Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πεδίο Κυριαρχίας

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος bumblebee, στις 17 Φεβρουαρίου 2015.

1. brenda

brenda FU very much

Είδατε τελικά που και πάλι συμφωνούμε? Και γω σε προσωπικά βιώματα ανατρέχω, το έχω πει, ταπεινή προσωπική μου άποψη εκφράζω, με την όποια εμπειρία έχω...απλά θαρρώ πως το καταλαβαίνετε κι εσείς, καθώς είμεθα και οι δύο μίας κάποιας ηλικίας, ότι σε όλα τα θέματα παίζει τελικά ρόλο το life mileage, εντός και εκτός bdsm...Δεν είναι μόνο η θεωρητική και πρακτική κατάρτιση νομίζω, αλλά και η τοποθέτησή μας απέναντι στην ζωή, που καθορίζει τις όποιες απόψεις μας, τι σόλες έχουμε λιώσει και τι είδους ζωή ζήσαμε και ζούμε...

2. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

..τι να πούμε και μείς τα μικρά, τα μαθητούδια, κλαίωω... 

(αυτό το μίας κάποιας ''ηλικίας'', με ξεπερνά) .

3. MasterJp

MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

@brenda : η εμπειρία είναι ένα φανάρι κρεμασμένο στη πλάτη.

@Madeleine Rk : "εκεί που είσαι ήμουνα, εδώ που είμαι θα 'ρθεις". Και σου εύχομαι "νά ναι μακρύς ο δρόμος, γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις".

4. bumblebee

bumblebee Contributor

Εφτασε ! Να στα πεί μονο του. Κάτι σαν αυτό. Βάλε μου φρένο σε παρακαλώ   (λολ)

Η αν ξέρεις απο σκυλιά δες το πρέσα κανάριο  
    Δυναμη.