Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παχουλα 100 κιλα μαναρια

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Mazinga, στις 30 Ιουλίου 2010.

1. kati

kati Regular Member

Απάντηση: Παχουλα 100 κιλα μαναρια

Στα 17 μου χρόνια, όντας μερικά κιλά παραπάνω γνώρισα τον πρώτο μου φίλο. Τις πρώτες φορές που βγήκαμε (απειρία σε συνδιασμό με κόμπλεξ), έκανα το λάθος να του πω οτι δεν ήθελα να με δει υπό το φως της ημέρας και οτι ήμουν πεπεισμένη οτι θα μετάνοιωνε έτσι και συνέβαινε αυτό (ένοιωθα οτι με καλύπτει η ασφάλεια του σκοταδιού). Πολύ αργότερα, μου ομολόγησε οτι αυτό που του είπα τον είχε προϊδεάσει πολύ αρνητικά με αποτέλεσμα τη φορά που με είδε στο φως να πιστέψει οτι όντως δεν μάλλον άξιζα τον κόπο (ευτυχώς το προσπέρασε γιατί τελικά είμαι και γαμώ τα άτομα και μείναμε μαζί ουκ ολίγα χρόνια  ).

Πολλά χρόνια μετά πλέον (και κάμποσα κιλά παραπάνω από τότε), έχω καταλάβει οτι όταν εμείς οι ίδιοι προδίδουμε τα ελαττώματά του σώματος μας, τότε και το σώμα μας μας προδίδει. Πόσες και πόσες φορές έχω παρατηρήσει οτι ένας άντρας θα επικεντρωθεί εκεί όπου εγώ η ίδια υποδυκνείω μέσα από έμμεσες προτροπές και εύστοχους σχολιασμούς. Και πόσες φορές τονίζοντας τα δυνατά χαρακτηριστικά μου (όχι απαραίτητα με αξεσουάρ αλλά και εντάσσοντάς τα σε σκηνές απείρου κάλλους), τα λιγότερο κολακευτικά (περίσσεια κιλά κτλ) ωχρειούν μπροστά τους.. Διότι εντέλει μια γυναίκα με όμορφο σώμα η οποία ντρέπεται να αποδεσμευθεί από τα ρούχα της μπορεί να γίνει πολύ λιγότερο θελκτική από μια η οποία η οποία με περίσσεια χάρη και τόλμη το πράττει.

2. Master DO

Master DO Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Παχουλα 100 κιλα μαναρια

Η striggla δεν αυτοπροβλήθηκε τόσο ως καλή ερωμένη
    -αν και προσωπικά δεν έχω λόγος να αμφιβάλω γι' αυτό -
    αλλά ως θελκτική γυναίκα.
    Λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε εάν και πόσο θελκτικοί είμαστε ή όχι.

Όσο για το ξύλο που θα φάμε, αφορούσε τη δεύτερη περίπτωση,
    των θήλεων, σε περίπτωση που θα πούμε δημόσια προσωπική προτίμηση τύπου
    "οι τάδε δεν βλέπονται με τίποτα αλλά το παίζουν θεογκόμενες".

Παρεμπιπτόντως.
    Όταν γνωρίζω κοινωνικά για πρώτη φορά μια γυναίκα
    και αναφέρομαι στο γυναικείο φύλο
    επειδή μόνο αυτό αποτελεί για εμένα το target group
    των εν δυνάμει ερωτεύσιμων ανθρώπων,
    η πρώτη εντύπωση που προσωπικά αποκομίζω,
    η θετική ή αρνητική κατά περίπτωση προδιάθεση,
    είναι ένα μείγμα εμφάνισης και -κυρίως - τρόπων και συμπεριφοράς,
    με το δεύτερο μέρος του (τρόποι - συμπεριφορά ) να πρυτανεύει σαφώς του πρώτου,
    καθότι τυγχάνω πρόδηλα εγκεφαλικός τύπος άνδρα,
    τουτέστιν χωρίς να μου είναι αδιάφορο το περιτύλιγμα,
    εστιάζω πρωτίστως στο περιεχόμενο του "δώρου".
    Το φέρεσθαι και κινείσθαι όπως και το διανοείσθαι και εκφράζεσθαι μιας γυναίκας
    μπορεί να την κάνει θελκτικότερη ή απωθητέα σύμφωνα με τα γούστα αλλά και τα βίτσια μου πολύ περισσότερο από το "φαίνεσθαι",
    ιδιαίτερα εάν αυτό το τελευταίο είναι και δήθεν.
    Όπως μου συνέβη πολύ πρόσφατα σε πάρτυ γενεθλίων Συντρόφου του φόρουμ,
    όπου γνώρισα αρκετά πρόσωπα που δεν γνώριζα,
    που με κατέκτησαν λιγότερο ή περισσότερο με την κοινωνικότητα και τους τρόπους τους,
    σε αντίθεση με άλλα που είτε τα γνώριζα είτε όχι μέχρι εκείνη τη νύχτα
    είχαν μια μια τόσο ντιβέ και δήθεν δημόσια συμπεριφοορά
    που με απωθεί.
    Σε διαβεβαιώ ότι αυτά τα τελευταία δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα με το βάρος του σώματός τους.
    Όπως και με τη φωτογένειά τους.

Τι να το κάνεις όμως;
    Εμένα μικρό με τάϊζαν με γάλα Βλάχας και εκείνες με Νουνου.

3. blindfold

blindfold Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Παχουλα 100 κιλα μαναρια

να μου επιτρέψεις να συμπληρώσω
    έχει να κάνει και με το τι είσαι διατεθιμένος/η να κάνεις για τον/ην σύντροφό σου ..

4. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

δεν θα συμφωνησω με τον Μαστερ Do .
    το να σου αρεσει η εμφανιση του αλλου , ειναι πολυ σημαντικος παραγοντας για να θελεις να τον γνωρισεις καλυτερα .(χωρις βεβαια να σημαινει οτι θα ειναι πνευματικο μπαζο και διαφορετικης κουλτουρας απο την δικη μου) .... θα μπορουσα να ειμαι με καποια που δεν θα της εβαζα αριστα στην εμφανιση εαν :
    ειχε master scuba diver με ειδικευση στην υποβρυχια φωτογραφια και ναυγιοκαταδυση , εκανε αλεξιπτωτο/ακροβατικο αεροπλανο , ραφτινγκ , κολυμβηση , ηθελε να γυρισει με μοτο ολη την Ευρωπη , καμπινγκ , αγαπουσε τα ταξιδια με φουσκωτο , ηταν καργα φετιχιστρια και κινκυ και τελος ηξερε να κανει καλο παστιτσιο .... τοτε ναι .. τα παραπανισια κιλα θα ηταν κατι το ασημαντο
    απο την αλλη , ειμαι προθυμος να τα ξεχασω ολα για μια λεπτη σιλουετα με μικρο ολοστρογγυλο στηθος και ομορφα ισια μαλλια ... (γενικα καρουλακια σαν το κεφαλι της μαγισας Κλω Κλω δεν μου αρεσουν καθολου ..)

5. elfcat

elfcat . Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Παχουλα 100 κιλα μαναρια

O άντρας επιθυμεί να γίνει δεκτός από τη γυναίκα. Εκείνος εισέρχεται. Γι αυτό άμα βγει και γράψει ότι η striggla θα γελάγαμε. Η γυναίκα πάλι επιλέγει ποιον θα δεχτεί. Νομίζω ότι συμφωνούμε.

6. Master DO

Master DO Regular Member

Δεν θα διαφωνήσω σώνει και καλά με την πατριώτισσά μου.
    Ούτε με το χαϊδεμένο της κοπέλι.
    Σωστά όσα ειπώθηκαν, μα θέλω πάντα να αφήνω τον ορίζοντα ανοιχτό
    σε όσες αρέσκονται να ζευγαρώνουν και με άλλους τρόπους εκτός από τον παραδοσιακό μαλτέζικο,
    όπου όταν το σπίτι είχε κορίτσι σε ηλικία γάμου έβαζαν μια γλάστρα με βασιλικό στο περβάζι
    για να αρχίσουν να καταφθάνουν οι υποψήφιοι μνηστήρες,
    αφού το καημένο έβγαινε δύο όλες κι’ όλες φορές στη ζωή του από το σπίτι.
    Για το γάμο του και για την κηδεία του.

@isnogoood
    Με μπέρδεψες.
    Θα θυσίαζες όλα όσα είπες για μια σιλουέτα, ένα στήθος και ένα χτένισμα βρε αθεόφοβε;
    Τη σήμερον ημέρα που η επιστήμη κάνει θαύματα;
    Χαρά στο κουράγιο σου!

Υ.Γ. Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να φας ένα παστίτσιο της προκοπής;

7. isnogood

χα χα ... ναι ξερω ... γι αυτο και το εχω μαθει να το κανω μονος (το παστιτσιο) .. αλλα εχει γλυκα αμα το φας απο τα χερακια της ...
    οσο για τις .. θυσιες ... 43 ειμαι ... εως ποτε θα παει ...

παντως ... η αποψη μου εχει διαμορφωθει κατα καποιο τροπο και απο τις ιδιες τις γυναικες ..
    καποτε καθομουν σε καφε με μια σχεση μου (υψος 160 , βαρος 70) και ερχεται μια φιλη , πολυ ομορφη κοπελα και μου λεει ψιθυριστα στο αυτι :
    "δεν ντρεπεσαι τετοιο αντρας να κυκλοφορεις με αυτο το κουτρουπιδελι .. κριμα .." ..
    ενιωσα τοσο ασχημα που την χωρισα το ιδιο βραδυ ... και η κοπελα μου ειχε δωσει την ψυχη της .. αλλα ακομα και μια ψυχη ολοκληρη δεν ειναι αρκετη αμα δεν την βλεπεις σαν οτι ποιο ομορφο ειχες ποτε .... και αυτο το εβαλα καλα στο μυαλο μου .

8. striggla

striggla Regular Member

αν δε σου έκανε αυτό το σχόλιο η φίλη σου θα την είχες χωρίσει?
    αν η φίλη σου δεν ήταν όμορφη, θα είχε παίξει΄ρόλο το σχόλιό της?
    ρωτάω, γιατί έχω ένα φίλο, πολύ ωραίο άντρα, ο οποίος κυκλοφορεί χρόνια με γυναίκα που δε μπορείς να τη χαρακτηρίσεις όμορφη, όυτε εξωτερικά, ούτε εσωτερικά, όοοοοοοοση προσπάθεια και να κάνεις!

9. gaby

gaby Guest

@ isnogood,

Θα έπρεπε να σε είχε χωρίσει εκείνη isnogood, γιατί ακόμα και αν δεν το ήξερες την είχες με μόνο κριτήριο να φαίνεται ότι έχεις κάποια. Έτσι όπως μας τα λες δεν φαίνεται να υπήρχε ουσιαστικός σύνδεσμος μεταξύ σας, δεν είδα πουθενά τρυφερότητα και έλξη άρα τί σόϊ σχέση ήταν αυτή;

Αλλά ό,τι και να λες για τα κριτήριά σου δεν me πείθεις διότι απλούστατα μας έχεις πει ποικιλοτρόπως και συχνότατα ότι είσαι μόνος και ψάχνεις. Και σου έχει ειπωθεί άλλες τόσες φορές να δεις τί θα κάνεις με τα κριτήριά σου. Βασικά, βρίσκω ότι είσαι ακόμα στην αρχή... σαν δεκαοχτάχρονος το προσεγγίζεις το θέμα.

@ όλους,

ότι μπορεί να υπάρχουν γυναίκες που απλά δεν τις νοιάζει, παρατηρώ ότι δεν έχει ληφθεί υπόψη, αφού μίλησαν αυτές που μοιάζει να τις νοιάζει και φυσικό είναι, καταθέτω λοιπόν την άποψη για τα πρακτικά και μόνον.

10. elfcat

elfcat . Contributor

Αμ, δεν ξέρω. Έχει λιγδώσει το αντεράκι μου.  .

11. isnogood

η φιλη μου , απλα μου πεταξε στα μουτρα αυτο που ειχα μεσα μου , κατι που ισως να γινοτανε ανεκτο αμα περνουσε απαρατηρητο απο τους αλλους ...
    εννοειται φυσικα πως το προβλημα ηταν σε εμενα , εγω δεν την εβλεπα ομορφη .και ετρεφα ψευδαισθησεις οτι θα μπορουσα να το ξεπερασω , θεωρουσα τον εαυτο μου ρηχο , διχως συναισθηματα και αξιες ... χρειαστηκαν χρονια μεχρι να σηκωσω αναστημα απεναντι στην αισθητικη μου και να την διεκδικησω .
    Η κοπελα το ηξερε , της το ειχα δειξει , ηταν δικη της αποφαση να το παλεψει προσφεροντας οση αγαπη μπορουσε , ελπιζοντας οτι θα με αλαξει ... οτι μου εδωσε το σεβαστηκα , αλλα δεν μπορω να αλαξω αυτο που ειμαι και πιστεψε με , προσπαθησα .... τα κιλα της ηταν κατι που απλα δεν μπορουσα να ξεπερασω με τιποτα ...
    ειναι απο τις περιπτωσεις που θα ηταν καλυτερα ο αντρας να ειναι καθαρμα και να μην γυρισει να της μιλησει καν , αν δεν του αρεσει το παρουσιαστικο της ... τα "καλα" παιδια μπαινουν στην σχεση ελπιζοντας οτι η λογικη θα φερει και τον ανυπαρκτο ερωτικο ποθο .

ναι θα επρεπε να με ειχε χωρισει εκεινη . ομως δεν κανω ποτε σχεση για να λεω απλα και μονο οτι εχω σχεση ... θα μπορουσα πολυ ευκολα να ειμαι τωρα σε σχεση , νομιζω οτι οι ερωτησεις σου αφορουν εκεινη : "κοπελα μου , αφου δεν σε γουσταρε , γιατι ησουν μαζι του ? ...." , προφανως θα σου απαντουσε οτι παρα να μην ημουν καθολου μαζι της , της αρκουσε αυτο που μπορουσε να εχει απο μενα .....
    οσο για την σημερινη μοναξια μου .. πρωτον με εχει γκαντεμιασει ο Κορνηλιος , δευτερον οι απαιτησεις μου για να ζησω εναν πολυ μεγαλο ερωτα που θα εξελιχθει σε σχεση ζωης , ειναι αδιαπραγματευτες
    σημερα ξερω ποιος ειμαι και τι ζηταω , αν η εφαρμογη αυτων , σημαινει περιοδο μοναξιας , θα το επωμισθω για οσο χρειαστει .

Last edited: 5 Οκτωβρίου 2010
  12. Re: Απάντηση: Παχουλα 100 κιλα μαναρια

Ο ισνογκουντ λέει ότι τον έχω γκαντεμιασει επειδή ότι του λέω
    γίνεται όπως ακριβως του τα εχω πει.
    Δεν είναι γκαντεμιά αυτό ισνογκουντ , σου έχω κάνει μάγια και βουντού , επειδή θέλω να σε παντρευτώ εγώ. Αυτό το ενδεχόμενο δεν το έχεις σκεφτεί;