Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο σαδισμός ως αποτέλεσμα εμπειριών

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 13 Μαρτίου 2009.

  1. Maley

    Maley Contributor

    βασανιζω μονο τα ατομα που αγαπαω και με αγαπανε..η εννοια μου ειναι αδιαφορη για τους αλλους..
     
  2. cider

    cider Kitchen master

    Re: Απάντηση: Ο σαδισμός ως αποτέλεσμα εμπειριών

    Αγαπητή μου elfcat, κάτι δεν κατάλαβες καλά... Είπα εγώ πουθενά ότι ο ερωτικός σαδιστής δεν είναι σαδιστής; Αναφέρθηκα πουθενά στην έννοια του σαδισμού; Εγώ για βασανισμό μιλούσα.

    Ξεχώρισα, νομίζω, τον ερωτικό σαδιστή από τον εν γένει σαδιστή, δήλωσα ότι δεν θεωρώ να υπάρχει τίποτα κακό στον ερωτικό (συναινετικό) σαδισμό, δήλωσα ότι καθαρά σε ό,τι αφορά εμένα, ενώ μπορώ να λειτουργήσω ερωτικά σαν σαδιστής δεν μπορώ να φερθώ σαδιστικά σε καμία άλλη πτυχή της ζωής μου.

    Επαναλαμβάνω, δεν μπορώ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να εξομοιώσω τον ερωτικό σαδιστή με τον βασανιστή (πόσω μάλλον τον κατ' επάγγελμα βασανιστή).

    Νομίζω ότι δεν έχω τίποτα άλλο να προσθέσω. Από δω και στο εξής θα λέω τα ίδια και τα ίδια. Παρακολουθώ τις απόψεις όλων με προσοχή, βέβαια, αλλά νομίζω ότι η θέση μου είναι σαφής.

    Ψιλοοφτόπικ παρατήρηση: Πάντως πρέπει να δηλώσω μιαν ακόμα φορά την τεράστια απορία μου (η οποία ώρες ώρες αγγίζει τα όρια της ενόχλησης) με την εμμονή στην προσπάθεια να ταυτίζεται ο ερωτικός σαδισμός με πράξεις βασανισμού [μη ερωτικές (έλεος, πρέπει να το λέμε συνέχεια, δηλαδή)] -- και κατά προέκταση με την άποψη που θέλει τους κυρίαρχους να φέρονται κυριαρχικά και πέραν του ερωτικού τους βίου.
     
  3. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Ο σαδισμός ως αποτέλεσμα εμπειριών

    @cider.

    Κατανόησα πλήρως αυτό που έγραψες και τι εννοείς, ούτε διαφωνώ ή συμφωνώ. Ούτε κρίνω τη θέση σου. Απλά η θέση σου μου γέννησε ερωτήματα, μάλλον με βοηθά να εκφράσω ήδη υπαρκτά ερωτήματά και σκέψεις. τίποτε παραπάνω, τίποτε λιγότερο. Ειδικά αναφορικά με τη συναίνεση και τη διαβάθμιση ή όπως λες εσύ τη διαφορά ερωτικού σαδιστή και εν γένει βασανιστή... . Θεωρώ τη συζήτηση διερευνητική.
     
  4. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Είσαι σαδιστής! Είσαι ο καθένας από εμάς, απλά είσαι σαδιστής.

    Εντάξει εκείνον μπορεί να τον ανεχθούμε. Λέει απλά την αλήθεια. Ακόμα και τον ψεύτη, όπως και τον φονιά, όπως και το Δεσμοφύλακα του.

    Είσαι σαδιστής, σαν αυτόν που ευνουχίσαμε μέσα μας όταν νιώσαμε τύψεις. Τύψεις για μία ανηθικότητα που δεν προσφέρει στα καλούπια μίας κοινωνίας που αποζητά την ασφάλεια.

    Σαδιστής σημαίνει πόνος και ο πόνος υπάρχει για να μας προειδοποιεί όχι για να μας αρέσει. Και εσύ είσαι κακός. Μπορεί να μας προκαλέσεις πόνο. Και η απορία μου παραμένει…

    Αν εγώ ικανοποιούμαι με το να προσφέρω πόνο στους άλλους και υποφέρω όταν αρνούμαι το δικαίωμα της ικανοποίησης στον εαυτό μου, γιατί να είναι καλό; Γιατί να είναι καλός αυτός που μου το επιβάλλει; Αφού με κάνει και πονάω…