Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παχουλα 100 κιλα μαναρια

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Mazinga, στις 30 Ιουλίου 2010.

1. chemical23

chemical23 Regular Member

Απάντηση: Παχουλα 100 κιλα μαναρια

Οι εξαντλητικες διαιτες (ξερω κοπελα που εκανε και αργοτερα αντιμετωπισε προβληματα και ακομα εχει στον κυκλο της) ειναι το χειροτερο ολων. Αν παλι τρωει καποιος και δεν παιρνει κιλα ευκολα γιατι απλα ετσι ειναι το σκαρι του ανθρωπου τοτε ok ( τυπικη τετοια περιπτωση ειμαιεπισης). Ομως αλλο αυτο και αλλο να βλεπεις πραγματικα αδυνατες κοπελες να λενε οτι πρεπει να χασουν κιλα!

2. tyfeas

tyfeas In Loving Memory

H γοητεια του χαρακτηρα πολλες φορες υπερισχυει οιουδηποτε σωματικου ντεσαβανταζ

3. kardy_

kardy_ Regular Member

Μεταφερω σχολιο της αδελφης μου σε οτι αφορα το συγκεκριμενο ποστ.

"Μπορει να μου απαντήσει καποιος γιατι το να σου αρεσουν οι χοντρες η παχουλες η οπως αλλιως θελετε πειτε το θεωρείτε φετιχ?
    Δηλαδη αν σου αρεσουν οι κοκκινομαλες περισσσοτερο απο τις ξανθιες εχεις φετιχ στις ξανθιες?
    Αν σου αρεσουν η κοντες και οχι η ψηλες?
    Κατα την γνώμη μου φετιχ ειναι να σου αρεσει να βλεπεις την γκομενα σου ντυμενη
    ουρακοταγκο.
    Και στην συνεχεια οποιος απο εσας εδω μεσα δεν εχει γνωρισει γκομενα κανονικη στα κιλα και που να μην δαγκωνει ας βγει να μας το πει.
    Το να δαγκωνουν οι γυναικες δεν εχει να κανει με το αν ειναι χοντρη ,κοντη,ψηλη η αδυνατη.
    Επισης χοντρη δεν ισοδυναμει ουτε με ασχημη ουτε με απεριποιητη....υπαρχουν κοριτσια και γυναικες ευσωμες η χοντρες που ειναι τιγκα στα καληντικα και την περιποιηση και ειναι και αδυνατες που δεν κοιτανε ουτε τα ρουχα που φορανε.
    Τελειωνοντας αν και δεν ειμαι μελος σε αυτο το φορουμ και μιλω μεσω της αδελφης μου θελω να πω πως ολα αυτα τα ανεφερα γιατι η ερωτηση του αρχικου ποστ νοηματικα ηταν λαθος εξ αρχης
    και μια υποσημειωση ...ολοι εσεις εδω μεσα θα επρεπε να γνωριζετε καλυτερα απο τον καθενα πως τα ψυχολογικα δεν κοιτανε ουτε ηλικιες ουτε φυλο αλλα ουτε και σωματοτυπο."

4. Re: Απάντηση: Παχουλα 100 κιλα μαναρια

Αφού κανείς δεν μου λύνει την απορία θα προσπαθήσω να την λύσω μόνος μου.
    Αν μια γυναίκα είναι καλή ερωμένη η όμορφη μπορεί να το λέει και μονή της χωρίς να προκαλεί τα ειρωνικά μειδιάματα τα οποία υπονοούν το αντίθετο.
    Ο άντρας ως εραστής υπόκειται στην κρίση των γυναικών. Αυτές θα πουν αν είναι καλός εραστής η όμορφος. Νομίζω λοιπόν ότι αυτό συμβαίνει επειδή οι γυναίκες ετεροπροσδιορίζονται κοινωνικά, πολύ λιγότερο από τους άντρες. Είναι πιο αυτόφωτες.

5. Ωκεανός

Ωκεανός Flüggåэnk∂€čhiœßøl∫ên

Re: Απάντηση: Παχουλα 100 κιλα μαναρια

Αν ήταν έτσι, δεν θα γλίτωναν πολλά χρήματα σε κομωτήρια, ρούχα, καλλυντικά, βαφές, αποτριχώσεις, σιλικόνες, κλπ;
    Είναι ένα ανέκδοτο που λέει «αν οι γυναίκες ήξεραν που τις κοιτάνε οι άνδρες περισσότερο, θα γλίτωναν πολλά χρήματα στα κομμωτήρια!»

6. Re: Απάντηση: Παχουλα 100 κιλα μαναρια

Καμιά σχέση το ένα με το άλλο. Εκείνο που λέω είναι πως οι άντρες μέσα από τα μάτια των γυναικών γίνονται εραστές. Άλλος τρόπος δεν υπάρχει.
    Όπως είδαμε και παραπάνω αλλά και σε άλλες περιπτώσεις , δεν ισχύει το ίδιο για τις γυναίκες η τουλάχιστο δεν ισχύει στο βαθμό που ισχύει για τους άντρες.
    Και ερωτώ ξανά. Τι πανηγύρι θα στήναμε αν αυτά που έγραψε η στρίγγλα τα έγραφε ένας άντρας; Τι πλάκες θα κάναμε αν μας έδινε την εντύπωση ότι τα γράφει σοβαρά;

7. Eri

Eri

Re: Απάντηση: Παχουλα 100 κιλα μαναρια

Βασικα δεν γινονται εραστες "μεσα απο τα ματια των γυναικων" ακριβως.......Μεσα απο κατι αλλο των γυναικων γινονται εραστες.....  
    Επισης το μπουστο μιας γυναικας ειναι κατι που φαινεται, αντιθετως το μεγεθος του γεννητικου οργανου του αντρος ειναι κατι που δε φαινεται (δυστυχως για εμας) οποτε ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει........Οποτε ναι εγω προσωπικα αν δεν εβλεπα με τα ματακια μου το "εργαλειο" θα εστηνα πανηγυρι αν εβλεπα καποιον να γραφει "....περπαταω και τα γυναικεια κεφαλια καρφωνονται στο καβαλο μου...".....

8. Master DO

Master DO Regular Member

Επειδή η «κοινή αντίληψη» (δηλαδή η παντοιοτρόπως επιβεβλημένη αποδεκτή επιλογή )
    προκρίνει πάντα το τάδε πρότυπο έναντι του δείνα,
    για λόγους που τις περισσότερες φορές η «κοινή γνώμη» αγνοεί.
    Στην προκειμένη περίπτωση το πρότυπο της αδύνατης γυναίκας
    έχει επιβληθεί έναντι εκείνου της χοντρής.
    Λόγοι υπάρχουν και μπορεί να τους υποψιαστεί ο καθένας.
    Το ζητούμενο στην προκειμένη περίπτωση είναι η σύγχυση που επήλθε μεταξύ συνομιλητών
    που συγχέουν το επιβεβλημένο αποδεκτό πρότυπο (αδύνατη) με το αντικείμενο του ερωτικού πόθου
    (παχουλό μανάρι, όπως το έθεσε ευθαρσώς ο νηματοθέτης).
    Ο ανθρωπάκος μας λέει την καύλα του, ότι τον ανάβουν οι στρουμπουλές,
    οπότε δεν τίθεται θέμα κρίσης στην καύλα του καθενός,
    άρα και δεν μπορούμε να πούμε πως το θέμα ετέθη λάθος.
    Λάθος περπάτησε από μερικούς στη συνέχεια ώσπου φτάσαμε να διαβάσουμε ότι ...
    Διαβάζω ανάποδα τώρα:
    “Η γυναίκα ως ερωμένη δεν υπόκειται στην κρίση των ανδρών.
    Δεν θα πουν αυτοί αν είναι καλή ερωμένη ή όμορφη.
    Νομίζω ότι αυτό συμβαίνει επειδή οι άντρες ετεροπροσδιορίζονται κοινωνικά
    πολύ περισσότερο από τις γυναίκες.
    Είναι λιγότερο αυτόφωτοι.»
    Συμφωνείτε;

Για να βοηθήσω λιγάκι την αδελφή της Lady Dragon
    ως προς τη διαφορά «επιβεβλημένου κοινώς αποδεκτού» και φετίχ
    θα γίνω κομματάκι σχηματικός ως συνήθως.
    Εάν δω το καλοκαίρι στην πλαζ τη Σουλτάνα τη φουρνάρισσα, βάρους 120 κιλών
    και με επιδερμίδα υφής πεπονιού αργίτικου,
    να φοράει μπικίνι και να χαϊδεύει με χάρη περισσή τα κύματα,
    το πιο πιθανό είναι να γυρίσω τη ματιά μου στο παραδίπλα κωλαράκι
    που μόλις αποφοίτησε από το ανοιξιάτικο προπαρασκευαστικό τμήμα των bodyline,
    μπας και ξεχάσω τη πίκρα μου.
    Αυτό είναι αποτέλεσμα ενός αυτοματοποιημένου εθισμού μου
    στην επιβεβλημένη αισθητική αντίληψη.
    Είναι και το συγκριτικά πιθανότερο να συμβεί.
    Εάν εγώ ο ίδιος το βράδυ διαπιστώσω προς μεγάλη μου έκπληξη
    ότι η αναπόληση εκείνης της εικόνας έχει μεταλλαχτεί σε καυλωτική φαντασίωση
    και γουστάρω τρελά Σουλτάνα τυλιγμένη σφιχτά γύρω απ’ τους μηρούς μου,
    αυτό βάζει πλώρη προς φετίχ.
    Κάπως έτσι.

Άσχετο.
    Εξαρτάται ποιός άντρας θα τα έγραφε παλιορακόμελο.
    Να σου πω εγώ 3-4 ονόματα από εδώ που εάν τα έγραφαν δεν θα ακουγόταν άχνα;
    Όλα είναι σχετικά.
    Μπορώ αντίστοιχα να σου πω και ονόματα θήλεων
    που αν διανοούνταν να τα γράψουν θα γελούσαν και τα πόμολα.

Υ.Γ. Το κάνω πολύ χάζι τούτο το κοπέλι.

9. Re: Απάντηση: Παχουλα 100 κιλα μαναρια

Ναι , για πε τα ονοματα  

10. Master DO

Master DO Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Παχουλα 100 κιλα μαναρια

Μόνο αν υποσχεθείς ότι στην επόμενη συγκέντρωση θα είσαι παρών.
    Να μοιραστούμε το ξύλο.
    Έχεις άντερα;

11. Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Παχουλα 100 κιλα μαναρια

Αν και εγω λεω πως θα πεσει το γελιο της αρκουδας αν οι ιδιοι διαφημισουν εαυτους ως εραστες....
    Θα μας δειρουν λες; Γιατι; Καλους εραστες θα τους πουμε δεν θα τους πουμε κακους.
    Τα ονοματα. Περιμενω...

12. striggla

striggla Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Παχουλα 100 κιλα μαναρια

Είμαι σίγουρη, ότι πολλοί γέλασαν με αυτό που έγραψα, γιατί είτε θεώρησαν ότι είναι γελοίο να λες ότι είσαι όμορφη, είτε γιατί πολύ απλά δεν τους αρέσουν οι εύσωμες, χοντρέ ή όπως τέλος πάντων θέλεις πες το γυναίκες. Εγώ όμως δεν είχα σκοπό να σας γνωστοποιήσω το τι είμαι. Απλώς το έγραψα για να επισημάνω ότι κι οι αφράτες γυναίκες αρέσουν κι επιλέγουν και κομπλεξικές δεν είναι, ούτε δε στερημένες. Και να είσαι σίγουρος, ότι στα μάτι απολλών ανδρών είμαι άσχημη η αδιάφορη.

Ετσι λοιπόν κι ένας άνδρας μπορεί να πει ότι είναι όμορφος κι άλλοι ή άλλες να γελάσουν κι άλλοοι ή άλλες να τον πάρουν σοβαρά. Δε νομίζω ότι έχει διαφορά με τη γυναίκα.

Οσο για το αν είμαστε καλοί εραστές ή ερωμένες, δεν έχει να κάνει με την ανατομία ή το σωματότυπο του καθενός μας, αλλά κα΄θε φορά εξαρτάται από το γούστο της ερωμένης ή του εραστή μας.

Ελπίζω να σε βοήθησα να λύσεις την απορία σου.