Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πέη

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και υγεία' που ξεκίνησε από το μέλος SAP, στις 5 Μαρτίου 2015.

?

Πόσα εκατοστά είναι το πέος σου;

1. 9-

4,8%
  2. 10

0,7%
  3. 11

0,7%
  4. 12

4,1%
  5. 13

6,2%
  6. 14

7,5%
  7. 15

5,5%
  8. 16

16,4%
  9. 17

25,3%
  10. 18+

28,8%
  1. τα βυζγια τι εναι...????????         

2. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

θα στο δείξω με εικόνες γιατί νομίζω έχεις μείνει στην Καθαρά Δευτέρα κι ακόμα πετάς χαρταετό, υπάρχει το πρώτο μμμμμ από όλουςς... υπάρχει το δεύτερο μμμμ από πολλούς μέσα κι εγώ και υπάρχει και το τρίτο που είναι στον εμετούλη!!      

3. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Το ξανθο κοβω τον κωλο μου ειναι ψευτικο
    Καθοτι το στηθος εσωτερικά αποτελείται από τον μαστικό ή μαζικό αδένα και το περιμαστικό λίπος δεν γινετε να εχω λιπος 19 % του σωματικου μου βαρους και να εχω τετοιες βυζαρες.......
    Στο λεει μια που ασχολειται συστηματικα με γυμναστηριο, διατροφη και λιπομετρησεις....

4. @guruni
    καλυτερα να φας μπουνια απο τον ζαμπιδη παρα βυζοσκαμπιλο απο δαυτην       

5. γραψε μου μια καλη διαιτα που να τρωω και να μην παχαινω .....   

6. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΙΤΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ    

7. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

γιατι παρακαλω;; αμα το πας ετσι και μεις θελουμε πληρεις αναλογιες .... :Ρ

8. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

μα κορίτσια το μέγεθος του πέους δεν επηρρεάζεται από το σωματικό βάρος, ενώ τα βυζγιά ναι!! Προσοχή καρφώνεστε!!

@Ice and fire όσα δεν φτάνει η αλεπού.. τα κάνει (κρε)μαστάρια

9. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

καλά μου έκατσε εμένα τώρα η kate upton με τις βυζάρες της και της είπα: '' no no kate, fake breasts'' Άσε μας κουκλίτσα μου!!

10. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Κακως που σου απανταω αλλα ειμαι 1,77, 64 κιλα,φοραω DD σουτιεν φυσικο οχι πλαστικο και εχω six-pack (ναι-ναι)
    Και να μην ημουν ετσι δεν νομιζω οτι οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.
    Το πως θελει να ειναι ο καθενας δεν νομιζω οτι πρεπει να το κρινουμε
    Προτιμω να σχολιασω εδω μεσα πολλους που σε διαφορα νηματα εχουν σαν σκοπο να δημιουργησουν ιντριγκες εικονικες και μετα ερχονται πριβε και μου λενε αλλα.....
    Μεχρι και το πως προσφερονται να με πηδηξουν      

11. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

σου βάζουν ακριβώς τις λεπτομέρειες???

Καλά πηδήματα σου εύχομαι, με αυτή την περιγραφή θα πήξεις στις φαντασιώσεις!!

Α, πάντως τόση ώρα πειράζεις εμάς τους μικροτσούτσουνους και τώρα που έπεσε η μπίλια στη περιοχή σου επίθεση χμμμμ  

p.s. το λαρισσαία ξέχασες!!

12. SAP

SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

να επισημάνω απλώς ότι τσόντες με μικρά βυζιά υπάρχουν, με μικρά πέη όχι.