  2. Dolcett_Cabana

    Dolcett_Cabana Regular Member

    Εχω καταλήξει πλέον ότι πρόκειται για έναν ιό που προσβάλει μόνο οσους ενημερώνονται απο τα Μ.Μ.Ε. Εκεί ζεί ο ιός, εκεί αναπτύσσεται, εκεί κολλάει κι εκεί μεταλάσσεται. Έξω απο εκει, ο πλανήτης είναι ο ίδιος, αλλα ο κόσμος τελειώς αλλιώς.
     
  3. ariadni

    ariadni Regular Member

    Είναι σημαντικό να υπάρχει ενημέρωση από έγκυρες πηγές.
    Το Relenza είναι αντιιοικό φάρμακο σε εισπνεόμενη μορφή και η εταιρεία που το παράγει είναι η Glaxo. Ένα search στο google θα σας πείσει.
    Η τιμή στην οποία πωλείται το Tamiflu είναι πολύ χαμηλότερη από αυτήν που αναγράφεται στο κείμενο.
    Roche Cuts Tamiflu Price for Developing Countries - WSJ.com
    Επίσης μπορείς να το προμηθευτείς μόνο με συνταγή γιατρού.
    Ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας χαρακτήρισε τον Ιούνιο του 2009 την γρίπη των χοίρων σαν πανδημία επιπέδου 6 - την υψηλότερη που υπάρχει.
    Tα κράτη σχεδιάζουν τον εμβολιασμό σχεδόν όλου τους του πληθυσμού, την ίδια στιγμή που γύρω από την παρασκευή του εμβολίου γίνεται μεγάλη συζήτηση. Μήπως επομένως είναι κάτι που μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι σοβαρό;
    Στο πάρακάτω link υπάρχουν πολλές πληροφορίες από το ευρωπαικό κέντρο πρόληψης και ελέγχου ασθενειών για την ιό της νεας γρίπης σε pdf μορφή.
    ECDC - Pandemic (H1N1) 2009
     
  4. xrysopsari

    xrysopsari Regular Member

    όπως και να ΄χει σε λιγο θα μας αναγκασουν να κάνουμε εμβόλιο! Εγώ δεν πρόκειται να το κάνω αν γίνει αναγκαστικό ...
     
  5. Dolcett_Cabana

    Dolcett_Cabana Regular Member

    H σχέση αιτίου και αιτιατού εδώ μου διαφεύγει.
     
  6. Animator

    Animator Regular Member

    Kαι πως θα σε αναγκασουν; Θα στειλουν αστυνομια η στρατο η θα σε βαλουν σε καραντινα επειδη δεν εκανες εμβολιο; Ελλαδα ειμαστε, και να ηθελαν δυσκολα θα οργανωναν σωστα κατι τετοιο και θα γινοταν Ο χαμος.   Δεν χρειαζεται πανικος και βιαστικες αποφασεις.
     
  7. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Πολύ ενδιαφέροντα ολα αυτα. Το ειπα κι εγω οπως σωστα παρατηρησες οτι δεν ήξερα απο που ξεκινησε αυτο το mail. Μαλιστα το ελαβα και απο καποια φιλη που μου το προοθησε αφου το ειχε λαβει απο καποιο συλογο καθηγητων. Το ιδιο παρομοιο κειμενο το βρηκα στο περιοδικό Τριτο ματι αλλα με καποιες διαφορες και οντως δεν εγραφε αυτη την μπουρδα για τη φαρμακευτικη που τελικα ηταν φαρμακο. Προφανως αυτος που το εγραψε το κειμενο εκανε λαθος αλλα οχι τεραστιο. Ψαχνοντας γι αυτο το φαρμακο διαβασα το εξης:

    .Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την εγκληματική συμπεριφορά των ηγετικών στελεχών της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγεία (Π.Ο.Υ), οργάνωσης παρά τον ΟΗΕ, βγήκαν στο φως της δημοσιότητας για τον ιό H1N1 της δήθεν πανδημίας.
    Στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις ΗΠΑ οι υπηρεσίες που είναι επιφορτισμένες με την δημόσια υγεία, έδωσαν άδεια κυκλοφορίας σε εμβόλια, των οποίων οι παρενέργειες δεν έχουν ελεγχτεί. Δεν είναι όμως μόνο εδώ το πρόβλημα.
    Οι κρατικές βρετανικές υπηρεσίες ελέγχου αναθέτουν στον «πανεπιστημιακό Σύμβουλο για περιπτώσει Ανάγκης» (Scientific Advisory Council for Emergencies SAGE) την υποβολή προτάσεων για την αντιμετώπιση κρίσεων και πιθανών κινδύνων στον τομέα της υγείας.

    Ηγετικό στέλεχος της SAGE είναι ο καθηγητής Sir Roy Anderson, μέλος της φαρμακοβιομηχανίας GlaxoSmithKline, η οποία παράγει το προτεινόμενο από την Π.Ο.Υ. φάρμακο Relenza, καθώς επίσης και μερικά εμβόλια ενάντια στον ιό H1N1 Influenza A ή γρίπη των χοίρων .
    Ο καθηγητής αμείβεται για την θέση του στο Δ.Σ. της GlaxoSmithKline με 140.000 ευρώα ετησίως. Η GlaxoSmithKline πουλάει αντιϊκά φάρμακα και εμβόλια για την γρίπη των χοίρων στην βρετανική υπηρεσία υγείας και σε όλον τον κόσμο.
    Η σύνδεση του καθηγητή με την GlaxoSmithKline έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις ρήτρες του καταστατικού της βρετανικής SAGE. Όλως περιέργως, ο κύριος καθηγητής είναι ο πρώτος που μίλησε για πανδημία. Από τον Απρίλιο που «ξέσπασε η δήθεν πανδημία, τα κέρδη της GlaxoSmithKline σημείωσαν το ρεκόρ των 4,5 δις ευρώ. Ποσόν καθόλου ευκαταφρόνητο στη μέση μιας παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.
    Λίγα λόγια για τον αξιότιμο Sir Roy Anderson:
    Ο κύριος καθηγητής το 2001 ήταν σύμβουλος του Τόνυ Μπλερ και υπεύθυνος για την άσκοπη σφαγή εξι εκατομμυρίων βοοειδών!
    Διώχθηκε από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, γιατί απέκρυψε ότι ήταν μέτοχος της βιοϊατρικής εταιρείας International Biomedical and Health Sciences Consortium και προσλήφθηκε από το Imperial College με αμοιβή 460.000 ευρώ.
    Και ύστερα σου λένε, ότι η διαφθορά είναι συνάρτηση της φτώχειας!!


    *****************************************************************
    Σημειώσεις:



    1. Το πλήρες Αρθρο του F. William Engdahl, θα το βρούν οι γερμανομαθείς εδώ (Schweinegrippe und der strenge Geruch der Korruption - Kopp Verlag)


    2. Από το σάϊτ της GlaxoSmithKline:
    Πανδημίες του 20ου αιώνα:
    1918 – Ισπανική γρίπη, ιός H1N1, ασθένησε το 40% του παγκόσμιου πληθυσμού. Υπολογίζεται ότι πέθαναν 40 εκατομμύρια.

    (η βίκι γράφει 25 εκατομμύρια και – όλως περιέργως το Bulletin of the History of Medicine 84 χρόνια μετά, δηλαδή το 2002 ανεβάζει τον αριθμό των θανάτων σε 50 εκατομμύρια)
    1957 – Ασιατική γρίπη, ιός H2N2, ασθένησαν 2 εκατομμύρια.
    1968 – Hong Kong γρίπη, ιός H3N2, πέθαναν 1 εκατομμύριο, κυρίως γηραιά άτομα παγκοσμίως.



    Μαλλον λοιπον ο φιλος μας που εκανε το λαθος ισως καπου μπερδευτηκε στην μεταφραση.οταν εψαχνε την ιστορια αυτη. Το θεμα ειναι οτι οπως ειπες ειναι κατι που παρουσιαζεται σαν πανδημια. Ειναι πραγ,ατικά ομως κατι τετοιο; Και ακουω παντου οτι αυτη η νεα γριπη δεν διαφερει και πολυ απο την αλλη. Τοτε οπως λεει και η γιαγια μου "Τι στ' αρχίδια μας;".Εσενα δηλαδη δεν σου βρωμαει πουθενα αυτη η ιστορία; Εγω παντως αυτους τους παγκοσμιους οργανισμους υγειας και τα ευρωπαϊκα κεντρα προληψης κλπ κλπ κλπ ποτε δεν τα εμπιστευθηκα γιατι κατα καιρους ακουω και διαβαζω για τις μαλακιες που κανουν. Μην πω για τον FDA. Oλοι αυτοι παντως δεν νομιζω οτι μας αγαπανε τοσο πολυ. .
     
  8. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Ο νεος ιος της γριπης

    Ο μαζικος εμβολιασμος εχει δυο προταγματα,που οριζονται απο τον νομο της αγορας,της προσφορας και ζητησης.
    Πρωτον,να πειστει ο "πελατης" οτι απειλειται σοβαρα η υγεια του.Η ανακηρυξη πανδημιας απο τον Π.Ο.Υ(Παγλοσμιος Οργανισμος Υγειας) τον Ιουνιο το πετυχε,με την αγαστη "συνεργασια" των ΜΜΕ που μας βομβαρδισαν καθημεριναμε μηνυματα ζοφερα,εικονες φρικης και απειλες για την ζωη μας.
    Οι φαρμακευτικες εταιριες φυσικα ησαν παρουσες,προθυμες να καλυψουν το δευτερο προταγμα,την προσφορα...πατωντας πανω σε διαταξεις "περι ετοιμοτητας πανδημιας γριπης" που ο προνοητικος ΠΟΥ ειχε θεσπισει απο το 2007 ηδη.Συμφωνα με αυτες,προς χαριν της ανθρωποτητος βεβαιως βεβαιως,οι φαρμακευτικες εταιριες θα μπορουσαν να υποβαλλουν προς εγκριση τα εμβολια τους με συνοπτικες διαδικασιες,χωρις ιδιαιτερες εγγυησεις ασφαλειας.Η χαμηλη θνησιμοτης του Η1Ν1 ομως ηταν ενα προβληματακι,δεν πληρουνταν οι προύποθεσεις κηρυξης πανδημιας...
    Ο ΠΟΥ ομως, ως νεος Μωαμεθ ,ειχε τη λυση: τον Μαη του 2009 αλλαξε τον ορισμο της πανδημιας!
    Αντι ενας "ιος που σκοτωνει τεραστιο αριθμο ανθρωπων" σε "ενας ιος στον οποιο ο ανθρωπινος πληθυσμος δεν εχει ανοσια" ,νατη λοιπον η πανδημια,στρωμενο χαλι στη GLAXO και τις υπολοιπες αδελφουλες για την μαζικη παραγωγη.

    Προθυμοι συνδρομητες της εκστρατειας,οι διαφοροι οργανωμενοι και μεμονωμενοι υγειονομικοι "υπευθυνοι".Κυρια επιχειρηματα τους ,το μεγεθος της απειλης, ο κινδυνος μεταλλαξης και το νεαρο της ηλικιας των θυματων.

    Ας ξεκινησουμε με το μεγεθος του κινδυνου.Η θνητοτητα της απλης,κοινης γριπης ειναι 0,1% των νοσουντων,ενας στους χιλιους.Οι αρχικες εκτιμησεις για τον Η1Ν1 ηταν παρομοιες για την θνησιμοτητα και προεβλεπαν μεγαλυτερη μεταδοτικοτητα.Αρα,γρηγορα ολοι να εμβολιασθουμε.
    Η πραγματικοτητα ομως,συμφωνα με την μεχρι τωρα εμπειρια ειναι διαφορετικη,η θνητοτητα κυμαινεται απο 0,0004 εως 0,06% .Κολλαει περισσοτερους,ναι,σκοτωνει ομως λιγοτερους.Στην Αυστραλια πχ,που τωρα καλοκαιριαζει,αντι για 3000 νεκρους,(συμφωνα με τις προβλεψεις) τελικα πεθαναν 162.
    Ναι αλλα σου λεει ,με μαζικο εμβολιασμο μπορει και να τους γλυτωναμε και αυτους..Ο μαζικος εμβολιασμος ομως των ηλικιωμενων εναντι της κοινης γριππης,επι δεκαετιες τωρα,ουδολως εχει αποδειχθει ο,τι μειωνει την θνητοτητα απο τη γριπη.
    Επομενως δεν ειναι δυνατον να προστατευτουμε απο κατι που δεν κινδυνευουμε,χρησιμοποιωντας κατι που δεν ειναι σιγουρο ο,τι σωζει και επιπλεον δεν εχει αποδειχθει οτι ειναι και ασφαλες...

    Χτυπαει η γουρουνισια γριπη περισσοτερο τους νεους;Μαλλον.Αυτο πρεπει να οφειλεται στην ανοσια που απεκτησαν οσοι ειχαν ερθει σε επαφη με μια επισης ηπια μορφη Η1Ν1 το1968.Αυτο ομως δεν σημαινει οτι ο κινδυνος ειναι μεγαλυτερος απ'οτι στην κοινη γριπη,οπως ειδαμε πιο πανω,ισα ισα.Ουτε εμβολιαζεται ολος ο πληθυσμος καθε χρονο εναντι της κοινης γριπης.

    Οσον αφορα τον κινδυνο μεταλλαξης,δεν μπορει βεβαιως να αποκλεισθει,ωστοσω υπαρχουν μελετες που εδειξαν οτι ο Η1Ν1 δεν ανταλλασει γενετικο υλικο με τα στελεχη της εποχικης γριπης,γεγονος που μειωνει τις πιθανοτητες μιας καινουργιας,πιο επικινδυνης εκδοσης του .

    Τελικα ,ολα παιχτηκαν ,ως συνηθως σε επιπεδο εντυπωσεων,με τα ΜΜΕ να φουσκωνουν ,οπως παντα το θεμα για προφανεις λογους.
    Επειδη ομως δεν εχουμε να κανουμε με κινδυνο αντιστοιχο με αυτο μιας επιδημιας πανουκλας η χολερας,ο κοσμος μας δε πολυ απεχει απο το ειναι μια κοινωνια αγγελων ,τελικα αυτο που μενει ειναι μια δυσπιστια...
    Προσωπικα,δεν εχω σκοπο να εμβολιαστω.
     
  9. Jomaru

    Jomaru Guest

    θα καταθεσω την δικη μου προσωπικη αποψη-εμπειρια..

    την περιοδο 11/2007 - 11/2008 υπηρετησα την στρατιωτικη μου θητεια στον ελληνικο στρατο στο σωμα του πεζικου. εκει ειχα την ατυχια να παθω πνευμονια και να νοσηλευτω για 10 μερες στο 401. η μη επαρκη νοσηλεια μου , ειχε ως αποτελεσμα να εξελιχθει η πνευμονια σε βρογχικο ασθμα, προφανως θα ειχα την προδιαθεση γιατι αργοτερα εμαθα οτι ειναι κληρονομικο.

    λογω αυτης της παθησεως και με τις επαρκεις συμβουλες της πνευμονολογου που με παρακολουθει εκτοτε (δεν ανηκει στο στρατιωτικο σωμα η ιατρος) εκανα τα παρακατω:
    1. εμβολιο για τον πνευμονιοκοκο διαρκειας 5 ετων
    2. εμβολιο κατα τις γριπης (το κλασσικο) αλλα ενισχυμενη δοση και θα επαναληφθει σε 6 μηνες, τον Φεβρουαριο περιπου.

    ρωτησα την ιατρο για το εμβολιο του Η1Ν1 ηταν κατηγορηματικα αντιθετη για τον λογο οτι δεν ειναι επαρκως κλινικα δοκιμασμενο.

    Μαλιστα, μου συμπληρωσε οτι το εμβολιο αυτο στην ουσια κανει την ιδια δουλεια με το εμβολιο του πνευμονιοκοκου.. γιατι την γριπη Η1Ν1 και να την παθεις με μια αντιβιωση την προσπερνας το θεμα ειναι να μην εξελιχθει σε πνευμονικη ανοσοεπαρκεια, κι εκει ερχεται το εμβολιο του πνευμονιοκοκου που με προφυλασσει.

    Αρα, συμμεριζομαι την αποψη της ιατρους μου και δεν το συνιστω ή προτεινω.


    Υ.Γ. κατι αναλογο προσφατα εγινε και με το εμβολιο κατα του καρκινου του τραχηλου της μητρας (αποσιωπηθηκε ομως).
     
  10. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Re: Ο νεος ιος της γριπης

    ...ουτε αντιβιωση χρειαζεται,αρκουν αντιπυρετικα,κανα ζεστο και καμμια καραμελλιτσα για το λαιμο.
     
  11. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Ο νεος ιος της γριπης

    Ούτε εγώ σκοπεύω να εμβολιαστώ ούτε κανένας οικείος μου...
     
  12. Lost Hours

    Lost Hours Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Ο νεος ιος της γριπης

    ζεστανετε ρακι και κατεβάστε την

    θα ψοφίσουν οι ιοί με πλέυρικες απώλειες μόνο μερικά εγκεφαλικά σας κύτταρα

    ---------- Post added at 18:33 ---------- Previous post was at 18:30 ----------

    δείτε και αυτό το videaki που ανέβασα πριν λίγο καιρό και τα συμπεράσματα δικά σας

    https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/t7029-48/#post289049