Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παζάρι Βιβλίου στην πλατεία Κλαυθμώνος

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 22 Ιανουαρίου 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. James_Bondage

James_Bondage Regular Member

καλα, πειτε οτι θελετε. Προσωπικά για τα κόστη μιλαω εκ πειρας. και μαλιστα για μια εποχή οπου ο συγγραφέας εβγαζε και κατι παραπανω απ οτι σημερα.

Τι σχεση εχει ολο αυτό με το να μην πληρώνουμε γαμησιατικα για ενα βιβλίο;

καλα, θα το σκεφτώ και θα τους απαντησω οταν θα καταλάβω τι εννοουν. Ποτέ δλδ. Δε συνηθιζω να απαντάω σε ερωτησεις που δεν εχουν καμια λογική συνέχεια.

σιγουρα μιλας για βιβλίο; περισσοτερο μου ακουγεται σα να μιλάς για κανα συλλεκτικο comic ή καμια εγκυκλοπαίδεια, ή για κανενα indexer τέχνης... Μπορει να ερχονται σε μορφή βιβλίου αλλα δεν αποτελούν την πλειονότητα των βιβλίων. Το βιβλίο δεν ειναι συλλεκτικό album του αγαπημενου σου συγκροτήματος, ειναι συμπυκνωμένος λογισμός. Τι σχεση εχουν τα φρουφρου και οι μεταξωτες κορδέλες;
    Αυτό καλή μου δεν ειναι ρομαντισμός, μου ακούγεται περισσότερο σαν εμενα να διαλέγω παπούτσια...

Last edited: 23 Ιανουαρίου 2011
  2. Konstantinos

Konstantinos Staff Member

γιατί να είναι δωρεάν δεν κατάλαβα ? δηλαδή αυτός ο όποιος έλιωσε για να το γράψει δεν δικαιούται να το πουλήσει ?

3. James_Bondage

ετερον εκατερον. Εδω μιλαμε για μια εποχή οπου το βιβλίο κινδυνευει να χαθεί απο την πλεονεξία των εκδοτικων οικων, και φωναζουν σωστε το βιβλίο. Αμ χωρις θυσίες δε γινεται αγώνας. 'Η μηπως πςεριμενουν να σωσουν την αγορα του βιβλίου στις πλάτες του κόσμου χωρις να αγωνιστουν να φυγουν απ τη μεση οι διαφοροι μεσαζοντες που δεκαπλασιαζουν το κόστος;
    Χωρις να κανουν τιποτε για να γινει πιο προσιτό (εκτος απο 2ο μερες το χρονο και μονο σε 1000τμ στην αθήνα), δε σωζεται το βιβλίο.

Ετσι λοιπόν, προτείνω να κανουν τον κόσμο να ξαναδιαβασει βιβλία δινοντας τα δωρεαν σε ηλεκτρονική μορφή. Αν θελουν να σωθεί το βιβλίο.
    Διαφορετικά με τις κερδοσκοπικές τριχες περι πνευματικων δικαιωματων (και ειναι τρίχες, γιατι αυτοι που διεκδικουν για το εργο τους πνευματικά δικαιώματα δεν πληρωνουν δικαιώματα σε εκεινους απο τους οποίους εμπνευστηκαν), άκλαφτο θα παει.

4. Uther

Uther Contributor

Απάντηση: Re: Παζάρι Βιβλίου στην πλατεία Κλαυθμώνος

Η adobe πάντως κυριάρχησε και κέρδισε το μονοπώλιο επειδή τα προγράμματά της έσπαγαν ευκολότερα από όλα τα άλλα, όταν έσπαγαν δεν σου έκαναν τον υπολογιστή φέτες όπως το corel, και επειδή δεν κυνήγησε ποτέ τους ιδιώτες σοβαρά. Η δωρεάν εξάπλωση που επέτρεψε η ίδια να συμβεί (εν αντιθέσει με την macromedia που ήταν πάρα πολύ προβληματικό να σπάσουν τα προγράμματα της και τελικά αγοράστηκε απο την adobe) , της απέφερε εν τέλη πολλά περισσότερα και σοβαρότερα κέρδη σε βάθος χρόνου.

5. subversion

subversion Regular Member

Απάντηση: Παζάρι Βιβλίου στην πλατεία Κλαυθμώνος

Από αυτό το παζάρι πριν μερικά χρόνια,είχα αγοράσει την "Αφροδίτη με τις γούνες" 

6. BitterSweat

BitterSweat Regular Member

Απάντηση: Re: Παζάρι Βιβλίου στην πλατεία Κλαυθμώνος

θα συμφωνήσω. το θέμα βέβαια δεν είναι ούτε καν το βιβλίο για το βιβλίο, αλλά η γνώση για τη γνώση. δεκτή και η ηλεκτρονική μορφή, αλλά ας μη ξεχνάμε και τις βιβλιοθήκες μας. υπάρχουν κάποιες ιδιαίτερα οργανωμένες. θυμάμαι στο λύκειο,είχαμε στο σχολείο μία από τις καλύτερες της Αττικής. αν όχι κάθε εβδομάδα, κάθε 15 μέρες διάβαζα και κάτι άλλο. χωρίς να χρειάζεται φυσικά να το αγοράσω. πλέον αγοράζω μόνον όσα μου άρεσαν τότε πάρα πολύ και θέλω να τα έχω ως αρχείο. όπως και όταν δανείζομαι και τώρα από φίλους, μετά αγοράζω μόνον όσα ξεχώρισα και αυτό κυριώς για να ενισχύσω την πενιχρή μου μνήμη, την οποία βοηθούν οι σημειώσεις και οι υπογραμμίσεις.. 

7. Wildness Perversion

Wildness Perversion New Member

Εγω υποστηριζω το βιβλιο γιατι οπως ανελυσε αψογα η zouzou_...Αλλο ειναι να το χεις στα χερια σου,να νιωθεις οτι ειναι η πυλη που θα σε μεταφερει στα γεγονοτα που αναγραφει,να δεχεσαι αμεσα τις αποψεις του συγγραφεα, παρα να το διαβασεις σε μια οθονη που σιγουρα απο την ενοχληση-κουραση που δεχεσαι απο την ακτινοβολια καποια μερη θα τα "πηδηξεις",η ακομη χειροτερα θα αφησεις το μισο βιβλιο..Χαιρομαι να δινω χρηματα για ενα βιβλιο,νιωθω οτι αποκτω νεες γνωσεις και οτι γινεται δικο μου και αυτο ειναι οτι καλυτερο για μενα...Δεν μπορω να το αναλυσω περαιτερω... 

Last edited: 23 Ιανουαρίου 2011
  8. James_Bondage

Re: Απάντηση: Παζάρι Βιβλίου στην πλατεία Κλαυθμώνος

Εκτος κι αν εχεις μεινει στις CRT οθόνες, οι TFT δεν παραγουν καμια βλαπτική ακτινοβολία. Αν τωρα σε κουραζει το φως, η γωνία, η καρέκλα κλπ, προφανώς εχεις κακή εργονομία.

1. Δοκιμασε να βαλεις ενα φως (λαμπα γαλακτώματος θερμου λευκού (6200k και κατω), χαμηλής φωτεινότητας γυρω στα 40-50watt σε πυρακτώσεως ή 7-9 σε λαμπα οικονομίας) να φωτίζει εναν τοιχο ο οποίος βρίσκεται πισω απ την οθόνη σου.
    2. Επίσης δοκιμασε να χαμηλώσεις και το κοντραστ και τη φωτεινότητα της οθονης σου και παρε ενα αυτοφωτιζόμενο πληκτρολόγιο (30 ευρω περιπου) αν δε βλεπεις σε κατασταση χαμηλου φωτισμού.
    3. Φτιαξε την καρεκλα του γραφείου σου ετσι ωστε να σε κρατα σε όρθια σταση με το λαιμό σε ισια σταση κοιταζοντας την οθονη, τους αγκώνες σε γωνία 90 μοιρών ή περισσότερο, τους καρπους παραλληλα με τον πήχυ, και τουλάχιστον 30 εκατοστά απο την οθόνη (απαιτεί τουλαχιστον 20 ιντσων οθόνη)
    4. Τα πόδια σου πρεπει να ειναι σε γωνία 90 μοιρών ή περισσότερο (γαμπα με μηρό), αναλογα με την υγεια του κυκλοφορικού σου.

Δες εδώ και εδώ για σωστή σταση.
    Αν και με ολα αυτα δεν καταφερει ενα βιβλίο να σε απορροφησει μητο βαλεις κατω, παρε κ ενα γλυκόπιοτο single malt ουισκακι 12 ετών (πχ αυτό ή αυτό), και ξαναδοκίμασε. Kαποια στιγμη θα τα καταφερεις.
    Αν οχι, τοτε ή εχει προβλημα η φαντασία σου ή εισαι τοσο αρνητικα προδιαθετημενος που αυθυποβάλλεσαι.

9. Wildness Perversion

Wildness Perversion New Member

Σε ευχαριστω για τις συμβουλες αλλα εμενα δεν ειναι αυτο το προβλημα μου,μια χαρα φαντασια εχω..Απλα πραγματα,αλλο το αυθεντικο βιβλιο,αλλο το ηλεκτρονικο βιβλιο.Αλλο το βινυλιο,αλλο το mp3 τραγουδι...αλλο πραγμα ενας πινακας τεχνης και αλλο ενας πινακας στο photoshop ,bla bla bla bla...

Thread Status:
Not open for further replies.