Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παχουλα 100 κιλα μαναρια

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Mazinga, στις 30 Ιουλίου 2010.

1. kati

kati Regular Member

Απάντηση: Παχουλα 100 κιλα μαναρια

Σγουρά μαλλιά στην κεφαλή, κακά μαντάτα στην ψ(..)λή

2. striggla

striggla Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Παχουλα 100 κιλα μαναρια

3. striggla

striggla Regular Member

υποτίθεται ότι οι μάγισσες έχουν ίσια μαύαρα μαλλιά...
    αποφάσισε τέλος πάντων τι θέλεις καλέ μου!
    με έχεις μπερδέψει!

4. danos

danos Regular Member

Να μην γελάς , γιατί όταν θα φας κέρατο για μια από αυτές θα το φας 
    Ερώτηση 
    Θα γελάς μετά ???

5. danos

danos Regular Member

Το πρόβλημα των κιλών το έχω στο σπίτι μου
    Ευτυχώς δεν το έχω πάνω μου 
    Έτσι το βλέπω και εγώ
    Να μην πω όμως περισσότερα γιατί θα νομίζετε ότι μπήκε με το προφίλ μου ο isnogood και γράφει για μένα:conf:
    Μην τον μπλέξω στα καλά καθούμενα τον άνθρωπο

6. striggla

striggla Regular Member

αν αυτό θα είναι το γούστο του άλλου, ναι!
    θα γελάω! απίστευτα!
    γιατί πολύ απλά δε θα μου κάνει εμένα και θα με απαλλάξει από την παρουσία του!

και για να μην έχεις απορία, όσες φορές έφαγα κέρατο, δεν ασχολήθηκα καν με ποιά το έφαγα.
    έστειλα τον άλλον στον αγυριστο κι έληξε το θέμα!

Υ.Γ. είπα κι εγώ! δε θα σχολίαζες εσύ το νήμα?  

7. skia

skia Contributor

δεν είχα σκοπό να απαντήσω στο νήμα. η αλήθεια είναι ότι δεν το διάβασα όλο πέρα από μερικά posts στις τελευταίες σελίδες...
    δεν άντεξα όμως. πρέπει να το πω.
    σήμερα το απόγευμα ήρθε στη δουλειά ένα ζευγάρι. ο κύριος ήταν γύρω στα 35, πολύ όμορφο παλικάρι του λόγου του. ψηλός, λεπτός με ένα βλέμμα άστα να πάνε. η κυρία λίγο μικρότερη. ένα αδιάφορο φαινομενικά πλάσμα, γεμάτη κυτταρίτιδα κι ένα σώμα που το έπνιγε το περιττό λίπος.
    κι όμως, αυτός την κοίταζε στα μάτια και της μιλούσε υπέροχα τρυφερά. σε κάποια στιγμή είπαν ότι ετοιμάζουν το γάμο τους.
    κάτι θα βρήκε στην κυρία ο κύριος λοιπόν........

corni, isno κουμπάρα θέλετε??? θα σας κάνω δώρο ασημένια στέφανα, λοοοολ

8. chemical23

chemical23 Regular Member

Ο αντρας προσπαθει και διεκδικει αλλα η γυναικα επιλεγει. Απολυτα ορθη σκεψη που ειπωθηκε παραπανω

9. danos

danos Regular Member

Να είσαι σίγουρη ότι όλοι αυτά τα γούστα έχουν
    Μην ξεχνάς ότι οι περισσότεροι άντρες είναι λιγούρια 
    Και τη γιαγιά μου την κοιτούν και της την έχουν πέσει , μέχρι και νέοι:evil:
    Ότι πιο εμετικό μπορούσε να φτιάξει ο θεός το έφτιαξε
    Τον άντρα 
    Αλλά σε όλους αρέσουν οι αδύνατες , ότι μαλακίες κι αν λεν εδώ μέσα:icon_no2:
    Πολλοί μάλιστα τα λεν μήπως και τα πιστέψουν και οι ίδιοι
    Εσύ νιώθεις καλά γνωρίζοντας ότι κάποιος είναι μαζί σου χωρίς πραγματικά να του αρέσεις μόνο και μόνο γιατί είναι λιγούρης 
    Υγ. είχα 2 μέρες να μπω ,τώρα όμως θα απαντήσω σε όλα τα νήματα:scared:  

10. striggla

striggla Regular Member

εγώ έχω επιλέξει να είμαι μόνη μου γιατί δε μπορώ να ανεχθώ κάτι τέτοιο

μαμά μου!!!! 

11. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

Ισια μαυρα μαλλια ειχε η Ματζικα Ντε Σπελ που πρωτοεμφανιστηκε στην Duck Tales του Walt Disney
    η Ελληνικη Κλο Κλο (νομιζω εκανε το ντεμπουτο της σαν μαριονετα σε κουκλοθεατρο) ηταν ολιγον τρελουτσικη και ειχε μακρια κοκκινα μαλλια καρουλακια

ειδατε τελικα που σας κανει εντυπωση το συχνο φαινομενο ωραιος αντρας - μετρια γυναικα ? ......
    ΟΛΕΣ θα σκεφτητε πως καποια κρυφη χαρη κρυβει η γυναικα που εχει τον ωραιο .. καμια δεν θα σκεφτει για τυχον προτερηματα του αντρα .. ισα ισα θα σκεφτουν : "τοσο μαλακας ειναι .. μονο αυτη καταφερε να ριξει ..."
    Το εχω ξαναγραψει .. οτι φιλη μου ειπε πως οσο και να θελει και να γουσταρει εναν αντρα , αμα εκεινος συνηθιζει να κυκλοφορει με μη εμφανησιμες γυναικες , δεν προκειται να γυρισει να το κοιταξει , οσο και αν τον θελει .... η ιδια μαλιστα χρησιμοποιησε την φραση "θα υποβιβασω τον ευατο μου διπλα του" .. σημειωστε οτι καποτε ηταν απο τα ποιο ομορφα κοριτσια της Μυτιληνης και για καποιο διαστημα παντρεμενη με γνωστο τραγουδιστη ....

12. danos

danos Regular Member

ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ , ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ