Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παντρεμένοι/ες Κ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Sejanus, στις 20 Νοεμβρίου 2021.

  1. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    Είμαστε οι επιλογές μας!
     
  2. Silvia

    Silvia Αυταρχική και Φιλελεύθερη

    Επειδή σίγουρα το ζήτημα είναι φλέγον, θα γράψω μερικές σκόρπιες σκέψεις.

    - Η προσωπική ζωή του/της Κ μπορεί μια χαρά να μη γίνει εμπόδιο στην επίτευξη του βαθμού D/s που επιθυμούν να δημιουργήσουν οι συμμετέχοντες σε αυτό. Όμως αυτό δεν είναι αυτόματο και χρειάζεται δουλειά και από τα δύο μέρη για να ξεπερνιούνται τα πρακτικά και συναισθηματικά θέματα που προκύπτουν. Είναι πολύ σημαντικό το υ να καταλάβει ότι ο Κ, παρόλο που έχει συντροφική σχέση με άλλον άνθρωπο, είναι απόλυτα σε θέση να δημιουργεί και να συντηρεί ένα παράλληλο ξεχωριστό δεσμό (ναι, δεν έχω κόμπλεξ με τη λέξη) με το άτομο που έχει αναλάβει και ότι αυτός ο δεσμός είναι αρκετά σημαντικός, ώστε να μην τον πετάξει από το παράθυρο ο Κ με τα πρώτα σκούρα που θα βρει λόγω εξωτερικών συνθηκών. Κανείς δεν μπορεί να ανήκει σε ένα φτερό στον άνεμο.

    - Για μένα, η έλλειψη χρόνου και προσοχής εκ μέρους του Κ είναι από τα μεγαλύτερα εμπόδια του D/s. Προσωπικά δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ελέγχω κάποιον (όχι τον χρησιμοποιώ περιστασιακά, αλλά τον ελέγχω), όταν δε γνωρίζω πού είναι και τι κάνει 24/7, όταν δεν επικοινωνώ πολλές φορές μέσα στην ημέρα, όταν δεν τον βλέπω τακτικά ή όταν δεν προσπαθήσω να είμαι εκεί για αυτόν παραμερίζοντας κάτι άλλο, όταν κρίνω ότι πραγματικά με χρειάζεται έντονα. Αν μόνο θέλω να παίρνω χωρίς να δίνω, κάποια στιγμή, σύντομα, θα δω πως δεν υπάρχει πλέον τίποτα εκεί για μένα. Και δε θα μου αρέσει καθόλου. Όσο, λοιπόν, ο γάμος του Κ δεν επηρεάζει σημαντικά την ικανότητα (ή και την επιθυμία) του να βρει χρόνο και να δώσει προσοχή στο υ, τότε είμαστε οκ.

    - Είναι ωραίο να μιλάμε για απόλυτη παράδοση, πλήρη διαμόρφωση χαρακτήρα κλπ. Αλλά όταν ένα νεαρό υ έχει βαθιά μέσα του μεγάλη επιθυμία να ζήσει σχέση συμβίωσης ή να κάνει οικογένεια, δύσκολα θα του το βγάλεις από το μυαλό, ώστε να
    μένει "για πάντα" μαζί σου όσο εσύ είσαι σε άλλο γάμο. Οπότε σε αυτή την περίπτωση, είτε κάποια στιγμή θα λήξει το D/s, είτε θα συνεχιστεί μετά το δικό του γάμο με τεράστια έκπτωση του ελέγχου, είτε θα πάρεις το υ στο σπίτι σου και θα ζει με τη γυναίκα ή τον άντρα σου. Ακόμα και αυτό το τελευταίο σχεδόν αδύνατο σενάριο να γίνει πραγματικότητα, και πάλι δε θα ικανοποιηθεί η ανάγκη του υ για οικογένεια. Βέβαια, αν η ανάγκη του για υποταγή, και δη στο συγκεκριμένο Κ, είναι μεγαλύτερη από όλα τα υπόλοιπα, τότε μπορεί η υπάρχουσα κατάσταση να παρατείνεται για χρόνια.

    - Παρόλο που στη ζωή μου ήμουν και είμαι λάτρης της διαφάνειας, στην ηλικία αυτή πλέον έχω κατανοήσει ότι δεν είναι για όλους τους ανθρώπους και σε όλες τις περιπτώσεις η σωστή επιλογή. Για αυτό και δε θα κρίνω πώς δομούν τη σχέση τους άλλοι άνθρωποι και τί αποφασίζουν να γνωστοποιήσουν στο σύντροφό τους. Υπάρχουν αδιόρατα νήματα, υπάρχουν σιωπηλές συμφωνίες, υπάρχουν σύνθετα "πάρε-δώσε" ανάμεσα σε συζύγους χρόνων και αυτά τα ξέρουν μόνο οι ίδιοι και μόνο οι ίδιοι είναι υπεύθυνοι για αυτά και για τη μοίρα τους γενικότερα. Ο κάθε τρίτος καλό είναι να ασχολείται μόνο με την πλευρά του.

    Αυτά για την ώρα. Να σημειώσω πως είμαι σε ένα γάμο που επιθυμώ απόλυτα, έχω παράλληλη στενή μακροπρόθεσμη D/s σχέση και κατά καιρούς περιστασιακές εμπειρίες με άλλα άτομα. Μου λειτουργεί μια χαρά. Τα γνωρίζουν όλα, όλοι.
     
    Last edited: 21 Νοεμβρίου 2021
  3. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Bιβαίους...
    Που εν προκειμένη περιπτώσει βρε παιδί μου έχει (τα παντρεμενάκια στην συντριπτική πλειοψηφία) ως εξής..:
    Περίπτωση Α (σερνικά κου)
    Μαλάκα μου, έχω βρεί μια γκρούπα που παίζει σκηνικό πως κάνεις τον κου (τα κόλπα με ταχύρρυθμα τα μαθαίνεις σε κανά εξάμηνο), η άλλη είναι σούμπα και ό,τι της λες (απ' αυτά που παίζουν στην γκρούπα) τα κάνει μαρς, δεν αντιλέγει κι είσαι πασάς στα Γιάνενα...
    Και έχεις και την σύζυγο κορόνα στο κεφάλι σου, τι εννοείς ποιο κεφάλι, α, πάαινε ρε, ιμείς και γαμούμεν και δέρνομεν, εσύ τον πούλο...

    Περίπτωση Β (σερνικά υ)
    Παντρεύτηκα το Κατινάκι, βολευτήκαμε, καλό κορίτσι είναι για μάνα των παιδιών μου, αλλά επειδής μ' αρέζουν -από παλιά μ' άρεζαν- και τα ξυνά, και όσο νάναι δεν είναι σαν που ήμουνα εργένης να τα χώνω τση προντόμες, κοινοί λογαριασμοί κιετς γιου νόου, κάνω τίπουτας επαφαί στην γκρούπα, να τσουλάει το πράμα, να καυλώνω, γιατί καλό το Κατινάκι, αλλά πολύ αποστειρωμένο βρε παιδί μου, γι' αυτό και μάνα των παιδιών αφού, όχι παρδαλά πράματα, ααα, όλα κι όλα... Άσε που την καταβρ'ισκω κι όταν με φτύνουν αι πραγματικαί κιερίαι που ήξερα πριν παντρευτώ και τση παρακαλάω να με παίξουνε. Όχι πως είχα τίποτε πάρε-δώσε μ' αυτές, είμεθα σοβαροί άνθρωπες, νάχουμε στα γεράματα κι ένα ποτήρι νερό.

    Περίπτωση Γ (θηλυκά κου)
    Τον σύζυγο σούζα τον έχω, κουβαλητής δεν λέω, αλλά πολύ μαμάκιας και αμπλαούμπλας ρε φιλενάς, οπότε κάτι, και καλά ψαγμένα σερνικοσούμπια, είναι ό,τι πρέπει, βγάνουμε και το κατιτίς μας, μη μας πούνε και προντόμες, α πα πα, έτσι για τα οδοιπορικά ξες, Το θέμα είναι να είσαι εχέμυθη, όχι παντού, εκεί που πρέπει για να βγάνει και λίγο μυστήριο, πολύ καυλωτικό, για να κουνιέται το πράμα...

    Περίπτωση δ (θηλυκά υ)
    Μικροπαντρευτήκαμαν και γκαστρωθήκαμαν, δεν ξέραμαν τότε πράματα, φανταζόμουνα πως με τον σύζυξ θα κάναμε κι "άλλα", αλλά αυτός μπααα, τώρα που μεγάλωσαν και τα παιδιά, άνθρωπας είμαι κι εγώ, τι, να μη ταξιδέψω κει που φανταζόμουνα..; Κάτι βρίσκω στην γκρούπα, αν είναι και παντρεμένος, μια χαρά, παντρεμένοι κι οι δυο πούλεγε κι ο Κατσατσίντης, περνάω από την Σούλα πούχω τα σέξι μου τα βρακιά, πριν τον συναντήσω, πολύ μ΄εξιτάρει σαν πηδιόμαστε με τον σύζυξ μη και δει κανά σημάδι, είναι και λίγο χαζούλια τα σερνικά ευτυχώς...

    Περιπτωσιολογικά μεν, χαβαλετζίδικα δε...
    Ουουου, έχει κι άλλα, βγαλμένα απ' τη ζωή, όχι αηδίες, εξ ου και το "μπαμπά/μαμά γιατί τηλεφωνάς μες στην ντουλάπα"..;
     
  4. annageo

    annageo New Member

    @cadpmpc αληθινα σεναρια ...απολαυστικη η γραφη, με κανατε και γελασα !! να στε καλα , ομορφο!
     
  5. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

      
     
  6. espimain

    espimain Contributor

    Καλό  
     
  7. Sejanus

    Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Contributor

          
     
  8. Yiyi

    Yiyi .

    Το σχημα "βανιλοπαντρεμένοι/ες με παράλληλο D/s βιο", από την στιγμή που είναι όλα σε όλους γνωστά, λειτουργει, εφόσον όλοι κάπως κάπου εξυπηρετούν/ εξυπηρετούνται.
    Αυτό όμως που είναι αντιαισθητικό, αντικαβλέ κλπ, είναι το κρυφοπαντρεμένο που τρουπώνει να καλύψει ανάγκες, ενώ παράλληλα υποκρίνεται στον άνθρωπο με τον οποίο υποτίθεται μοιράζεται την καθημερινότητά του.
     
  9. Old submissive

    Old submissive Υποτακτικά φετιχιστής

    Υπέροχη γραφή, πολύ πιθανά σενάρια. Υποκλίνομαι στο μεγαλείο της γραφής σας !
     
  10. Sejanus

    Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Contributor

    το πιο αστείο είναι μετά, αφότου τελειώσει η όλη φάση. Εξού και η πηγή του νήματος, ένα αμφιλεγόμενο ranting περί παντρεμένων μιας υπό στο άλλο site επειδή την αποδέσμευσε ο Κ.
     
    Last edited: 10 Δεκεμβρίου 2021
  11. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

  12. trterterterterter

    trterterterterter Speak the words that drag me to surrender!

    Τα πάντα είναι εφικτά αλλά με τι συνέπειες; Ίσως είναι πιο εύκολο για έναν παντρεμένο Κ να διατηρεί κρυφή D/s σχέση απο μια παντρεμένη υπό.