Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οur Β.Α.R

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Incomplete_, στις 18 Οκτωβρίου 2006.

  1. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Οur Β.Α.R

    Λαντζα εγω, δεν λυποσαστε τα αμηρα τα πιατα..........     
     
  2. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Οur Β.Α.R

    Θυμήθηκα παλιές καλές στιγμές.. 
     
  3. blindfold

    blindfold Contributor

    ακόμα και τη λάτζα πιασμένη ;;;

    ποπο τίποτα για εμένα ; να γίνω παρκαδόρος μιίας και δεν έχω δίπλωμα  
     
  4. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    blindfold εσένα θα σε κάνουμε χαλάκι στην είσοδο, έτσι θα έχεις την τιμή να σκουπίζουν όλες οι Κυρίες τις μπότες τους ή τις γόβες τους επάνω σου  
    Όλοι οι σκλάβοι θα σε μισούν γι αυτό  
     
  5. 1. η μοναδική @dina για μέσα στο μπαρ μαζί με Την υπεροχη @didina να ετοιμάζουν Σπέσιαλ κοκτέιλ και ποτά αφήνοντας τους πάντες έκπληκτους με το πως πετάνε τα σφηνάκια και τα γεμίζουν στον αέρα..!
    2. Hot σερβιτόρος, ο υπέρ σεξουαλικός @thief φορώντας αυτιά και ουρά από κουνελάκι Θα περιφέρεται στο μπαρ έτοιμος να εξυπηρετήσει τον κάθε διψασμένο..!
    3. Γκαρνταρόμπα η αυστηρή @gaby που θα κοιτάει με μισό μάτι τις σουμπες που θα τρέχουν να παραδώσουν τα παλτά τους αφήνοντας τους κ ένα βήμα πιο πίσω.. και με ψυχρη αλλά πάντα ήρεμη φωνή θα τους λέει "είσαι απαράδεκτη.τον Κ σου τον ρώτησες πριν τρέξεις?! . "
    4. Dj και υπεύθυνος φωτισμού ο low profile @Revenant ,ταμπουρωμενος πίσω από τις κονσόλες του θα παίζει τσαχπινογαργαλιαρικα με τα φωτορυθμικα και θα μας ξεσηκώνει με τις παλιές καλές επιτυχίες του Μπιγαλη και της Καιτουλας της
    Γαρμπη ..!
    5.πορτιερης ποιος άλλος από τον πάντα σοβαρό και μετρημένο @Konstantinos που θα ζητάει ταυτότητα, αφμ, φορολογική ενημερωτητα, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης υπεύθυνη δήλωση πολιτικών φρονημάτων, δακτυλικά αποτυπώματα καθώς και βιβλιάριο υγείας στην είσοδο προκειμένου να διασφαλίσει τον καλύτερο δυνατό κόσμο για το μαγαζί..
    6. Δημόσιες σχέσεις ποιος άλλος.. .από τον ακαταμάχητης γοητείας @MasterJp ο οποίος θα αντιμετωπίζει κάθε πελάτη σαν μια μοναδική προσωπικότητα κάνοντας τον να νιώσει σαν το μπουντρουμι του.. πάντα διαθέσιμος να επιλύσει κάθε πρόβλημα plus θα φέρνει και επιπλέον πατατακια σε όσους έχουν δείξει καλή διαγωγή στο φόρουμ..!
    7.χορευτής ο ανυπέρβλητος @halkidikiotis ο οποίος φορώντας μόνο το λεοπάρ βρακι του θα τριβεται στον στυλο καθώς θα φαντασιώνεται γιαγιαδες με μπαστουνακια...
    8.μόνιμος καθημερινός πελάτης ο @conner θα κάθεται μέχρι ξημερώματα να πίνει σαν την μπεκροκανατα ζαλίζοντας τις μπαργουμαν με τον πόνο του..
    9. Τα άτομα που κάθονται στην σκοτεινή γωνία παρατηρώντας τα πάντα είναι ο παρεξηγημένος από πολλούς @thanasis μαζί με την γλυκιά @sorriso solare καταγράφοντας αντικειμενικά πάντα την κατάσταση του μαγαζιού τις επιδόσεις των εργαζομένων και παίρνοντας παρουσίες των μελών.. στις τρεις συνεχόμενες παρουσίες στο μαγαζί θα βραβεύουν το συγκεκριμένο μέλος κάνοντας το για μια μέρα διαχειριστη..
     
  6. @sokolata χαχαχα αλλά γιατί στα σκοτάδια;
     
  7. Για να περνάς απαρατήρητη και να κανεις απερίσπαστη την μελέτη σου. (Επίσης εκεί στα σκοτάδια αποφεύγεις όλους τους ενοχλητικούς πεφτουλες)
     
    Last edited: 15 Αυγούστου 2016
  8. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    kala re @sokolata σερβιτορο ???? ειμαι εγω για περπατημα τσ τσ τσ

    ΥΓ. μια φορα πηγα να δουλεψω σερβιτορος στην ζωη μου τελικος μουντιαλ [ βραζιλια-ιταλια] εχασε το πεναλντι ο Μπατζιο ... δεν λεει παρετουμαι
     
  9. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    ΥΓ. ολη η εξουσια εντος ειναι σωστηηηη   
     
  10. Κανείς δεν τους παίζει μωρέ αυτούς με τα πολυχρωμα ονόματα συνήθως και Ειπα να τους παίξω εγώ το καλό σοκολατακι!
     
  11. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    αντε βρε και σε ανωτερα  
     
  12. Ανώτερα δεν ξέρω αλλά άμα δεις να εξαφανιζεται το προφίλ μου από δω μέσα να ξέρεις κάποιος από αυτούς μάλλον δεν γέλασε και πολύ με αυτό που έγραψα....!!