Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παθήτικη διαθέση

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος ant12, στις 11 Νοεμβρίου 2020.

1. HooF

HooF πεισματικά ακοινώνητος

Έχεις κάνει σεξ με μια όμορφη γυναίκα; φιλικά ρωτάω  

2. mariosxl

mariosxl Beautiful World Premium Member

Έκτος θέματος αλλά ναι. Από αυτές που είναι όμορφες μία ζωή, όχι επειδή εχουν απλά νιάτα και είναι αδύνατες. Είμαστε εκτός θέματος. Μη το αναπτύσσουμε.

3. p0ltergeist

p0ltergeist Regular Member

Πόσο μα πόσο λάθος κάνεις, βέβαια εσύ μπορεί να βαφτίζεις καλό σεξ το μέτριο ή και βαρετό σεξ μόνο και μόνο επειδή η παρτενέρ είναι όμορφη, δικαίωμα σου

4. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

5. mariosxl

Να κοπώ στο μάθημα τότε. Βγαίνουμε εκτός θέματος.

6. Αν ήσουν 15 χρόνων ίσως να είχε βάση αυτό. Αν πλέον στην ηλικία σου δεν έχεις συνειδητοποιήσει πως βλέπουμε κάποιον όμορφο χρησιμοποιώντας και άλλα κριτηρια πλην της εμφάνισης, θα σε συμβούλευα να το ψάξεις λίγο παραπάνω.
    Μάλλον ότι φοράς παροπιδες και το ότι κάνεις ανούσιο σεξ δε σε αφήνει να δεις την ουσία κι έτσι δε θα ικανοποιηθείς ούτε με 10.000 κουκλαρες.
    Ευτυχώς που δεν είμαι όμορφη(όπως το ορίζεις), γιατί αλλιώς θα με ήθελαν οοολοιι και θα ήταν βαρετό.

7. mariosxl

Γλίτωσες από μία όντως πολύ βαρετή ζωή. Oταν πάντως ρωτάμε αν κάποιος είναι όμορφος αναφερόμαστε αποκλειστικά στην εξωτερική εμφάνιση είτε είσαι 15 όπως εγώ (ευχαριστώ το θεωρώ φιλοφρόνηση) είτε είσαι 35 είτε πιο μεγάλος. Ας έχουμε επίγνωση πώς είναι ο κόσμος και όχι να τον φέρνουμε στα μέτρα μας.

8. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

9. Με συγχωρείς αλλά η πραγματικότητα δεν είναι μόνο αυτή που αντιλαμβάνεσαι εσύ. Αλλά ζήσε το όνειρο σου, αφού εσύ ζεις καλά μέσα σε αυτό.

Last edited by a moderator: 12 Νοεμβρίου 2020
  10. tithon

tithon Contributor

πού το ξέρεις;

11. MindFeeder

MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

Εγώ πάντως διαφωνώ σε αυτό ..
    Εννοείται ότι η ομορφιά είναι υποκειμενική.

Και το συμβατικό σεξ με μια γυναίκα που κατά τα στερεότυπα είναι όμορφη, προφανώς και δεν συνεπάγεται ότι το σεξ θα είναι σούπερ ουάου. Προσωπικά μου έχει τύχει.

Όπως μου έχει τύχει και το σεξ με μια όχι τόσο όμορφη (πάντα κατά τα στερεότυπα) να είναι σούπερ-ντούπερ-ουάου.

Τέλος, μου έχει τύχει να έχω πιει και πολύ αλκοχόλ που είπε και κάποιος, και να πάω να κάνω συμβατικό σεξ, (δεν θυμάμαι αν ήταν όμορφη πολύ ή λιγότερο .. κατά τα στερεότυπα), και η όλη φάση να γίνει το υπέρτατο χάλι.

Αλίμονο αν όλοι καυλώνανε με τον ίδιο τρόπο.

12. kinvara

kinvara Δική Του Contributor

Αυτό πάλι που διαφωνείς ( η και να συμφωνούσες ακόμη) με πρόταση που δε βγάζει κανένα απολύτως νόημα με ξεπερνάει  

Last edited: 12 Νοεμβρίου 2020