Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παρερμηνείας το ανάγνωσμα (Αλτ! Τις ει;)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Nickname, στις 28 Ιουλίου 2020.

  1. Discerning

    Discerning Contributor

    Κάθε άλλο!

    Mε την εξής υποσημείωση: Απειρος μπορεί να είναι και ο φαινομενικά ή και ουσιαστικά θεωρητικώς, γνώστης! Αυτός, είναι ακόμα πιο επικίνδυνος...
     
    Last edited: 28 Ιουλίου 2020
  2. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor

    Για εμένα όλοι αυτοί που άνεφερες ,ανεξαρτήτου στατους , έχουν ευθύνη. Δεν νοείται να λεω ότι με ενδιαφερει κάτι, έχω επιθυμία για κατι και να μην έχω ψάξει ούτε καν τα βασικά. Από όσο γνωρίζω δεν χρειάζεται να είναι κάποιος μέλος για να διαβάσει . Στο resources and tutorials εχει ενα σωρό καρφιτσωμένα νήματα μεταξύ των οπαίων και γλωσσάρι. Κατανοώ την απειρία , κατανοώ ακόμη και καποιος να επιλέξει ένα στατους που τελικά δεν τον/την εκφράζει . Θεωρώ απαράδεκτο να επιλέγει κάποιος /α ενα στατους που δεν εχει ιδέα τι σημαίνει επειδή ''ετσι γουστάρω και δεν θα μου πείτε εσείς τι σημαίνει'' .
     
  3. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    Εστίασα σε πρακτικές και στο κατά πόσο η εμπειρία μπορεί να βοηθήσει στο να κυλήσουν όλα ομαλά.
     
  4. -Volt-

    -Volt- Contributor

    @Nickname έκανες την ερμηνεία σου. Στο προκείμενο δε γίνεσαι αυτό που γράφεις, μόνο αυτό που έχεις ζήσει και το νιώθεις ότι αυτό είσαι ατόφια. Όσα μπορεί να σου μάθει μια πραγματική σχέση άλφα/βήτα για το τι είσαι και τι όχι δε μπορεί να στα μάθει καμιά πολυλογία με όποιο τρόπο κι αν στη γράψουν. Τα στάτους δεν είναι προαγωγές. Αν δεν είσαι, δεν έχουν καμιά αξία. Ό,τι δηλώσεις είσαι, μόνο μπροστά στον καθρέφτη. Στο στίβο αν δεν είσαι, ματώνεις.
     
  5. Discerning

    Discerning Contributor

    Α Κ Ρ Ι Β Ω Σ.
     
  6. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Δε διαφωνώ ούτε στο ελάχιστο. Όλα ξεκινάνε και τελειώνουν στο στίβο.
     
  7. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    @jasmin sg δεν μπορεί ο γνώστης να έχει την ίδια ευθύνη με τον ανίδεο. Δε μπορεί να ζητάει κάποιος από τον νέο να αναλάβει τις ευθύνες του πριν αυτός μάθει ότι υπάρχουν ευθύνες
     
  8. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Aχ βρε @Nickname , αχ βρε Νικνέιμ...

    Τι λες, δηλαδή..?
    Ότι τα όποια άτομα εδώ μέσα, που περιδιαβαίνουν κάποιο καιρό, που έχουν γνωρίσει και "πεντεδέκα" άλλα παιδιά δια ζώσης -από την ανταλλαγή μιας καλησπέρας έως όπου- λες πως δεν έχουν σχηματισμένες γνώμες (όχι απόψεις) για τους όποια άλλα άτομα..?

    Βεβαίως, όπως και παντού, αναλόγως με την γκλάβα, την παιδεία και την συνολική κοινωνική έκθεση του καθενού, ο πάσα ένας και μία σχηματίζει και μοιράζεται την εικόνα με τους ομοίους του, που αφορά σε όοοολους τους υπόλοιπους για κάθε θέμα και για κάθε σχεδόν νικ τύχει να ενδιαφέρει στον όποιο βαθμό.
    Σε κάθε τέτοια ομάδα, αναλόγως και πάλι γκλάβας, παιδείας και κοινωνικής έκθεσης, λένε πράματα, εισπράττουν μηνύματα, καταναλώνουν πληροφορία, διαμορφώνουν από άποψη έως γνώμη για άλλες ομάδες και αραιά και πού λένε και καμιά κουβέντα για τα δικά τους, ρηχή ή βαθειά, αδιάφορο.

    Σλόου δε ματσόιλ, θα μου πεις, σωστά θα σου πω, οπότε όπως καταλαβαίνεις προφανώς υπάρχουν διάφορες φυλές ψιλοστάνταρ οπτικών, προσεγγίσεων κλπ..!

    Μεταξύ αυτών, που λες, υπάρχουν και άτομα, που παρατηρούν τα παραπάνω εν είδει πασατέμπου, δεν μοιράζονται μέχρι το κόκκαλο ίδιες αντιλήψεις, προσεγγίσεις, κάθε άλλο, μιλάνε για διάαααφορα πράματα, λειτουργούν σαν άνθρωποι, λένε και καμιά κουβέντα παραπάνω και κανά μπινελίκι ξεγυρισμένο άμα λάχει, σαν άνθρωποι ένα πράμα -δεν έχουν θέματα επ' αυτού μπορούν και μιλάνε αν χρειαστεί και δεν λένε ποτέ μα ποτέ "συμφωνούμε πως διαφωνούμε", μερικοί το λένε για βρισ(ι)ά, μιλάνε επί της ουσίας και γενικότερα κάμποσο αν έχουν κέφια -κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε- πιο ειδικά σε ελάχιστους, δεν αρπάζονται με τα άλλα παιδιά, παιδιά αφού, δεν έχουν καμιά ιδιαίτερη καύλα να ανταγωνιστούν ούτε μεταξύ τους ούτε με τους άλλους, λένε και κανά αστείο από εύπεπτο ως πιασιάρικο, δεν είναι κακοπροαίρετοι με την καμία, για ποιο λόγο άλλωστε, ξέρουν καναδυό πράματα για το βιρίκουκου (και παραπάνω μη σου πω) και για τη θάλασσα και για τα λουλούδια και την καταβρίσκουν με κάθε ευκαιρία με το three blind men and an elephant, κυρίως αυτό... Και πειραχτίρια είναι και φλεϊμιάρηδες για κανά ΣΚ είναι και δεν καμώνονται και τα τελευταία δυο χρόνια το καραδιασκεδάζουν αντιλαμβανόμενα την δυναμική τση μόδας των καιρών...
    Ααα, ξεχωρ'ίζουν επίσης έννοιες από περσόνες και πρόσωπα και δεν τα πολυμέλλει το τι λένε τα άλλα παιδιά, παιδιά αφού, να τα δείρεις κλαίνε, τα γαμάς ζητάνε κι άλλο, πολύς θόρυβος, πού καιρός..?

    Οπότε και κατάλαβες το ένα κοινό που έχουν τα άτομα αυτά, καταλαβαίνουν απλώς και είναι μια χαρά με αυτό...
    Το άλλο κοινό τους είναι πολύ πιο προφανές και γι' αυτό δύσκολο πολύ να εντοπιστεί, με τον καιρό ίσως...
     
    Last edited: 28 Ιουλίου 2020
  9. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

     
     
  10. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    Καλό θα είναι πριν μπούμε στον "στίβο" για τρέξιμο, να κάνουμε την ανάλογη προθέρμανση γτ αλλιώς κινδυνεύουμε από μικροτραυματισμούς
     
  11. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Η συζήτηση όμως αφορά σε αδυναμία προσδιορισμού, όχι σε τεχνικές δυσκολίες.
     
  12. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    Έχετε δίκιο, έσφαλα