Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παραφροσύνη

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Alice in wonderland, στις 7 Αυγούστου 2020.

1. Alice in wonderland

Alice in wonderland sui generis Contributor

Οι δημιουργοί από την δική τους πλευρά είναι καλυμμένοι καθώς ενημερώνουν.
    Οι κινηματογράφοι στην Ελλάδα δεν τηρούν όριο ηλικίας, όπως και τα καταστήματα με αλκοόλ. Το ίδιο ισχύει και με το ιντερνετ που ακόμα και να απαιτείται όριο ηλικίας το προσπερνάς με ένα οκ στην επιλογή "είμαι άνω των 18"
    Κάποιοι γονείς στο σπίτι (είμαι μέσα σε αυτούς) θα διαφυλάξουν τα ανήλικα με όσα μέσα μπορεί να έχουν, παρ'όλα αυτά τα ανήλικα θα βρουν τρόπο να δουν την απαγορευμένη ταινία (όπως είχαν βρεί και η παρέα της κόρης μου σε σπίτι φίλης)
    Δεν πιστεύω ότι υπάρχει λύση.
    Ίσως η μόνη λύση να είναι η σωστή επικοινωνία έτσι ώστε μέσω της συζήτησης τα παιδιά άσχετα με το τι βλέπουν, και με το τι επιβάλει η μόδα, να ξέρουν να διαφυλάξουν το σώμα τους.

Κάποτε είχε βγεί μια "μόδα" Που χαραζαν τα χέρια τους με γυαλιά...
    Θυμάμαι το είχα δει στην βαπτιστήρα μου. Είναι ίδια ηλικία με την κόρη μου.
    Ρώτησα την δικιά μου τι είναι αυτό.
    Μου εξήγησε. Μου είπε ότι δεν θα το έκανε ποτε(κυρίως γιατί είναι φοβιτσιαρα)
    Της εξήγησα το γιατί δεν είναι σωστό να κόβεις τον εαυτό σου με οτιδήποτε πόσο μάλλον όταν είναι μολυσμένο!
    Ενημέρωσα και την κουμπάρα μου...
    Δεν ξέρω τι έκανε.
    Το παιδι δεν το σταμάτησε, παρά μόνο μετά από αρκετό καιρό.

Αχ αυτή η εφηβεία...

2. prodigal sub

prodigal sub ΠαΝούργα Premium Member

Η Παναγία μετράει 2000 χρόνια ως ύπαρξη, είναι αδύνατον να έχει ευλογήσει το αρχαιοελληνικό DNA, εκείνο είναι ευλογημένο από την Αφροδίτη και τον Διόνυσο.
    Αυτός είναι ο λόγος που στο αρχαιοελληνικό DNA είναι γραμμένο πως η ηδονή είναι απόλαυση και όχι αμάρτημα, ακριβώς έτσι πρέπει να το μαθαίνουν και τα παιδιά.

Οι γονείς θα είναι πετυχημένοι αν μεγαλώσουν παιδιά που θα είναι περήφανα για ό,τι είναι, που θα αγαπούν και θα σέβονται τον εαυτό τους και θα ξέρουν πως ως ήθος δεν λογίζεται το γούστο μας στο κρεβάτι, αλλά η εντιμότητα και η συνέπειά μας στον εαυτό μας και στους ανθρώπους.

3. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Η παρενθεση ητο για να τονισω το επιπεδο (βλακειας) που εχει η πλειοψηφια του λαου μας και στο οτι μονο εμεις οι "Ελιναις" το κανουμε σωστα

4. kinvara

kinvara Δική Του Contributor

Δεν έχει καμία σημασία η γνώμη μου και οι κοσμοθεωρίες των γονέων. Στην εφηβεία με κάποιο τρόπο θα επεξεργαστούν δεδομένα της εποχής, θα κάνουν απειρα αμέτρητα λάθη και θα έχουν ευκαιρίες να βελτιώσουν τους εαυτούς τους. Αν μ'ενδιαφέρει κάτι είναι η ποιότητά τους σαν άνθρωποι. Για αυτό προσπαθώ και πασχίζω.
    Δουλειά μου να τα βοηθήσω να κόψουν τον ομφάλιο λώρο και να εξελιχθούν. Και όταν πραγματικά χρειαστεί να είμαι εκεί. Δεν υπάρχουν έτοιμες συνταγές και manual.