Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παρερμηνείας το ανάγνωσμα (Αλτ! Τις ει;)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Nickname, στις 28 Ιουλίου 2020.

  1. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Θα σας παρακαλέσω, δεν χρειάζεται προσωπική αντιπαράθεση
     
  2. Discerning

    Discerning Contributor

    Να με συμπαθάς, αλλά φαντάζομαι το νήμα το άνοιξες για να κατατεθούν απόψεις και όχι για να γράψει ο καθένας ότι δέρνει. Φευ. Οver and out
     
  3. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Εγώ πάντως που έχω θέσει εαυτό εκτός BDSM και φτιάχνω ταραμοσαλάτες δηλώνω πως οι μπάτσες ανήκουν και στη δική μου ταραμοσαλάτα και είναι συνταγή που έχω αντιγράψει από το BDSM.

    Πώς να το κάνουμε, έχει και τα καλά του!
     
  4. elfcat

    elfcat . Contributor

    @Nickname
    Όλος ο προβληματισμός σας βασίζεται στην απεμπόληση της ευθύνης αυτών που γράφουμε και αυτών που πράττουμε. Απεμπόληση ευθύνης είναι δικαιολογημένη στα παιδιά μέχρι την ηλικία των δέκα περίπου. Το γράφω μα...ίες γιατί είμαι άπειρος, γιατί δεν είμαι συνειδητοποιημένος, γιατί δεν ξέρω τί μου γίνεται, δεν είναι δικαιολογητικός λόγος για να γράφει και να κάνει κάποιος μπούρδες. Και μετά να λέει στον άλλον Α, δεν φταίω εγώ αλλά εσύ που δεν είδες πόοοοσο μ....κας ήμουν".

    Στους ενήλικους, το 'δεν φταίω εγώ, φταίει ο Χατζηπετρής" πέραν από αντιαισθητικό γίνεται επικίνδυνο ειδικά σε ένα χώρο σαν τον βδσμ.
     
  5. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Τα ίδια εχέγγυα που σου δίνει το να αναθέσεις την κατασκευή της ιστοσελίδας σου σε εταιρία που εξειδικεύεται σε αυτό τον τομέα αντί να τη δώσεις να τη φτιάξει το ανιψάκι σου.

    Απόλυτη εξασφάλιση δεν υπάρχει, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να μειώσεις το ρίσκο. Αν δε σε ενδιαφέρει το ρίσκο, τότε μια χαρά είναι και το ανηψάκι σου και ο κουμπάρος σου και ο ροκάς που ακούει Καρρά.
     
    Last edited: 28 Ιουλίου 2020
  6. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Δεκτό. Είναι όμως ένα δεδομένο που δεν μπορείς να το παραβλεψεις. Παρόλα αυτά, ο άπειρος, είναι ακίνδυνος, όπως έγραψαν κι άλλοι.

    Όχι, προφανώς και αυτός φταίει. Την ερώτηση δεν την κάνει αυτός, ο όποιος αυτός. Την κάνω εγώ, σαν τρίτος. ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕΣ;

    Ισχύει.
     
  7. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    Δε συμφωνώ.
     
  8. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Υιοθετώ το "χωριό που φαίνεται κολαούζο δε θέλει".
    Εκτός και αν αναφέρεσαι στην περίπτωση δύο άπειρων που αλληλεπιδρούν.
     
  9. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    Υπάρχουν παιχνίδια όπως πχ, ασφυξία, ηλεκτρισμός, αιώρηση ενώ το υ είναι δεμένο χέρια πόδια κλπ. Εκεί η εμπειρία μειώνει το ρίσκο χωρίς βέβαια να το εκμηδενίζει. Και δεν είναι μόνο το παιχνίδι, είναι το να ξέρεις πότε πρπ να σταματήσεις ή ακόμα και την αντίδραση εάν κάτι πάει να στραβώσει για τους χ/ψ λόγους
     
  10. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Νομίζω ότι η τοποθέτηση μας είναι σε τελείως διαφορετική κατεύθυνση. Ο άπειρος πιτσιρικάς ή μη δε θα μπει στη διαδικασία να ακολουθήσει τέτοιου τύπου παιχνίδια.

    Θέλω να πιστεύω δηλαδή...
     
  11. tithon

    tithon Contributor

    ο κ, που είναι σαφώς προσδιορισμένο πράγμα, είναι σε θέση και να πειραματιστεί, ο ευρισκόμενος σε καθολική σύγχυση δεν είναι.
     
  12. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    Ακόμα και σε περισσότερο "απλά" παιχνίδια καλό είναι να διαβάσει πριν πράξει. Το ανθρώπινο σώμα έχει όρια, ακόμα και στο "ξύλο" υπάρχει ένα όριο αντοχής. Μπορεί το υπό να νομίζει ότι αντέχει κι άλλο ενώ στην πραγματικότητα υπάρχει κίνδυνος να προκληθεί κάποια βλάβη. Εκεί ένα έμπειρο Κ είναι λιγότερο πιθανό να παρασυρθεί από την καύλα της στιγμής ή τα παρακάλια του υπό