Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παλαιάς & Νέας Κοπής

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Lady in Corslet, στις 23 Μαϊου 2016.

  1. Οτιδήποτε εκτείνεται πέραν της εν τω φόρουμ επικοινωνίας
     
  2. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Όχι, δεν είναι θέμα ανάγνωσής μου. Είναι αυτό που έγραψες, τα πρόσημα που ισχυρίζεσαι ότι δεν έβαλες, ο αφοριστικός τόνος σου που τσουβαλιάζει.

    Αλλά συ είπας, "χωρίς πάντοτε να φτάνει στο επίπεδο θάρρους γνώμης".
     
  3. Guruni

    Guruni aohuhzp lpzhp

    τα άβαταρ και οι φωτό που ανεβαίνουν κατά καιρούς δεν ᾽᾽εκτείνονται᾽᾽
     
  4. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Είναι η "ασθένεια" που μετά από ένα σημείο μολύνει κάθε διαδικτυακό μέρος. Όποιος/α έχει εγγραφεί σε μια οποιαδήποτε σελίδα "κοινωνικής δικτύωσης" κι έχει παραμείνει για ένα κάποιο χρονικό διάστημα, ξέρει ότι η πορεία είναι παντελώς λογική και συνηθισμένη. Στην αρχή ενθουσιασμός και όρεξη για ουσιαστική αλληλεπίδραση/συνεισφορά ( με ότι αυτό συνεπάγεται ), στην συνέχεια αρκετή ως περισσότερη κούραση ( αιτίες? Η όλο και αυξανόμενη διεύρυνση του νούμερου των χρηστών, ο κορεσμός των θεματικών κτλ κτλ ). Κατακλείδα? Το "σούρσιμο" και η μικρότερη ή μεγαλύτερη αλλαγή του - υποθετικά - αρχικού σκοπού του εγχειρήματος και η μετάλλαξη του σε απλό ηλεκτρονικό καφενέ/πηγαδάκι στην Αθηνάς ( οι μεγαλύτεροι/ες την ηλικία ίσως και να θυμούνται τι ήταν τα πηγαδάκια μπροστά στα περίπτερα στην οδό Αθηνάς ). Η ποιότητα των χρηστών - όπως και πολλά άλλα πράγματα - παραμένει υπόθεση προσωπικών γούστων. Και τώρα υπάρχουν "βαριά" νήματα και παρεμβάσεις, και τότε υπήρχαν νήματα παντελώς "ανούσια/κωμικοτραγικά". Και τώρα υπάρχουν "σοβαροί/ες/διαβασμένοι/ες" και τότε υπήρχαν "ανάγωγοι/ες/άσχετοι/ες". Στα μέσα του Ιούνη κλείνω μια διετία εδώ πέρα ( άρα, με θεωρώ νέας κοπής ), έχω γράψει άπειρες παπαρολογίες, αλλά έχω διαβάσει και τα "αδιάβαστα" ( εννοώ σαν νούμερο ). Ποια θα ήταν η διαφορά του τότε με το τώρα, δεν το γνωρίζω και ειλικρινά δεν μ' ενδιαφέρει καν να συνεχίσω να το σκέπτομαι.
    Αφού απάντηση μάλλον δεν θα την έπαιρνα από κανέναν/καμία, αλλά και να την έπαιρνα, νόημα δεν θα είχε. Αφού δεν μ' ενδιαφέρουν οι αλλαγές καμίας διαδικτυακής ζωής.
    Γιατί ένα forum - και πάντα υποθετικά - δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον "έξω κόσμο". Τώρα, αν κάποιοι/ες ( λιγότεροι/ες ή περισσότεροι/ες δεν το γνωρίζω και ξανά δεν μ' ενδιαφέρει να το μάθω ), έχουν μετατοπίσει την προσοχή τους αποκλειστικά σε μια οθόνη ( γούστο και καπέλο τους ) και το forum το έχουν μπολιάσει με τις πιο απίθανες προσδοκίες - που ίσως πολλές φορές δεν ικανοποιούνται ή προδίδονται και οικτρά -, δεν φταίει καμία αρνητική μεταβολή στην όποια ποιότητα των παροικούντων. Στο κάτω κάτω της γραφής, ότι ισχύει "έξω", ισχύει κι εδώ, οι ίδιοι άνθρωπες δίνουν ψηφιακή σάρκα στους διάφορους λογαριασμούς, με τις ίδιες εμμονές, τα ίδια προτερήματα, τα ίδια ελαττώματα, τις ίδιες ανησυχίες, κτλ κτλ δηλαδή το ίδιο "μπαγάζι". Δεν είναι κακό κάποιος/α ν' αναζητά εδώ πέρα "συμπαίκτη/ρια" για κάποια γούστα του/της, το μέρος προσφέρεται και γι' αυτό. Αλλά - ξανά μανά υποθετικά - δεν προσφέρεται μόνο γι' αυτό και μάλλον "αυτό" θα ήταν δευτερεύον σε σχέση με άλλους σκοπούς του. Εκείνους που τώρα κάποιοι/ες από μας διαρρηγνύουμε τα ιμάτια μας, ότι η ποιότητα τους πια θα έφθινε. Κλείνοντας, μας ενδιαφέρει ειλικρινά η όποια διολίσθηση των περιεχομένων του παρόντος ιστότοπου? Κι αν ναι, τι κάνουμε εμείς ατομικά γι' αυτό?
    Ή κάποιοι/ες από μας ότι δεν φτάνουμε ( λέγε με γκόμενο/α/σχέση/ξεπέτα όπως θα τον/την θέλαμε, ακόμη και να βγάλουμε τα όποια "τίγκα" μας κλπ κλπ ), τα κάνουμε σαν τις καλές αλεπούδες κρεμαστάρια?

    Αυτά...
     
    Last edited: 24 Μαϊου 2016
  5. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    που ειναι το 10 σειρων Υ.Γ????ε?ε?ε? 
     
  6. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Εκείνο ήταν παλαιάς κοπής δικής μου. Χτύπησε τρελά η κρίση και ο σπόνσορας της σύνδεσης μου έβαλε όρο, να μην ξαναγράψω Υ.Γ.
    Άσε που μου ζήτησε, να γράφω λιγότερες μπούρδες χαχα.   
     
  7. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    α ρε πουτανα κριση!!!!!χεχεχεχε
     
  8. brenda

    brenda FU very much

    Πάντως, επειδή μου γυρνάει εδώ και καιρό στο μυαλό αυτό για σένα, θα το πω, με το θάρρος της γνωριμίας του ενάμιση περίπου χρόνου εδώ μέσα, η αντιμεταβίβαση του υποτιθέμενου ''θυμού'' των άλλων όταν ακούμε την αλήθεια τους και η passive-aggressive συμπεριφορά είναι ίδιον των στριμωγμένων ανθρώπων, όχι των καλοκάγαθα μειλίχιων.

    Η ταχέως μεταβαλόμενη έκφραση συναισθημάτων, συνοδευόμενη από έντονα μελοδραματικά στοιχεία, όλη αυτή η δραματικότητα και η υπερβολή, ενώ παλιότερα που ήμουν λιγότερο υποψιασμένη με γοήτευε, τώρα τελευταία με βάζει σε σκέψεις, τουλάχιστον σε ότι αφορά την προσωπική μου ταύτιση με αυτού του είδους την κρυφή περιαυτολογία και την δημόσια περιφορά της θλιμμένης μας (πλην τεχνηέντως αυτοαναφορικής) ύπαρξης.

    Ξέρεις, είναι σαν τα like που ανταλλάσσουμε με τους φίλους μας εδώ μέσα, που περιμένουμε, ακόμη κι αν πούμε, ή γράψουμε μαλακίες, ο κολλητός μας να μάς υποστηρίξει, και σαν να μην φτάνει αυτό, μετά αντί να τα πούμε στο τηλέφωνο, στο viber, στο skype, ή στις μπύρες, περιφέρουμε την αγάπη μας και την ''αλληλεκτίμησή'' μας δημόσια, λες και ενδιαφέρει κανέναν ποιος είναι κολλητός με ποιον.

    ''Τι καλοί άνθρωποι που είμαστε! ουάου!''
    ''Τι σκληρή αυτοκριτική που κάνω πριν γράψω για μία ακόμη φορά τις ίδιες παπαριές! ουάου!''
    ''Ας κουοτάρω το κολλητάρι μου για να έρθει να μου κάνει support όταν μου την πέφτουνε! ουάου!''
    ''Ας προλάβω να κάνω λίγη επιφανειακή αυτοκριτική προτού προλάβει κανένας να ασχοληθεί με την ουσία των λεγόμενών μου και μου αντιπαραθέσει πραγματικά επιχειρήματα! ουάου!''

    Εγώ πάλι σου προτείνω να διαβάσεις Μίλαν Κούντερα, όποιο θέλεις εσύ και ν΄αφήσεις για λίγο τα βιβλία ψυχολογίας στην άκρη, υπό τους ήχους του Fink στο Pilgrim. Απλά πρέπει να μου υποσχεθείς ότι δεν θα ακούς μόνο την μελωδία, θα προσέχεις και τους στίχους.
    Άμα σε βολεύει, άραξε και στο ανάκλιντρο, εγώ το κάνω συχνά, στην διαδικασία του αναστοχασμού μου σε ότι αφορά την συνέπειά μου απέναντι στον εαυτό μου και την σύζευξη έργων και λόγων. 
     
  9. Ο χρόνος ανηλεής,
    κύμα σαρώνει τις γνώμες
    και μόνη αγέρωχη στέκεται
    του τίποτα η προσμονή
     
  10. brenda

    brenda FU very much

    Ουάου!
     
  11. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    ουαου!!!
     
  12. Brigitte

    Brigitte Contributor

    Κατα τη γνωμη μου ειναι λαθος να συνδεουμε τους παλαιάς και νέας κοπής BDSMers με το χρόνο εγγραφής σ'ενα BDSM foroum (τουτέστιν παλιά ή νέα μέλη). Δεν το έκανε η νηματοθετρια, το επισημαινω για όσους συμφορουμιτες το έκαναν. Μπορεί ένα νέο μέλος εδώ ή σε αλλα παρόμοια site να είναι παλαιάς κοπής BDSMer που απλά για οποιονδήποτε λόγο αποφάσισε όψιμα να συμμετέχει σε κάτι τέτοιο.
    Οι διαφορές που εντοπίζονται ανάμεσα στα άτομα παλαιας και νέας κοπής αιτιολογουνται απο τις συνθήκες κάτω από τις οποίες γνώρισαν το BDSM οι μεν και οι δε. Πιο απλά άλλες εποχές τότε, άλλες τώρα. Άλλες οι γνώσεις τότε, άλλες τώρα.
    Τα υπόλοιπα ειναι θέμα χαρακτηρα, αντίληψης και βιωμάτων.
     
    Last edited: 24 Μαϊου 2016