Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο τσίπης

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος devine_sub, στις 13 Σεπτεμβρίου 2010.

1. Re: Απάντηση: Re: Ο τσίπης

Εμένα παντως με καταλαβες ε;  

2. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ο τσίπης

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  3. Syrah

Syrah Contributor

Τα θαυμάσια γεύματα σε πολυτελή εστιατόρια, οι μεγάλες, αγχολυτικές, αποστάσεις με το αυτοκίνητο σε ωραία τοπία, οι συλλογές από γόβες και οι διήμερες διακοπές σε δημοφιλείς προορισμούς του εξωτερικού, δεν απαιτούν (εύπορο και γενναιόδωρο) σύντροφο. Αρκεί, για να πραγματοποιηθούν, η ανάληψη της μεγάλης απόφασης μιας γυναίκας, πως προτίθεται να ζήσει τη ζωή που θέλει, και να τη διεκδικήσει μόνη της, και να την κερδίσει, ή ορθότερα να πλήρωσει γι αυτή.

Έχω πραγματοποιήσει όλα τα παραπάνω, με μέτρο, τα τελευταία έτη, με δικά μου χρήματα (τα προηγούμενα έτη, με την ευγενική χορηγία του πατέρα μου).

Δεν έτυχε ποτέ να συναναστραφώ κάποιον άνδρα με ιδιοσυγκρασία παρεμφερή αυτής που περιγράφεται, εν είδει αστεϊσμού έστω, στο αρχικό post. Ίσως η φυσιογνωμία μου δεν είναι ενθαρρυντική προς κάποιον που σκέπτεται να προτείνει σεξ μέσα στο αυτοκίνητο. Και ίσως να μην προέκυψε να αντιλήφθώ την πρόθεση κάποιου για αποφυγή του λογαριασμού ενός εστιατορίου, επειδή πάντα προτίθεμαι να τον τακτοποιήσω εγώ.

Εν γένει, δεν θα περιέγραφα ως αναξιοπρεπή τον άνδρα του παραδείγματος στο αρχικό post - υπέρ του δέοντος φειδωλό, φιλάργυρο, ή ακόμη και μίζερο, ίσως. Αναξιοπρεπή και ευτελή, θα χαρακτηρίσω κάποιον που προσπαθεί να ζει παρασιτικά, επιβαρύνοντάς με οικονομικά, όχι κάποιον που δεν προτίθεται (επειδή δεν μπορεί ή επειδή δεν θέλει) να μου πληρώνει τα γεύματα, να με πηγαίνει ταξίδια ή να μου αγοράζει δώρα. Δεν αισθάνομαι ότι μου χρωστάει κανείς κάτι επειδή γεννήθηκα με αιδοίο.

Αυτή η προσκόλληση στην ιδέα του ημι-παραδοσιακού (παραδοσιακού επειδή οφείλει να πληρώνει για τη γυναίκα και "ημί" επειδή οφείλει να τις αναγνωρίζει ίσα δικαιώματα) άνδρα, καλό θα ήταν να φθίνει, αφού οι άνδρες αρνούνται να υιοθετήσουν αυτή την αφαιρετική προσέγγιση της ισότητας των φύλων.

4. danos

danos Regular Member

Απάντηση: Re: Ο τσίπης

Κακώς  
    Ας είχα εγώ ένα  όπως έχω ξαναπεί και ας ήταν και στο κούτελο  

5. kati

kati Regular Member

Απάντηση: Ο τσίπης

Δεν έχω συναντήσει στο δρόμο μου άντρες οι οποίοι να έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν και παρ' όλ' αυτά να αποφεύγουν. Έχω γνωρίσει πολλούς οι οποίοι δεν είχαν τη δυνατότητα και ως εκ τούτου, εκείνους πάντοτε τους δικαιολογούσα.

Μια ερώτηση που θα ήθελα να απευθύνω σε υποτακτικές κυρίως (δεν έχω καταλήξει σε συμπέρασμα):

Πιστεύετε οτι το ξενοδοχείο πρέπει να πληρώνεται πάντα από τον Κ; Ανεξαρτήτως συχνότητας επίσκεψης; Και ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης; Εντάσσεται στους σφιχτοχέρηδες αυτός που δεν το κάνει;

6. danos

danos Regular Member

Αυτό και που το γράφεις είναι ντροπή
    Δεν εντάσσετε στους σφιχτοχέρηδες αλλά στους ξιπασμένους

7. kati

kati Regular Member

Δε ντρέπομαι  , μια ερώτηση έκανα και ίσως διαπιστώσεις με έκπληξη οτι υπάρχουν άνθρωποι που το εφαρμόζουν. Δε το κρίνω, ρωτάω γνώμες.

Όμως μιλώντας για 24/7 σχέσεις όπου ο Κ παίρνει υπό την οικονομική επιμέλειά του την υ, γιατί το συγκεκριμένο σου φαίνεται τόσο υπερβολικό;

8. danos

danos Regular Member

Και εγώ ξέρω ανθρώπους που το εφαρμόζουν αλλά το ότι τους ξέρω δεν σημαίνει ότι δεν είναι ξευτίλες
    Σε μια σχέση 24/7 αν και δεν είναι το αντικείμενο μου πιστεύω ότι ο κ οφείλει να έχει την σκλάβα υπό την οικονομική του επιμέλεια όπως το γράφεις
    Είναι τελείως διαφορετικό
    Προσωπικά δεν δέχομαι γυναίκα που συνοδεύω να πληρώσει ούτε τον καφέ της όχι να με πληρώσει το ξενοδοχείο για να γαμήσω μη χέσω:conf:

9. kati

kati Regular Member

Από το "ξιπασμένοι" μάλλον κατάλαβα οτι ενοούσες το αντίθετο, οτι δηλαδή φυσικά και θα έπρεπε να πληρώνουν και οι δυο το ξενοδοχείο.

Και πάλι όμως, μην είσαι σίγουρος οτι ένας Κ πάντα πληρώνει, έχω βγει με κάποιον ο οποίος μετά τη δέυτερη φορά (και με δική μου πρόταση) δέχτηκε χωρίς ιδιαίτερη αντίσταση να πληρώνουμε μαζί.

Θα με ενδιέφερε να ακούσω γνώμες πάνω σε αυτό, εάν ο συγκεκριμένος είναι δηλαδή τσίπης. Μάλλον είμαι πολύ καλή γιατί δε τον χαρακτήρησα ποτέ έτσι  

10. Ωκεανός

Ωκεανός Flüggåэnk∂€čhiœßøl∫ên

Χμμμ, κάπου φαίνεται να υπάρχει αλληλοεπικάλυψη ανάμεσα σε τούτο το νήμα και στο νήμα που ξεκίνησα εγώ. Συγγνώμη deviantsub, ίσως να έπρεπε να είχα καθυστερήσει την ανάρτησή του μερικές μέρες.

Αν και η ερώτηση της kati μάλλον απευθύνεται περισσότερο στις «υ», θα απαντήσω από την προσωπική μου πείρα: υπάρχουν μερικά πράγματα που είναι πιο «καυλωτικό» να τα πληρώνει ο «Κ». Ξενοδοχεία, εστιατόρια, μπαρ, κλπ. Αν υπάρχει ανάγκη να τηρείται κάποιο ισοζύγιο, τότε μπορεί η «υ» να αναλάβει κάποια άλλα έξοδα, όπως τους λογαριασμούς του στεγνοκαθαριστήριου, του σούπερ μάρκετ, κλπ. Το να πληρώνει πάντα ο «Κ» τα έξοδα της διασκέδασης το αντιλαμβάνονται κάποια «υ» σαν role play «πόρνη με πελάτη». Παρότι δεν είμαι ούτε του role-play, ούτε του αγοραίου έρωτα, έχω αρκετή φαντασία για να μπορέσω να το κατανοήσω αυτό από τη σκοπιά του «υ». Και αν αυτό την καυλώνει, και την κάνει αργότερα, στο σπίτι, να κουνάει το κεφαλάκι της πάνω-κάτω ακόμα πιό πρόθυμα απ'ότι συνήθως, (για να ξεπληρώσει δήθεν «το χρέος»,) χωρίς να χρειάζεται να της δίνω ρυθμό με τον βούρδουλα, τότε γιατί όχι; Και φαντάζομαι πως είναι κάτι που δεν απαιτεί καν την ύπαρξη D/s σχέσης, πρέπει να δουλεύει και μέσα σε απλά kinky πλαίσια.

11. devine_sub

devine_sub Contributor

Αυτή τη φορά θα αρκεστώ στον προλαλήσαντα.  
    Μονορούφι τα είπες, βρε κοπελιά!  

Αντιθέτως, άλλοι κυκλοφορούν με φωτεινή πινακίδα «θύμα» στο κούτελο. Δυστυχώς.

Εικόνα για πολύ trekkie fans.  
    {έχω και τέτοια βίτσια ... το ομολογώ!}

Κατά την ταπεινή μου γνώμη, αυτό {θα έπρεπε να} εξαρτάται από την εκάστοτε “παρέα”.

Αυτό, μήπως έχει περισσότερο σχέση με το αν εργάζονται {ή όχι} αμφότεροι;

Παλιομοδίτικο λίγο, αλλά μάλλον εκφράζει ακόμα τη μεγάλη πλειοψηφία.

imho, όχι, δεν είναι ... αλλά επαναλαμβάνω: εξαρτάται πάντα από την εκάστοτε παρέα.

Παρακαλώ, δεν χρειάζονται εξηγήσεις. Εξάλλου, αρκετά threads παρουσιάζουν το φαινόμενο της αλληλοεπικάλυψης. Όμορφα περιπεπλεγμένα, για τους οπαδούς του χάους.

Είναι σίγουρα μια διαφορετική οπτική ... την οποία δεν διευκρινίζετε αν περιορίζετε σε συγκεκριμένα φύλα ... ή ακόμα και προσανατολισμούς {heterosexual, homosexual} θα προσθέσω, εγώ!

Επίσης, όπως αντιλαμβάνομαι το “σενάριο”, είναι κάτι που έχει συζητηθεί από πριν. Αν όχι διεξοδικά, έχει τουλάχιστον θιχτεί, καθορίζοντας το πλαίσιο μιας σχέσης. Συνεπώς, δεν εμπίπτει στο είδος “τσίπιους”.

Υ.Γ.1 Συχνά το ξεχνάμε, όμως δεν ανήκουν όλες οι περιπτώσεις Κ/υ σε άτομα διαφορετικού φύλου!

Y.Γ.2 Άργησα λίγο να απαντήσω, αλλά ήθελα να τα δω ένα προς ένα.

12. thanasis

thanasis Contributor

Τα έξοδα του D/s εκπίπτουν από την εφορία; Οι υ κόβουν τιμολόγιο; Στο πρώτο ραντεβού δέον να κρατώ και το εκκαθαριστικό μαζί μου; Επιταγές 3μηνες δέχεστε; Ευκολίες πληρωμής κάνετε;

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.